Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kızı teselli edecek şeyler söyle....Angie bi üç saat yorganın altından çıkmaz daha..
Olm benim içimde de öyle bir his var yaher şey çok kötü gitti ve 4 taneden az gol yedik. tamamen objektif görüşüm; deplasmanda turlarız
İsteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü karayinede bir istemedik değil…
Gs için yazdığı yorumları unutmadık..geçen haftaki Antalya maçını izlesin al sana teselli : ))kızı teselli edecek şeyler söyle....
oyun üstünlüğü alma, sağlı sollu gelip atamama, karambollerdeki pozisyon şanssızlığı, ortalama üstü bi kaleci performansı, bireysel hatadan gol yeme ve rakibin her bulduğunu atması. olabilecek en kötü senaryo buydu, o da oldu. bu takım hızlı hücum harici gol atabilecek bi takım değil. oradaki maç için umutluyum.Olm benim içimde de öyle bir his var ya
Elon seni x de yasaklasın ya dndnjdjd
Youtubedan devam deriz…
Bizle dalga geçenlerin çoğu şimdi sus pus veya uğramıyorlar buraya.fenerbahçemiş yenilmiş tüh ya neyse önümüzdeki maçlara bakarız artık
Bu camianın en büyük sorunlarından biri de ateşleyici bir taraftar kitlesi olmaması.
Maçı izlemek için gidiyorlar büyük çoğunluğu, takıma destek olmak için değil.
Valla ben 10 yıldır Fener taraftarının direk etki ettiği bir maç hatırlamıyorum. Bu kadar pasif olmaları içlerine kadar sinmiş. Mesela bizim geride olmamıza rağmen döndüğümüz birçok maç aklımdadır. Belki de dediğin gibi inanç lazım taraftara. Bir başarı gerekli.Bu şeye benziyor. Kendi ülkelerinden ziyade başka ülkeler için savaşan paralı askerler gibi. Ne zaman ki kaybedeceklerini anlarlar hemen sıvışırlar. Fenerbahçe taraftarının(aziz yıldırımın tabiriyle paralı olmayanlar) sezon başından beridir yönetime olan güven duygusu yok. Ateşli bir şekilde desteklememeleri normaldir.
avrupa liginde bir tur fazla oynadılar diye kendilerini avrupa fatihi sandılar ya.. neyse gerçekleri gördüler.