Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu kadar ya, bu. eğleneceğiz güleceğiz yarım saat sonra dağılacağız bitecek gidecek.futbol nedir ya maganda eğlencesi
İçimizden geçmek isterken içlerinden geçtiğimiz için gelemiyorlar abisi
Siz hakaret ederken iyi biz edince zoeunuZa mı gidiyor? Bilerek yazdım onları da.bu kadar ya, bu. eğleneceğiz güleceğiz yarım saat sonra dağılacağız bitecek gidecek.
biz şampiyonluğu kaybettik girmedik, beşiktaşlı arkadaşlar da öyle. sinirleniyorsa girmeyecek kimse. hakaret etmeye gerek yok.
kalp kırmaya gerek yok tabii de öyle koyduk mu iyi miydi falan diye terbiyesizleşmenin de alemi yokbu kadar ya, bu. eğleneceğiz güleceğiz yarım saat sonra dağılacağız bitecek gidecek.
biz şampiyonluğu kaybettik girmedik, beşiktaşlı arkadaşlar da öyle. sinirleniyorsa girmeyecek kimse. hakaret etmeye gerek yok.
Bugünden itibaren Galatasaraylı olabilirsin, beraber eğleniriz.keşke bende gsli olup futbolu çok sevseydim.. ne kadar eğleniyorsunuz![]()
Yok rasko onlar her seyi der çok edepli eğleniyorlarmış gibi bizi suclarlarkalp kırmaya gerek yok tabii de öyle koyduk mu iyi miydi falan diye terbiyesizleşmenin de alemi yok
olur.. tamam.. zaten melodan dolayı bir yanım da gsli. gidip fenerbahçeli arkadaşlarıma mesaj atayım bari..Bugünden itibaren Galatasaraylı olabilirsin, beraber eğleniriz.
keşke bende gsli olup futbolu çok sevseydim.. ne kadar eğleniyorsunuz![]()