Fenerbahçe - Galatasaray (8 Ocak ) Dünya Derbisi

• Kullanıcı wiltord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kalp kırmaya gerek yok tabii de öyle koyduk mu iyi miydi falan diye terbiyesizleşmenin de alemi yok
Bu herkes için geçerli, daha maç baṣlamadan günler önce Galatasarayın içinden geçmemize şu kadar saat kaldı diyen falan da vardı.
Terbiyesizliğe hiç kimsenin hakkı yok, haklısınız.

bugün tarihi farkı kaçırdığımız için çok üzgünüm

Bu herkes için geçerli, daha maç baṣlamadan günler önce Galatasarayın içinden geçmemize şu kadar saat kaldı diyen falan da vardı.
Terbiyesizliğe hiç kimsenin hakkı yok, haklısınız.
Boş yapma lan. Sabahtan beri laf vurmaya çalışıyorsun aptal aptal. Ben kullandım o kelimeyi, hayırdır derdin ne?

arkadaşlar her şeyi geçtim de, futbolun sadece f'sini bilen-o da birkaç tane takım ismi olarak- juju'nun konuya dalar dalmaz melnur'dan avrupa vatandaşlığı hakkı alır gibi destek görmesi... bi anda dortmundlu olmasını kaldıramayabilirim...
ben de juju sayesinde bir yanım almanyalı derim işalla amin.

arkadaşlar hakaretlere bu kadar takılmayın ya. futbol zaten barbar işi. normal yani. lütfen...

Boş yapma lan. Sabahtan beri laf vurmaya çalışıyorsun aptal aptal. Ben kullandım o kelimeyi, hayırdır derdin ne?
Noldu canım rahatladın mı?
Senle ne derdim olacak?
Ciddiye aldıklarımla, değer verdiklerimle,... derdim olur ama senle asla.

arkadaşlar her şeyi geçtim de, futbolun sadece f'sini bilen-o da birkaç tane takım ismi olarak- juju'nun konuya dalar dalmaz melnur'dan avrupa vatandaşlığı hakkı alır gibi destek görmesi... bi anda dortmundlu olmasını kaldıramayabilirim...
ben de juju sayesinde bir yanım almanyalı derim işalla amin.
jujuya veda yemeği. hem gsli oldum hem almanyalı.. ay hadi inşala.

Fenerliler sozum size;
Hak eden kazandi diyebilecek misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri