Fenerbahçe - Glasgow Rangers ( 1 - 3 )

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
bu işin bir de deplasmanı var!
bekle bizi Britanya!

Skoru bilmişim valla 100 atsaydım 4500 bin frank alacaktım kaçırdık

Maçı seyredemedim işteyim ama duyduğuma göre FB kaliteli oynamış, başarılıymış ve bol gollü geçmiş. İşte budur FB kalitesi.
Hakem yabancı değilmiş galiba.

Duyuma göre Fenerliler otomatik VAR sistemine kedinin girip arızalandığını söylediler . ;d

5 gol yiyip 3 gol yazdırdılar . Tebrikler Rangers ;d

ya bi fotoğraf var tam buralık oldu ahahahahahaha
ulan atamıyorum fotoğrafı
keşke atabilsem
ben fotoğrafı bildiğim için nasıl koptum ahahahahahhaaha

Getirin ordan Febemin Paf takimlarini, Türk Hakemlerini, Antalyasporu dedekom 4 antalyali oyuncunun arasina girip show yapicak el nesiyriyi boş birakacaklar rahat rahat kafa vuracak. Mosmorinyonun maç sonunda acil GS ve Okan hakkında konuşmasi lazim. Hakem odasina girmeyide ihmal etmesin. Bakin yabanci hakemle nasil madara oldular. Yanbahçe takımlarıyla oynasinlar her hafta dedoku show yapicak show.
;d

Aynı şeyi tekrarlayarak farklı sonuçlar beklemek… Türkiye’ye gelen bütün hocalar bu zehre kapılıyor. Maximen oyuna sadece orta açmak için mi girdi? Orta kafa gol mü oynuyoruz? Havadan gelen topla atılmayan gol sayılmıyor mu? İki al ver yapayım kaleye sokulayım yok mu? Önünden geçen topa ayağını uzatmayan Dzeko, Antalya’ya karşı çalım sihirbazlığı yapsın diye mi alındı? Merkezin boş olduğunu cahil aklımızla söyleyebilirken koskoca SİPEŞIL VAN göremiyor mu? Aykut Kocaman daha cesur top oynatıyordu şu takıma. Hem de elinde Dzekolar, Maximenler, Fredler yoktu o zaman. 20 milyon yıllık alan Talisca sorumluluk almıyor, süper star Dzeko nefes alamıyor, uçan kaçan Maximen çocukluğumuzun oyunu Alman Kale oynuyor… Avrupa kupasını zor getiririz biz bu kafayla ülkeye. Gidelim de birbirimizle didişelim biz.

Son düzenleme:
Yalnız bu Türk takımları olmasa iddia dan para kazanmak mümkün değil. Şu yatırıma, şu harcanan paralara yazık yahu. Galatasaray içinde geçerli aynı şey, kendi bütçelerinin yarısı kadar olan takımlara eziliyorlar.. geçmiş olsun diyelim, neyse ki para kazandık.

Rangers iyi takım ama.
Neyse biz ligimize dönelim uefa kupası bizim neyimize

Angie bi üç saat yorganın altından çıkmaz daha..

• Kahkaha
Tepkiler: Aze

avrupa liginde bir tur fazla oynadılar diye kendilerini avrupa fatihi sandılar ya.. neyse gerçekleri gördüler.

Geri