Fenerbahçe - Samsunspor ( 0 - 0 )

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Ya Scope, döktürme şimdi buraya fener için, taraftarı için yazdığınız kelimeleri. Ben siz bunları yazıyorsunuz diye bilerek isteyerek inadına yazdım o kadar şeyi. Kayseriye koyuyoruz ses Kadıköy’den geliyorlar, iq seviyesi 0 camia taraftarları. Bunların hepsi sizin yazdığınız şeyleri. Çıkıp ondan sonra burada 3 maymunu oynayıp biz masumuz ayakları yapmayın ya.
İlginc sekilde gsliler yazinca hiçbir islem yapilmiyor bir de. Ben de kitlesel olarak hakaret edicem serbeste.

Ya Scope, döktürme şimdi buraya fener için, taraftarı için yazdığınız kelimeleri. Ben siz bunları yazıyorsunuz diye bilerek isteyerek inadına yazdım o kadar şeyi. Kayseriye koyuyoruz ses Kadıköy’den geliyorlar, iq seviyesi 0 camia taraftarları. Bunların hepsi sizin yazdığınız şeyleri. Çıkıp ondan sonra burada 3 maymunu oynayıp biz masumuz ayakları yapmayın ya.
gardaşım herkes birbirine böyle şeyler yazıyosa söyleyeceksin angieye sanki ilk defa bugün yazılmış gibi davranmayacak

İlginc sekilde gsliler yazinca hiçbir islem yapilmiyor bir de. Ben de kitlesel olarak hakaret edicem serbeste.
Pleskle, yosunla, pasaranla onla bunla tartışmalar da seviyeliydi, şakalaşmalar da. Bir iki tane kendini bilmez adam başlattı bu hakaretleri. Hatta onun üzerine ben bu söylemleri bilerek devam ettirdim o kendi yazdıklarından sonra. Şimdi çıkıp dürüstlük abideliği taslıyorlar

Tam camiası gibi işte pes muhatap bile alınmaması gereken bir kitlesiniz cidden

gardaşım herkes birbirine böyle şeyler yazıyosa söyleyeceksin angieye sanki ilk defa bugün yazılmış gibi davranmayacak
Kardeşim sen de o zaman çıkıp sanki sadece Angie yazıyormuş bunları gibi tek taraflı yorum yapmayacaksın. Diyeceksin galatasaraylılar da yazıyor fenerbahçeliler de.

Kardeşim sen de o zaman çıkıp sanki sadece Angie yazıyormuş bunları gibi tek taraflı yorum yapmayacaksın. Diyeceksin galatasaraylılar da yazıyor fenerbahçeliler de.
kardeşim bir fenerli olarak bunu önce sen angieye söyle
de ki biz de yazıyoruz onlar da yazıyo
daha önceki konularda da yazdığım gibi
Galatasarayın ve Galatasaraylıların artık alttan alayım doğruyu söyleyim gerçeği anlatayım diye bi kaygısı yok
yorulduk
önce fenerliler bi düzelsin biz zaten gereğini yaparız

Yok geseliler pür pak. Sütte leke var bunlarda yok kfkfm
Takıldığım yorumlar geri zekalı ve ezik. Zekice kızdırmalar olabilir de. Bu tip hakaretleri istedikleri kadar demagoji yapsınlar yemem

kardeşim bir fenerli olarak bunu önce sen angieye söyle
de ki biz de yazıyoruz onlar da yazıyo
daha önceki konularda da yazdığım gibi
Galatasarayın ve Galatasaraylıların artık alttan alayım doğruyu söyleyim gerçeği anlatayım diye bi kaygısı yok
yorulduk
önce fenerliler bi düzelsin biz zaten gereğini yaparız
Yok Ahmetçim biz seninle bu konuda anlaşamayacağız. Ben diyorum ki bu hakaret olayını başlatan bir iki gs taraftarı sen diyorsun ki hala Galatasaray taraftarının alttan alayım kaygısı yok. Hakaretleri biz mi alttan alalım? Sadece fenerliler düzeltsin kendini ne demek? Ben fenerliyim, düzelt beni

Yok Ahmetçim biz seninle bu konuda anlaşamayacağız. Ben diyorum ki bu hakaret olayını başlatan bir iki gs taraftarı sen diyorsun ki hala Galatasaray taraftarının alttan alayım kaygısı yok. Hakaretleri biz mi alttan alalım? Sadece fenerliler düzeltsin kendini ne demek? Ben fenerliyim, düzelt beni
Yöneticinin geri zekalı yazıp siz kendinizi düzeltin demesi şako falan olmalı ya jdjjfjd
Bırak Alpçim demek ki geseli yöneticiler pozitif ayrımcılık yapıyorlar. Hakaret yiyip kendimizi düzeltmesi gereken bizmişiz. Muazzam bi adalet anlayısı cidden kfkfjfjjf

bu konular hakkında kavga edersiniz sonuca bağlanmaz iki tarafında kendi takımını savunma mekanizması vardır koruması normaldir ama fenerbahçenin durumu şu an için hassas ama destekliyoruz sorun yok ;s5

angie neden kızdın o kadar ezikler lafına burda çok çok daha ağır laflar söylendi.
ben şahsen kimse ile tutup da hele ki forum üzerinden asla ile o tür tartışmalara girmek istemiyorum ama sana samimiyetimle yazıyorum bunu.

angie neden kızdın o kadar ezikler lafına burda çok çok daha ağır laflar söylendi.
ben şahsen kimse ile tutup da hele ki forum üzerinden asla ile o tür tartışmalara girmek istemiyorum ama sana samimiyetimle yazıyorum bunu.
Sırf bu tip gsliler yüzünden fazla yazasım bile gelmiyor konulara. Hakaret görüyoruz. Yönetim evlere şenlik. FBli de yazsa gsli de yazsa silsin. Ben ezik falan yazıldığına şahit olmadım aktifken. Görünce de hoşuma gitmedi. Tamam birbirimizi kızdıralım ama hakaretle değil zekice mizahlarla. Yani hakaret etme hakkı nereden geliyor. Onu da çözmüş değilim

Sırf bu tip gsliler yüzünden fazla yazasım bile gelmiyor konulara. Hakaret görüyoruz. Yönetim evlere şenlik. FBli de yazsa gsli de yazsa silsin. Ben ezik falan yazıldığına şahit olmadım aktifken. Görünce de hoşuma gitmedi. Tamam birbirimizi kızdıralım ama hakaretle değil zekice mizahlarla. Yani hakaret etme hakkı nereden geliyor. Onu da çözmüş değilim
Dediğim gibi ben bazı fenerlilerin daha ağır hatta hakaret içerici şeyler yazdığını gördüm hatta rapor ettim yöneticiler ona da müsamaha gösterdi hatta harunabi arkadaş kötü niyetli değil size değil Gs yönetimine yazıyor dedi kapattı konuyu tek bir mesaj bile silinmedi.
Yani yöneticiler gslilere kıyak geçiyor diye bir şey yok.
Ha şahsen geldim 30 küsür yaşına asla ama asla bu saatten sonra böyle şeyler için hakaret gibi konuların içine girmek istemem.Ha hakaret etmek isteyen varsa gelsin yüzüme edebilirse etsin cesareti varsa ama ben de etmem bana edilmesin diye de muhatap olup karşılık da vermem.
Sadece seni bu kadar sinirli gergin görünce benim de keyfim kaçtı.
Kendince haklı olduğun konular illa vardır ama yöneticilerin kıyak geçtiği yok bence kesinlikle.
Sen de bence boşver keyfine bak.Ben sadece seni gergin sinirli görmek istemem bu konuda.
Öyle bir mesaj varsa report et gerisine gerek yok.

Dediğim gibi ben bazı fenerlilerin daha ağır hatta hakaret içerici şeyler yazdığını gördüm hatta rapor ettim yöneticiler ona da müsamaha gösterdi hatta harunabi arkadaş kötü niyetli değil size değil Gs yönetimine yazıyor dedi kapattı konuyu tek bir mesaj bile silinmedi.
Yani yöneticiler gslilere kıyak geçiyor diye bir şey yok.
Ha şahsen geldim 30 küsür yaşına asla ama asla bu saatten sonra böyle şeyler için hakaret gibi konuların içine girmek istemem.Ha hakaret etmek isteyen varsa gelsin yüzüme edebilirse etsin cesareti varsa ama ben de etmem bana edilmesin diye de muhatap olup karşılık da vermem.
Sadece seni bu kadar sinirli gergin görünce benim de keyfim kaçtı.
Kendince haklı olduğun konular illa vardır ama yöneticilerin kıyak geçtiği yok bence kesinlikle.
Sen de bence boşver keyfine bak.Ben sadece seni gergin sinirli görmek istemem bu konuda.
Öyle bir mesaj varsa report et gerisine gerek yok.
Hakaret kim ediyorsa silinsin banlansın yani. Fenerliler hakaret etsin elleşmesinler demiyorum ki. Ya işte o tip hakaretler gerdi. Sorun yok alıştık artık.

• Beğen
Tepkiler: Min
lig bitmiştir kapatt kapatt
Lig biteli çok oldu umutları hiç bitmiyor 10 senedir, pardon 11 olacak ;d

Maymun ve muz paylaşımlarına da takılsaydın keşke ..

İki sezondur Fenerbahçe'nin oynadığı futbol, Süper Lig takımlarının çok üstünde ve bu sebeple üzerine konuşacak çok bir şey de kalmıyor. Canları sağ olsun, verdikleri mücadele ortada ve şampiyon olmasalar da Avrupa maçlarında farkını gösteren bir takım olarak, kendi adıma Fenerbahçe ile gurur duyuyorum.

Karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktörümüz Jose Mourinho, “Bugün gol atamadık. Bugün maçı kaybetmemiz imkansızdı. Çünkü rakibin kaleye gelen bir tane bile şutu yoktu ama maçı kazanmak için gol atmanız gerekiyor. Aslında ikinci yarının başında o enerji düşüşünü birazcık hissettik ve bu yüzden oyuncu değişliklerini yaptım. Aynı zamanda duygusal anlamda da bazı oyuncularda iki gün önce 120 dakika oynamanın etkisini gördük; Skriniar, Amrabat, Fred gibi ama onlar da terlerinin son damlasına kadar mücadele verdiler. Bugün inanılmaz pozisyonlar ürettik; Szymanski, En-Nesyri, Dzeko ile. Ürettiğimiz pozisyonları kaçırmak daha zordu atmaktan. Ama dediğim gibi gol atamadığınız zaman maçı kazanamıyorsunuz. Bugün maçı kaybetmemiz imkansızdı. Çünkü rakibin hiç şutu yoktu. Kalede Livakovic ya da ben olsam da hiç fark etmezdi, çünkü rakibin hiçbir şutu yoktu. Fakat kazanmak için gol atmanız gerekiyor.” dedi.

Puan farkının ardından şampiyonluk şansı kalıp kalmadığı yönündeki soruya, “Evet” cevabını verdi.

Kaynak

Geri