Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aleni yalan söylemek nedir.
bu şike kokan penaltılara rağmen sizi şampiyon yaptırtmayacağız
şike babası penaltıbahçe sizi bu penaltılar bile kurtaramıcak
Sen utandın mı peki bu akşam ? ;dBizimkilerin en azından “utanması” var. Ofsaytımsı galibiyetten sonra utandın mı hiç?
Kardeşim görmüyor musun Serdar’ın ayağını biçmiş resmen…
Sen utandın mı peki bu akşam ? ;d
maçın son dakikaları. son dakikalarına yakın bir zaman diliminde bile maçın skor durumuna göre top rakibe çarpmasa bile duran top/pozisyon imkanı avantajı için her türlü itiraz yapılıyor maçlarda. bu her takım için geçerli.çağlar yalan söylemiş. ya da en iyi ihtimalle en başta bi temas olduğunu görüp korner diye itiraz etti, sonradan temas varsa elle var durumu ortaya çıkınca temastan emin olduğu için el var o zaman dedi. gerçekten de top son adama kadar bariz bi şekilde kimseye değmiyorken son adamda herkes bi temas görüp korner diye itiraz ediyor.
Evliya güçler mi………….takım olarak cevabı sahada vereceğiz büyükeşi felan gerek yok inan hakem konuşmaktan midem bulanıyor derbiye kalmaz şampiyonluğu ilan ederiz
Oynamıyor, hadi gri pozisyon olsun. Bunda var devreye girmez. Kaldı ki pozisyon öncesi net faulü verilmedi Kasımpaşa’nın. Bu akşam niyetler belli oldu. Aynı şeyi Galatasaray yaşadığında ne TFf kalıyor. Ne himmet, ne dua. Ne kirli oyunlar . Kendinize yapıldığında bunu meşru gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Bak sen adalet içeren bir bölüm okumuşsun . Herkesten beklerim ama senin bu davranışın korkutuyor beni . Biz bu ülkede adalet sistemine güven zorluğu çekerken , bir avukatın bazı şeylerin üstünü örtmesi olmuyor . Galatasaray’ın da korunduğu kollandığı oluyor, Fenerbahçe’nin de oluyor. Bunu size çok bize az, bize az size çok veriliyor diye limit koymakta bence yanlış. Ortada bi adaletsizlik var ise bunun azı çoğu olmaz. Ama bu akşamki olay sizin dilinizden düşürmediğiniz “Ofsaytımsı” kadar rezalettir.Bu pozisyon ortada. Bariz bir elle oynama ya da oynamama var mı? Ben neden utanayım? Sen utandın mı sana sordum ben
yön nasıl değiştiriyor, valla benim gözüm bozuk.