Hatem
Elmas Üye
Oynamıyor, hadi gri pozisyon olsun. Bunda var devreye girmez. Kaldı ki pozisyon öncesi net faulü verilmedi Kasımpaşa’nın. Bu akşam niyetler belli oldu. Aynı şeyi Galatasaray yaşadığında ne TFf kalıyor. Ne himmet, ne dua. Ne kirli oyunlar . Kendinize yapıldığında bunu meşru gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Bak sen adalet içeren bir bölüm okumuşsun . Herkesten beklerim ama senin bu davranışın korkutuyor beni . Biz bu ülkede adalet sistemine güven zorluğu çekerken , bir avukatın bazı şeylerin üstünü örtmesi olmuyor . Galatasaray’ın da korunduğu kollandığı oluyor, Fenerbahçe’nin de oluyor. Bunu size çok bize az, bize az size çok veriliyor diye limit koymakta bence yanlış. Ortada bi adaletsizlik var ise bunun azı çoğu olmaz. Ama bu akşamki olay sizin dilinizden düşürmediğiniz “Ofsaytımsı” kadar rezalettir.
Bak önce penaltı değil dediniz, şimdi penaltıdan önce çağların faulü var diyorsunuz. Görüntüler yavaş yavaş geliyor. Yukarıda paylaştığım görüntüyü izledin mi? Bak tekrar paylaşayım. Sence bu pozisyonda elle oynama yok mu?
Ek olarak bu penaltı değil mi?
x.com
Ya da bu? Bu mu adalet?
x.com
sanırım yanlış hatırlıyorsun. Adalet bölümü ile uzaktan yakından alakam yok. Adalet içeren mesleklerle de.
Son olarak tekrar soruyorum. Ofsaytımsı pozisyonu sonucu gelen puanlardan, şampiyonluktan utanıyor musun?
yön nasıl değiştiriyor, valla benim gözüm bozuk.
bir diğer konu algıya yine devam. ''bu pozisyonda temas yok diyenle futbol konuşulmaz. Pozisyonda elle temas var, top yön değiştiriyor. Net olarak açık bir penaltı."
öyle demiş mi cidden bir bakmak lazım.
Kanka açıklamaya takılma elbette öyle bişey dememiş. Görüntüye odaklan diye attım. Aydınus’un açıklaması şu;