İttirilenlere futbol şöleni izlettik.
kıyamam ya ahajah
SUS.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İttirilenlere futbol şöleni izlettik.
kıyamam ya ahajah
Susmuyorum. Kudurun. Sezon sonu da bugün gibi olacak
Susmuyorum. Kudurun. Sezon sonu da bugün gibi olacak
Sen rakıları stokla kfkfkfjjfjf
Bu Fenerbahçe beni sinir hastası yaptı
Ne uçması lan iş ev iş ev sadece. Para yok. 3-5 ateşlesene bişeylerNERDESİN LAN KAÇ GÜNDÜR NEREYE UÇTUN YİNE SİNEK MİSALİ AZ UÇ AZ, İNSAN DEDİĞİN YERDE OLUR TIŞK.
www.instagram.com
Yo o kadar saçmalıyorsun ki artık sinirime dokunuyor. Ya artniyetlisin ya da ikinci seçeneği düşünmek bile istemiyorum umarım artniyetlisindir.konuya yazıyorum kanka beni etiketlemene gerek yok sen de konuya yaz futbol konularında birbirimize yazmayalım
www.instagram.com
Yo o kadar saçmalıyorsun ki artık sinirime dokunuyor. Ya artniyetlisin ya da ikinci seçeneği düşünmek bile istemiyorum umarım artniyetlisindir.
![]()
Libero, Instagram: "Fırat Aydınus: “Fenerbahçe’nin 2. ve 3. golünde ofsayt yok.” "PayTR, 17 yıldır 190 binden fazla KOBİ’nin yanında. Tek anlaşmayla tüm kartlardan peşin/taksitli ödeme alın. Yeni üyelere %2,19 komisyonla hemen başvurun." @paytrcom
5,281 likes, 526 comments - libero, March 8, 2026: "Fırat Aydınus: “Fenerbahçe’nin 2. ve 3. golünde ofsayt yok.” "PayTR, 17 yıldır 190 binden fazla KOBİ’nin yanında. Tek anlaşmayla tüm kartlardan peşin/taksitli ödeme alın. Yeni üyelere %2,19 komisyonla hemen başvurun." @paytrcom x #işbirliği x...www.instagram.com
www.instagram.com