Fenerbahçe - Glasgow Rangers ( 1 - 3 )

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Valla ben 10 yıldır Fener taraftarının direk etki ettiği bir maç hatırlamıyorum. Bu kadar pasif olmaları içlerine kadar sinmiş. Mesela bizim geride olmamıza rağmen döndüğümüz birçok maç aklımdadır. Belki de dediğin gibi inanç lazım taraftara. Bir başarı gerekli.
Başka takımların taraftarları yeri geliyor yöneticilerini, yeri geliyor hocalarını ve yeri geliyor futbolcularını eleştirip gazlayabiliyor. Ancak bu Fenerbahçe’de farklı işliyor. Aslında başarıdan ziyade korkunun kalkması lazım. Her eleştiri yapanın kombinesi iptal ediliyorsa kimse eleştiri yapamaz, takımı ateşleyemez. Fenerbahçe taraftarı aziz yıldırıma ve zamanın takımına gösterdiği tepkinin 5te 1’ini şu an gösteremiyor. Belki bu korku ve baskı kalkarsa başarı da gelebilir.

Bu iklimin sebebi yalı cocuu ve pişekarı acundur. Kimse burnundan kıl almıyor. Defolup gideceksiniz.

Eksikler ve hatalar görülüp alınacak dersleri alınmıştır diye umudediyor, tur 2. maça kaldı diyerekde umarım kendimi avutmuyorumdur. Haftaya yaşayıp göreceğiz.

İki defa yenen golü iptal etmişler, insan gaza gelip maçı almazmıydı

Bu camianın en büyük sorunlarından biri de ateşleyici bir taraftar kitlesi olmaması.
Maçı izlemek için gidiyorlar büyük çoğunluğu, takıma destek olmak için değil.

Sen bizim 4 0 geride olsakta deli gibi destekledigimiz gibi desteklemelerini bekleme bunlardan :p
Bunlar kanarya hemen duygusal mood , sessizlik , içinden ne zaman yeneceksin be ... takimi demeler filan:D
Iyi ki Beşiktaşlıyım diyorum yine:)
O coşku , o ambiyansı hiç bir klubun taraftarında hissedemedim ben deplasman maclarina çok giden biri olarak:)

Avrupa maçlarında her sonuç mümkündür çünkü buralara gelebilen takımlar zaten çok iyi futbol oynuyorlar ve iddialılar. Deplasman maçı zor geçecek olsa da Mourinho mutlaka bir çözüm bulacaktır.

Son düzenleme:
Geri