ne
Elmas Üye
İşleminiz red edilmiştir lütfen tekrar denemeyiniz SjsjsjsGerne, bir de cilek ekleriz hani kirmizi ya slshdjkkk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşleminiz red edilmiştir lütfen tekrar denemeyiniz SjsjsjsGerne, bir de cilek ekleriz hani kirmizi ya slshdjkkk
doğru çok yakınen tanımıyorum sadece forum üzerindeydi sonuçta bişeyler silindi. başkası da dahil.İnsan çok yakinen tanıdıklarını siler ne bileyim. Biraz çocukça davrandın. Geri dönüşüm kutusunda mıyız şimdi? Sklkksj
PEKİ…doğru çok yakınen tanımıyorum sadece forum üzerindeydi sonuçta bişeyler silindi. başkası da dahil.
Olmaz öyle, bir senden bir benden taraf, yok öyle hep bana hep bana sksljjklİşleminiz red edilmiştir lütfen tekrar denemeyiniz Sjsjsjs
Yooo ben cok eğleniyorumpaylaşımlarım çok canını sıkmış anlaşılan kafama estiğinde paylaşırım
bende en büyük eğlencemiz fb olduğu için paylaşımlar yapıyordumYooo ben cok eğleniyorum
Kalbi yanlışlıkla tıkladım. Umarım adli işlemleri başlatmazsın…
Evet ben Fenerbahçenin forumsal şubesiyim sanırım. Eğleniyoruz işte. Ben kızmıyorum zaten paylaşılanlara.Senin sayende hortlayıp duruyor konu biraz da Angie. Sanırım seni kızdırmayı seviyorlar.