Fenerbahçe - Kasımpaşa ( 2 - 1 )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Penaltıya sebebiyet veren adam değdi, çekemedm dedi. Hadi olaysız dağılalım. Antalya maçında yenilginizde buluşalım mübarek kandil amin. :p

bu şike kokan penaltılara rağmen sizi şampiyon yaptırtmayacağız

aleni yalan söylemek nedir.

çağlar yalan söylemiş. ya da en iyi ihtimalle en başta bi temas olduğunu görüp korner diye itiraz etti, sonradan temas varsa elle var durumu ortaya çıkınca temastan emin olduğu için el var o zaman dedi. gerçekten de top son adama kadar bariz bi şekilde kimseye değmiyorken son adamda herkes bi temas görüp korner diye itiraz ediyor.

eskiden telegol falan heyecanla beklenirdi, şimdi maç bitse de forumda herkes bir şey dese diye geliyoruz, çok zevkli sjshj. lise 1’de fizik dersim kötü diye sayısalı seçmekten korkmuştum ama 1 saattir rasko’ya ivme konusunu anlatmaya çalışırken anladım ki kesinlikle seçmeliymişim…. fizik hocama pozisyonu atıp keşke 25 aldım diye karneme 1 vermeseydiniz hocam demek istedim. belki de hocam haklı ama konu bu değil.
:emoji_unamused:

susun artık yendik......

çağlar yalan söylemiş. ya da en iyi ihtimalle en başta bi temas olduğunu görüp korner diye itiraz etti, sonradan temas varsa elle var durumu ortaya çıkınca temastan emin olduğu için el var o zaman dedi. gerçekten de top son adama kadar bariz bi şekilde kimseye değmiyorken son adamda herkes bi temas görüp korner diye itiraz ediyor.
maçın son dakikaları. son dakikalarına yakın bir zaman diliminde bile maçın skor durumuna göre top rakibe çarpmasa bile duran top/pozisyon imkanı avantajı için her türlü itiraz yapılıyor maçlarda. bu her takım için geçerli.

herkes penaltıya takılmış
öncesinde faul var
belki ceza sahası önünden kasımpaşa 2yi atacaktı
öncesi yokmuş gibi davranmayın

Bu pozisyon ortada. Bariz bir elle oynama ya da oynamama var mı? Ben neden utanayım? Sen utandın mı sana sordum ben
Oynamıyor, hadi gri pozisyon olsun. Bunda var devreye girmez. Kaldı ki pozisyon öncesi net faulü verilmedi Kasımpaşa’nın. Bu akşam niyetler belli oldu. Aynı şeyi Galatasaray yaşadığında ne TFf kalıyor. Ne himmet, ne dua. Ne kirli oyunlar . Kendinize yapıldığında bunu meşru gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Bak sen adalet içeren bir bölüm okumuşsun . Herkesten beklerim ama senin bu davranışın korkutuyor beni . Biz bu ülkede adalet sistemine güven zorluğu çekerken , bir avukatın bazı şeylerin üstünü örtmesi olmuyor . Galatasaray’ın da korunduğu kollandığı oluyor, Fenerbahçe’nin de oluyor. Bunu size çok bize az, bize az size çok veriliyor diye limit koymakta bence yanlış. Ortada bi adaletsizlik var ise bunun azı çoğu olmaz. Ama bu akşamki olay sizin dilinizden düşürmediğiniz “Ofsaytımsı” kadar rezalettir.

penaltıdan önce Çağlar'ın yaptığı faul var
naparsanız yapın golü temize çekemezsiniz

Geri