Maç Sonucu Fenerbahçe - Samsunspor ( 3 - 2 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Fenerbahçe
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Susmuyorum. Kudurun. Sezon sonu da bugün gibi olacak
Sen rakıları stokla kfkfkfjjfjf

Gerçekten de yenilen pehlivan misalisiniz, mesela şunu yazmaya insan biraz utanır ya. YÜRRRRRÜÜÜÜÜ. Zaten canım burnumda. Çitos yiyim.

@Mastor gese forumunda yas töreni mi var. Napıyosunuz jfjfjfj

galibiyet yanıltmasın fenerbahçe yine ilk yarıyı çöpe attığı ve maç boyu kötü oynadığı bir futbol izletti. skriniar, edson, talisca, semedo gibi sakatlıklarımız olması oyunumuzu tabii ki etkiliyor ama hocanın tercihleri de takımı inanılmaz geriye götürüyor. hayatında üçlünün merkezinde hiç oynamamış oosterwolde'yi üçlünün göbeğine koyup, yanına da mert müldür ve levent mercan gibi iki tane kısıtlı adamı atınca ne bekliyorsun ki? pes 2013 mü bu? sakat oyuncular geri döner, takım oyunu biraz daha toparlanır, ama benim eksik gördüğüm şey yüksek iştah ve kompak bir oyun. bu ikisini de göremiyorum bu takımda. şampiyonluk için en önemli eksikler bunlar bence.

maçı izlemedim ama karşıma çıkanlara bak
izlesem daha neler görecem kim bilir
konu febe ve jeke olunca bütün adalet bekçileri sus pus
Galatasaray konularına yazanların hiçbiri bunlara yorum yapmamış
Galatasaraya sallamak adetiniz olmuş
Siz önce kendi hatalarınızı konuşmadıkça daha çok kaybedersiniz
Galatasarayın başarılarını izledikçe KUDURACAKSINIZ

konuya yazıyorum kanka beni etiketlemene gerek yok sen de konuya yaz futbol konularında birbirimize yazmayalım
Yo o kadar saçmalıyorsun ki artık sinirime dokunuyor. Ya artniyetlisin ya da ikinci seçeneği düşünmek bile istemiyorum umarım artniyetlisindir.

Yo o kadar saçmalıyorsun ki artık sinirime dokunuyor. Ya artniyetlisin ya da ikinci seçeneği düşünmek bile istemiyorum umarım artniyetlisindir.

yapacak bir şey yok kanka sinirleniyosan futbol konularında yazdıklarımı okumadan geçebilirsin

Senin gibi galatasaraylılarla hiç tartışmamak lazım da işte. Son videoyu bırakıyorum sana. 7 yaş fanatizminle mutluluklar

Geri