ne
Elmas Üye
Sen sus sen bişi yapma sessiz ol sonra hepsi sana yürüyor : DAz kaldı ben bi koycam yeri öpecekler skksksk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen sus sen bişi yapma sessiz ol sonra hepsi sana yürüyor : DAz kaldı ben bi koycam yeri öpecekler skksksk
Çünkü bana bayılıyorlar sklkksjSen sus sen bişi yapma sessiz ol sonra hepsi sana yürüyor : D
Abartmayın yaw ne düşmanı dostluk kazansın gelin SELENA Yapalım : D:ddddd
Hayır ben laf da demedm ona hep sen yaktın bizi sklsksk
Fenerbahçe için insanlarla dost olduk, Fenerbahçe için insanlarla DÜŞMAN olmak da güzel…
Beni de sildi işte kızıyor ama olmaz böyle şeyler arkadaşlar küsmez :dBilmem beni silmiş. Ben karışmam…
Ya şampiyon olurlarsa ?Bana her yol KADIKÖY!
Beraber gidelim mac bakmaya serce, yenilirsek ben yenersek sen bana mac sonrasi güzel bir ziyafet cekersin, tabiiki ickisiz olmaz.Beni de sildi işte kızıyor ama olmaz böyle şeyler arkadaşlar küsmez :d
Senle gidilmez mi ya sana tatlı söylerim yarı lacivert yarı sarı yersin onu : DBeraber gidelim mac bakmaya serce, yenilirsek ben yenersek sen bana mac sonrasi güzel bir ziyafet cekersin.
Gerne, bir de cilek ekleriz hani kirmizi ya slshdjkkkSenle gidilmez mi ya sana tatlı söylerim yarı lacivert yarı sarı yersin onu : D