Fenerbahçe - Kasımpaşa ( 2 - 1 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Oynamıyor, hadi gri pozisyon olsun. Bunda var devreye girmez. Kaldı ki pozisyon öncesi net faulü verilmedi Kasımpaşa’nın. Bu akşam niyetler belli oldu. Aynı şeyi Galatasaray yaşadığında ne TFf kalıyor. Ne himmet, ne dua. Ne kirli oyunlar . Kendinize yapıldığında bunu meşru gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Bak sen adalet içeren bir bölüm okumuşsun . Herkesten beklerim ama senin bu davranışın korkutuyor beni . Biz bu ülkede adalet sistemine güven zorluğu çekerken , bir avukatın bazı şeylerin üstünü örtmesi olmuyor . Galatasaray’ın da korunduğu kollandığı oluyor, Fenerbahçe’nin de oluyor. Bunu size çok bize az, bize az size çok veriliyor diye limit koymakta bence yanlış. Ortada bi adaletsizlik var ise bunun azı çoğu olmaz. Ama bu akşamki olay sizin dilinizden düşürmediğiniz “Ofsaytımsı” kadar rezalettir.

Bak önce penaltı değil dediniz, şimdi penaltıdan önce çağların faulü var diyorsunuz. Görüntüler yavaş yavaş geliyor. Yukarıda paylaştığım görüntüyü izledin mi? Bak tekrar paylaşayım. Sence bu pozisyonda elle oynama yok mu?

Ek olarak bu penaltı değil mi?

Ya da bu? Bu mu adalet?

sanırım yanlış hatırlıyorsun. Adalet bölümü ile uzaktan yakından alakam yok. Adalet içeren mesleklerle de.

Son olarak tekrar soruyorum. Ofsaytımsı pozisyonu sonucu gelen puanlardan, şampiyonluktan utanıyor musun?

yön nasıl değiştiriyor, valla benim gözüm bozuk.
bir diğer konu algıya yine devam. ''bu pozisyonda temas yok diyenle futbol konuşulmaz. Pozisyonda elle temas var, top yön değiştiriyor. Net olarak açık bir penaltı."

öyle demiş mi cidden bir bakmak lazım.

Kanka açıklamaya takılma elbette öyle bişey dememiş. Görüntüye odaklan diye attım. Aydınus’un açıklaması şu;

IMG_0427.jpeg

Bak önce penaltı değil dediniz, şimdi penaltıdan önce çağların faulü var diyorsunuz. Görüntüler yavaş yavaş geliyor. Yukarıda paylaştığım görüntüyü izledin mi? Bak tekrar paylaşayım. Sence bu pozisyonda elle oynama yok mu?

Ek olarak bu penaltı değil mi?

Ya da bu? Bu mu adalet?

sanırım yanlış hatırlıyorsun. Adalet bölümü ile uzaktan yakından alakam yok. Adalet içeren mesleklerle de.

Son olarak tekrar soruyorum. Ofsaytımsı pozisyonu sonucu gelen puanlardan, şampiyonluktan utanıyor musun?
Ben ilk yorumumda yazdım. Penaltı da yok, öncesi faul dedim. O zaman iyi ki okumamışsın diyim bari ;d
Neyse siz haklısınız ne diyim. Bu akşam hak ettiniz .

Ben ilk yorumumda yazdım. Penaltı da yok, öncesi faul dedim. O zaman iyi ki okumamışsın diyim bari ;d
Neyse siz haklısınız ne diyim. Bu akşam hak ettiniz .

Bu oyunla devam ettiğimiz sürece zaten erken havlu atarız. Lakin bugün verilen penaltı da öyle “ hadi yoktan var edelim de feneri yarışta tutalım” penaltısı değil. Görüntüler ortada. Hiç kimse kesin penaltı ya da uzaktan yakından alakası yok diyemez.

allah belasını versin bu futbolun
ananemizin liginde ki skandallara bak

maçın son dakikaları. son dakikalarına yakın bir zaman diliminde bile maçın skor durumuna göre top rakibe çarpmasa bile duran top/pozisyon imkanı avantajı için her türlü itiraz yapılıyor maçlarda. bu her takım için geçerli.
bana da içerideki 6 tane fenerlinin hepsinin birden aynı anda el kaldırıp tereddütsüz korner istemesi senin dediğin türden bi itirazdan çok temas olduğunu görmeleri gibi geldi. ama başka bi bakış açısıyla da madem bu kadar kişi temas olduğunu gördü, hiçbiri mi el olduğunu görüp penaltı itirazı yapmadı denilebilir. gel gelelim sabaha kadar da tartışılsa netice değişmeyecek.

@Melodram ben kendim fizik derslerim hep kötüydü diye anlatırım ama hiç 1 gelmemişti jkdfh senin anlatman değil dinlemen gerektiği tescillenmiş oldu

Fenerlilerin tek itiraz etmediği pozisyona penaltı verdiler.Ali Koç bile şaşkın :)

Maçı izleme şansım olmadı ancak yaşanan tartışmalar ve Galatasaray resmi hesabından yapılan kışkırtıcı açıklamalar, profesyonel futbol kulübüne yakışmıyor.

Önümüzde 1,5 aylık zor bir maç takvimi var ve bu tartışmalarla oyalanmak yerine o maçlara odaklanmak gerekiyor. İki Avrupa maçı, Türkiye Kupası, Süper Kupa, lig maçları ve gidilecek deplasmanlar derken Fenerbahçe'yi çok zor günler bekliyor.

Kasımpaşa maçını farklı alması gerekirken, bu tarz tartışma yaratacak oyun sergilemesi üzücü ve İsmail Kartal demek ki ilk 11'de hata yapıp elindeki kaliteli oyuncuları iyi değerlendiremiyor.

İsmail Kartal, Kasımpaşa’yı 2-1 yendiğimiz maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, “Maçtan önce de söylediğim gibi Kasımpaşa takımı son haftalarda gayet iyi futbol oynayan, formda ve dirençli bir takım. Maçın zor geçeceğini tahmin ediyorduk. İlk yarı 2-3 tane %100 net pozisyonumuz vardı. Bunlardan 1-2 tanesini sonuçlandırabilseydik maçı ilk yarıda koparıp, 3-4 farklı bir şekilde kazanabilirdik. Devre öyle bitince ikinci yarı biraz daha bekleyelim, dedik. Hamle yapmaya hazırlanırken bu sezon ilk defa duran toptan, kornerden gol yedik. Maçtan önce oyuncularımıza yan topta etkili olduklarını anlatmıştık. Golle beraber hemen hamleleri yaptık. Daha fazla rakibin üzerine giderek ve tempoyu arttırarak, daha fazla direnç koyduk. Bu arada taraftarlarımızla hafta içi yapmış olduğumuz görüşmelerde ne olursa olsun bundan sonra sezon sonuna kadar 1. dakikadan 90. dakikaya kadar gol de yesek, gol de kaçırsak takımı desteklemelerini; biz de sahada onlara reaksiyon vereceğimizle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Taraftarlarımıza bugün çok teşekkür ediyorum. Maç başından sonuna kadar oyuncularımıza destek verdiler. Oyuncularım da 1-0 geriye düşmemize rağmen çok önemli, reaksiyonu yüksek, Fenerbahçe ruhuna yakışır bir karakter ortaya koydular. İkinci yarıda bizim 2-3 tane çok net pozisyonlarımız vardı. Olmadı ama sonuçta kazanmasını bildik. Bu akşam bizim için 3 puan çok çok önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu akşamki galibiyeti maç başından sonuna kadar oyuncularımı ve takımımı yalnız bırakmayan büyük Fenerbahçe taraftarlarına armağan ediyorum” dedi.

Orta saha oyuncuların performansı ve Fred'in dönüşüyle ilgili de İsmail Kartal, “Fred bu hafta takımla beraber antrenmanlara başlıyor. Orta sahada bugün ilk yarı istediğimiz gibi üçüncü bölgeye çıkışları yapamadık ama ikinci yarı tam istediğimiz gibi çıkışları yaptık. Özellikle yaptığımız değişikliklerle tamamen oyunu kontrol altına aldık. Bir tane gol pozisyonu var, o da kornerden. Onu haricinde rakibe hiç pozisyon vermedik. Bu da bizim için çok çok önemli" diye konuştu.

İsmail Kartal: Penaltı pozisyonu için Çağlar'la konuştum; "Eline çarptı net penaltı. Zaten eline çarpmasa arkada ben vuracaktım" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa'yı uzatmalarda Batshuayi'nin golüyle 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, yedikleri gol dışında pozisyon vermediklerini ve oyunun hakimi olduklarını söyledi. Penaltı pozisyonuyla ilgili de konuşan Kartal, "Penaltı pozisyonu için Çağlar'la konuştum; "Eline çarptı net penaltı. Zaten eline çarpmasa arkasında ben vardım, topa vuracaktım" dedi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu'nun Fenerbahçe'nin savunma ağırlıklı 3 orta sahayla maça başladığı sözlerinin hatırlatıldığı Kartal, şöyle devam etti:

"3 defansif ortaya sahayla çıkmadık. 1,5 savunma, 1,5 hücum orta sahasıyla çıktık. Biz farklı bir sistemle oynuyoruz. Golün haricinde bir tane pozisyonları var mı? Bizim 8 pozisyonumuz var. Penaltı pozisyonu için Çağlar'la konuştum. 'Eline çarptı net penaltı. Zaten eline çarpmasa arkasında ben vardım, topa vuracaktım.' dedi. Bunun dışında bizim başka verilmeyen net penaltımız var. İçeride baktık. Dışarıdaki arkadaşlar da bunu söyledi. Jayden'in pozisyonu net penaltı."

Son olarak taraftarlara değinen Kartal, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Maçın başından sonuna kadar gol yesek de, hata da yapsak bizi destekleyecekler. Şampiyonluk yolunda bu çok önemli. Bugün bunu yaptılar, maçı hiç bırakmadılar, oyuncular da maçı bırakmadı. Sonuçta kazanarak 3 puanı aldık."

Kaynak

Ferdi Kadıoğlu: Büyük takımlar son dakikalarda gol atar

Forma şansı bulduğu her yerde elinden geleni yapacağını belirten Ferdi Kadıoğlu, "Solda ya da sağda oynamam fark etmez, takım için her şeyimi veririm. Zor bir maç oldu, çok daha iyi olmamız gereken zamanlar vardı maçta. Daha iyisini yapabilirdik. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, iyi oynamadığımız anlarda da bize büyük destek oldular. Bu desteklerini sezon sonuna kadar sürdürmelerini istiyoruz" dedi.

Rakiplerine karşı son dakikada gol atmalarına dair konuşan Ferdi Kadıoğlu, "Büyük takımlar son dakikalarda gol atar. Biz sürekli olarak baskı yapıyoruz ve rakibi fazlasıyla yoruyoruz. Fenerbahçe gibi büyük takımlar da bundan faydalanıyor ve golleri buluyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak

Dursun Özbek: "TFF bizim TFF'miz. Futbolun akışı içinde yapılması gerekenler, düzeltilmesi gerekenler varsa istişare edilir. Bu TFF'yi biz seçtik. 6 ay önce seçtiğimiz TFF için bu soru hoşuma gitmedi." (14 Aralık 2023)

Galatasaray: "Tarihin en kötü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin tüm kurullarıyla birlikte derhal istifa etmesini bekliyoruz..." (25 Şubat 2024)

Geri