Fenerbahçe - Samsunspor ( 0 - 0 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben anlamıyorum yönetici tam olarak ne işe yarıyor bu forumda. Yönetici geri zekalı diyor FB taraftarını kastederek simdi geliyor ezik yazıyorlar.

Samsunu'nun penaltısı verilmedi, 2. sarı Fener için bir kıyaklıktı ama adalet bu işte. Neyse üzülmeyin bir puan daha yaklaştınız lidere.
Yapı yapı diye yırtmadıgınız yeriniz kalmadı al sana işte yapı.

Tamam mı fenerli kardeşlerim. Umudunuz bitti mi. Yeterli mi

Biz yenilince söylemediginiz kalmadı ve şimdi bir şeyler yazdılar diye şikâyete başlamayalım lütfen. Siz yazınca eğlence oluyor ama başkaları yazınca küfür falan filan.

Samsunu'nun penaltısı verilmedi, 2. sarı Fener için bir kıyaklıktı ama adalet bu işte. Neyse üzülmeyin bir puan daha yaklaştınız lidere.
Yapı yapı diye yırtmadıgınız yeriniz kalmadı al sana işte yapı.
Bilal’e anlatır gibi anlatalım.

Her futbol takımı puan kaybeder. Fenerbahçe’de doğal olarak takılacaktı ve takıldı. Bizim ligimizdeki olay, malum takımın her sezon en az 2 maçını skandal hakem kararlarıyla kazanması. Bakınız Adanaspor, Sivasspor, Göztepe, Alanyaspor bu liste uzar gider. Siz de fener puan kaybedince bak işte hani yapı diye konuşursunuz. Adil bir lig olsaydı Galatasaray bu kadar puan toplayamazdı. (Anlamadı)

Tamam mı fenerli kardeşlerim. Umudunuz bitti mi. Yeterli mi
Arka plan çalan şarkı; bazen bana gelir gider seni dert etmeler, seni rüyalarımda affetmeler…

Bu maçı kazanamadıysa kendi beceriksizliklerinden kazanamadılar. Çok net şekilde bütün pozisyonları harcadılar ki pozisyon dediklerimde son 15-20 dk. Yani kırmızıdan sonra girilen pozisyonlar. Onun öncesinde ne fenerin ne de Samsun’un pozisyonu adam akıllı yoktu. Hakem Fenerbahçe’nin ve Samsun’un aleyhine verdiği hatalı karar taş çatlasın 1-2 tane ki onlar da maçın kaderini değiştirecek pozisyonlar değildi. Kırmızı kart facia gibiydi. Bakalım bundan sonra her hakeme dokunan sarı yiyecek mi? Fener bu maçtan sonra daha da panikle bir sonraki maçı da Bodrum deplasmanında kaybeder.

Samsun ligde tutunma çabasında olan bir takım
Samsun'a laf ettirmem
Canım Samsun'ummm

• Beğen
Tepkiler: Min
Birbirinize futbol üzerinden şaka yapmayın..hele fener puan kaybedince!yoksa kavga çıkar benden demesi..

Senden özür dilerim ama, burada bize demediğini bırakmayan tipler var. Ne teröristliğimiz kalıyor, ne de hakaret yemediğimiz tek bir yorum yapılmıyor. Ben hiç bir zaman belaltı konuşmuyorum , işi şakaya vuruyorum . Kusura bakma ama kendi taraftarını da lütfen bu şekilde uyarırsan adil ve adaletli olduğuna kanaat getireceğim .

Senden özür dilerim ama, burada bize demediğini bırakmayan tipler var. Ne teröristliğimiz kalıyor, ne de hakaret yemediğimiz tek bir yorum yapılmıyor. Ben hiç bir zaman belaltı konuşmuyorum , işi şakaya vuruyorum . Kusura bakma ama kendi taraftarını da lütfen bu şekilde uyarırsan adil ve adaletli olduğuna kanaat getireceğim .
Ben kendi adıma konusabilirim. Kim ezik yazdı görmedim mesela ben ama bize kitlesel olarak ger zekalı yazıldığını gördüm.

Ben kendi adıma konusabilirim. Kim ezik yazdı görmedim mesela ben ama bize kitlesel olarak ger zekalı yazıldığını gördüm.
Valla ben o tarz bir şey asla yazmam. Ben kulübe diyorum , ki küfür etmedim, etmem de. Taraftarına söylemedim ben gerçekten . Seni sevdiğimi biliyorsun , sana kulüp üzerinden de olsa ucu dokunacağını bildiğim için taraftarı kast ederek yazmam. Ezik yazsalar iyi, küfür, hakaret, hırsız suçlama mı arıyorsun ;d

kitlesel olarak Galatasaraya Galatasaraylılara neler yazıldı
o zamanlar gülüp eğleniyodu detekliyodu
şimdi fenerle ilgili iki kelime yazılınca ses çıkarmaya başladı
başkasına yapılınca başka bana yapılınca başka
tipik fenerli davranışı

Keşke sadece ezik yazsalar neler var neler, malum takim, hirsizlar, emek hirsizi,.....
GS ile alakalı başlıklarda aradığını bulursun.

Penaltıyı kaçıran mert hakanın jossi’den kaçışı

kitlesel olarak Galatasaraya Galatasaraylılara neler yazıldı
o zamanlar gülüp eğleniyodu detekliyodu
şimdi fenerle ilgili iki kelime yazılınca ses çıkarmaya başladı
başkasına yapılınca başka bana yapılınca başka
tipik fenerli davranışı
Ya Scope, döktürme şimdi buraya fener için, taraftarı için yazdığınız kelimeleri. Ben siz bunları yazıyorsunuz diye bilerek isteyerek inadına yazdım o kadar şeyi. Kayseriye koyuyoruz ses Kadıköy’den geliyorlar, iq seviyesi 0 camia taraftarları. Bunların hepsi sizin yazdığınız şeyleri. Çıkıp ondan sonra burada 3 maymunu oynayıp biz masumuz ayakları yapmayın ya.

Geri