Hatem
Elmas Üye
Anaa gerçekten sinirlendi. Takılıyorum be, kusura bakma <3hangi kısım gergin gösterir misin. sizin ağlamanızı söylemem mi gerginlik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anaa gerçekten sinirlendi. Takılıyorum be, kusura bakma <3hangi kısım gergin gösterir misin. sizin ağlamanızı söylemem mi gerginlik
Bu kadar gerileceğin bişey yazmadım.kendi 3-0lık gerginliğinizi farklı yollardan giderirseniz daha iyi olur bence. şurada gayet alakasız biri olarak sohbet ediyoruz. eğleniyoruz.
Anaa gerçekten sinirlendi. Takılıyorum be, kusura bakma <3
sorun yok benim gerginliğim. 7-8 kişiyle sevişirim geçer.Bu kadar gerileceğin bişey yazmadım.
Hala söylediklerimi yanlış anlıyorsun. Ben söylediğim şeyi öyle anlayacağını anlamadım, kusura bakma tekrar gerçekten.sorun yok benim gerginliğim. 7-8 kişiyle sevişirim geçer.
ağlamak alışkanlık olmuş. çünkü FENERBAHÇELİ. dnjakdawHala söylediklerimi yanlış anlıyorsun. Ben söylediğim şeyi öyle anlayacağını anlamadım, kusura bakma tekrar gerçekten.
Fenerbahçe’yi büyük yazman gözümden kaçmadı değil <3 senin de bir yanın FENERBAHÇELİağlamak alışkanlık olmuş. çünkü FENERBAHÇELİ. dnjakdaw
: DSon gülen iyi güler…
Hiç beklemiyorlardı. Kendi kötü ve korkak oyunlarını konuşmak yerine kıskançlıktan sağa sola laf sokuşturuyorlar, ağlıyorlar,.....yalnız nasıl yendik, öyle böyle değil.