ağlamaya bahane mi arıyorsunuz.. fb li olun rahatlayın..@juju Kötü geçen datelerde fb'li ol, niye ağlıyorsun diye sorduklarında bahanen olur en azından...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ağlamaya bahane mi arıyorsunuz.. fb li olun rahatlayın..@juju Kötü geçen datelerde fb'li ol, niye ağlıyorsun diye sorduklarında bahanen olur en azından...
Sen şimdiden ss leri al. Bizde gole çevireceğizYalnız olası bir FB şampiyonluğunda gs admini öyle doneler bıraktı ki bizim admin çok zeki onları gole çevirir smlsmsk
kız o zaman beşiktaşlılar sek erkek oluyor. siyah beyaz sonuçta. erkekkkğğğ yağğğ.Erkek adam sarının yanına kırmızı değil lacivert koyar…
Editkız o zaman beşiktaşlılar sek erkek oluyor. siyah beyaz sonuçta. erkekkkğğğ yağğğ.
niye kıskandın mı...Juju sen bi sevgili mi yapsan?
Editniye kıskandın mı...
Bjkli manita yapmısımdır…Evet erkeğin özü onlar… sklkksks
neden korkutuyorum anlamadım. şu konunun sevgili ile olan bağlantısı ne. libidom çok yüksekte enerjimi sizle mi atıyorum.Hayır tabii de, korkutuyorsun. Acil sevgili yapman lazım
Ve gerginsin…neden korkutuyorum anlamadım. şu konunun sevgili ile olan bağlantısı ne. libidom çok yüksekte enerjimi sizle mi atıyorum.
hangi kısım gergin gösterir misin. sizin ağlamanızı söylemem mi gerginlikVe gerginsin…