Fenerbahçe - Galatasaray (1-1)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Çok kötü bir maçtı maalesef. Açıkçası Beşiktaş'ın olduğu derbilerin tadı bir başka.

Bak mesela o mal, skriniarın ayağa basma pozisyonunun birebir aynısı kendilerinde olduğunda, yine böyle mal mal yorum yapmış mı?

Abicim bu himmet sporlu kardeşim niye beni linçlemisler anlamadım.

Benim bildiğim hakem kayırması tarifesi rakibe bir kırmızı ve lehimize verilen bir penaltı. Belki bir ofsaytımsı.

Tarife bu.

Ben bunları göremedim.

Neymiş faul çalınmış Galatasaraya. E yapmışsın vermişler.

Alla alla ya

Maçin hakki zaten beraberlikti iki takimda rezaletti...
Kavga etmeyin yeter:D

maçın hakkı beraberlik değildi. bir dünya sorunum, sakatım var. oyunum kötü, performansım düşmüş ve şampiyonlar ligi beni sürekli yıpratıyor, belki de kader maçına bu sorunlarla çıkıyorum çıkıyorum, bir pozisyonları dâhi yok, dakika olmuş 90+5 anlamsız bir hata, gol tamam maçın hakkı beraberlikti dağılalım böyle olur mu? sizin maçta orkun yapıyor kırmızı veriyor. trabzon maçında kırmızı veriyor. her iki maçta bu kararlardan sonra kopuyor ama bize? asla. ama olsun, maçın hakkı beraberlikti. 13 milyon takipçisi olan sayfalar yazıyor, çiziyor ama biz sürekli bir şeyleri kanıtlamak zorunda kalıyoruz. böyle olmaz. 1 golle şampiyonluk kaybettiğimiz sezonda bile bu kadar rezalet olmamıştır. sırf şampiyon olsunlar veya lig erken bitmesin diye 4 yıldır yapmadıkları kalmadı. 40 dakika boyunca faul çalmamış adam. çaldığı tek faul attıkları golden sonra. bunun eşi ve benzeri yok, dünyanın en şaibeli liginde bile olmaz bu. elimden geldiğince futbol konuşmaya çalışıyorum ama bu rezilliğin benzerini görmedim. yıllardır maç izlememe rağmen denk gelmedim. diğer liglerden herhangi bir maç izleyince bile aydınlanma yaşıyoruz resmen.

maçın hakkı beraberlik değildi. bir dünya sorunum, sakatlığım var. oyunum kötü, performansım düşmüş ve şampiyonlar ligi beni sürekli yıpratıyor, belki de kader maçına bu sorunlarla çıkıyorum çıkıyorum, bir pozisyonları dâhi yok, dakika olmuş 90+5 anlamsız bir hata, gol tamam maçın hakkı beraberlikti dağılalım böyle olur mu? sizin maçta orkun yapıyor kırmızı veriyor. trabzon maçında kırmızı veriyor. her iki maçta bu kararlardan sonra kopuyor ama bize? asla. ama olsun, maçın hakkı beraberlikti. 13 milyon takipçisi olan sayfalar yazıyor, çiziyor ama biz sürekli bir şeyleri kanıtlamak zorunda kalıyoruz. böyle olmaz. 1 golle şampiyonluk kaybettiğimiz sezonda bile bu kadar rezalet olmamıştır. sırf şampiyon olsunlar veya lig erken bitmesin diye 4 yıldır yapmadıkları kalmadı. 40 dakika boyunca faul çalmamış adam. çaldığı tek faul attıkları golden sonra. bunun eşi ve benzeri yok, dünyanın en şaibeli liginde bile olmaz bu. elimden geldiğince futbol konuşmaya çalışıyorum ama bu rezilliğin benzerini görmedim. yıllardır maç izlememe rağmen denk gelmedim. diğer liglerden herhangi bir maç izleyince bile aydınlanma yaşıyoruz resmen.
Hamburgerci tayfa anlamaz, beyin yağ bağlamış çünkü. Top oynamaz, affedersin bi tarafından solur, gelmiş hakem hocalığı yapar. Boşver Lideriz. Kudursunlar. Berabere kaldık diye stadın orada havai fişek patlatmaya devam etsinler . ;d

Hamburgerci tayfa anlamaz, beyin yağ bağlamış çünkü. Top oynamaz, affedersin bi tarafından solur, gelmiş hakem hocalığı yapar. Boşver Lideriz. Kudursunlar. Berabere kaldık diye stadın orada havai fişek patlatmaya devam etsinler . ;d

lider olmak umrumda değil benim. bu kadar çifte standart olmaz, olamaz. bu maçı kaybetmek bile beni üzmezdi -ki bekliyordum zaten ama bu şekilde sürekli bir frenleme çabasına karşı nasıl sakin kalalım? yıldım vallah. forumda daha öncede yazdım, futbol oynamıyorlar, oyunları yok bunların. medyanın sürekli şişirme çabası var. adamlar futbol tarihinin istatiklerini tersten yazıyor bize de bunu kabul edin diyor, ben etmiyorum.
ama olsun.. yine de biz kötüydük ve maçın hakkı beraberlikti. hakem konuşmaya gerek yok, lig devam ediyor.

lider olmak umrumda değil benim. bu kadar çifte standart olmaz, olamaz. bu maçı kaybetmek bile beni üzmezdi -ki bekliyordum zaten ama bu şekilde sürekli bir frenleme çabasına karşı nasıl sakin kalalım? yıldım vallah. forumda daha öncede yazdım, futbol oynamıyorlar, oyunları yok bunların. medyanın sürekli şişirme çabası var. adamlar futbol tarihinin istatiklerini tersten yazıyor bize de bunu kabul edin diyor, ben etmiyorum.
ama olsun.. yine de biz kötüydük ve maçın hakkı beraberlikti. hakem konuşmaya gerek yok, lig devam ediyor.
An-la-maz-lar.
onlar top oynuyor yapı izin vermiyor yoksa 3ün 1 inde şampiyon olurlar ;d

Kazımcan dısında as oyuncularınızla çıktınız ne sakatı? Kfjfjfj

Buyurun seyredin hakemin kimi kayırdığını hani temiz futbol istiyoruz diye bolca reklam yapıyorsunuz ya. Görelim neymiş şu meşhur temiz futbol anlayışınızı.

Sence ceza almalı mı lefty Hnm sadece soruyorum….

Bak mesela o mal, skriniarın ayağa basma pozisyonunun birebir aynısı kendilerinde olduğunda, yine böyle mal mal yorum yapmış mı?

Bu şekilde ilerleyemeyizz…..

Geri