Hatem
Elmas Üye
Hak eden kazandı. Biz sizin gibi maç kaybedince dizayn lig deyip kazanınca lafımızı yutacak kadar karaktersiz değilizFenerliler sozum size;
Hak eden kazandi diyebilecek misiniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hak eden kazandı. Biz sizin gibi maç kaybedince dizayn lig deyip kazanınca lafımızı yutacak kadar karaktersiz değilizFenerliler sozum size;
Salak ya. Sabahtan beri susuyorum salak salak laf vuruyorHatem sakin ol bunlar bize laf etsin biz susalım istiyorlar. Adalet anlayısları bu kadar iste
bu kavgadan banlanırsan çok üzülürüm.. ama biraz da gülerim.Y…k o zaman niye sabahtan beri bana laf vurmaya çalışıyorsun? S git sevdiklerinle kutla. Embesil embesil bana laf vurmaya çalışma
Tabiki ZaLim bey hak eden kazandı SjsjsnFenerliler sozum size;
Ya ne kavgası. Girsin koyduk yazsın içinizden geçtik yazsın. Embesil ceviz kadar beyniyle laf sokmaya çalışıyorbu kavgadan banlanırsan çok üzülürüm.. ama biraz da gülerim.![]()
Bu akşam zor uyuklarsın, uyuklasan dahi kötü rüyalar görürsün. Zaten kutlamayı senin gibilerle yapmıyorum ama boş laf konuşanın, galatasarayın içinden geçmek isteyenin de galatasatay içinden geçer canım. O küfürleri de aynen geri iade ediyorum kaçak oynayan zat.Y…k o zaman niye sabahtan beri bana laf vurmaya çalışıyorsun? S git sevdiklerinle kutla. Embesil embesil bana laf vurmaya çalışma
Bak güzel kardeşim ben bir fenerli olarak bugün biz top oynamadık. Oynayan kazandıFenerliler sozum size;
sinirlenme lütfen.. derin nefes al ve huzura ulaş. bana odaklan...<3Ya ne kavgası. Girsin koyduk yazsın içinizden geçtik yazsın. Embesil ceviz kadar beyniyle laf sokmaya çalışıyor