Fenerbahçe - Aston Villa (0-1)

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
6 olacak maç 1-0 bitti. Ama olsun ;

Liverpool tarihin en kötüsü ( yedek çıktı )
Totthennam tarihin en kötüsü ( yedek çıktı )
Atletico Tarihin en kötüsü ( Grieezzman Yedek )

Siz gerçekten spor kulübüsünüz , kürek çekmeye devam. Avrupa Ligi bile fazla, konferansa devam
;d

Domenico Tedesco, Aston Villa mücadelesi sonrası konuştu.

"Oyunumuzun temeli savaş. Savaşmıyorsak sabahları uyanmanın bir anlamı yok... Bugün savaşmaktan da fazlasını yaptık. Hem topa hakim olduk, hem iyi pozisyon aldık, hem de pozisyon ürettik. Bu tarz takımlara karşı cesur oynarsanız alan ve fırsat bulurlar. Bizler takımımızın kimliğini değiştiremeyiz. Oyuncularımıza uygun kimlik bu. Onların maçlarını izledim. Chelsea, Tottenham, City, United bile bizim kadar pozisyon üretemedi. Bu iyi bir gösterge bizim için."

Serkan Akcan'ın değerlendirmeleri:

"Tedesco'nun bugün fena bir sınav vermediğini söylemek lazım. Bunca eksiğe rağmen Fenerbahçe, ikinci yarıda çok iyi bir futbol oynadı. Sert bir rakibe karşı; taktiksel olarak yoğun, özellikle de ikinci yarıda o yoğunluğu taktiksel hamlelerle sertleştiren Tedesco antrenörlüğü izledim."

üzüldüm ciddi ciddi pisi pisine yenilmişler, sonuçta bizim ülkemizin takımı avrupa da ayrı gayrı düşmanlık olmaz! kendi içimizden sayar söveriz de dışarıya karşı desteklemek lazım !! amaaa amaaaaa eğlenebiliriz :DDDDdd ulannn bize gelince yiğittt kesiliyorsunuz :D

Avrupa'nın gözü bizde, beklemede kalın!

İyi iyi. İyi ki kaybettiler. Maçı izlemedim ama ritim yakalamışlardı boş yere. Ritimlerini kaybetsinler..

Fenere bir kupa verdik daha önümüzdeki 10 yıl o kupayla çekilmiş fotoyu paylaşırlar yeter onlara.
Maçı biraz izledim iyi gidiyorlardı sanki.Kerem harika devam ediyor fenerde aynı o şekil devam eder inşallah.

Geri