Fenerbahçe - Aston Villa (0-1)

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti

Allah yardımcımız olsun cidden. Bizim forvetlerle işimiz zor…

@angie @Raskolnikov

Son döneme bakınca en azından beraberlik mümkün olabilir mi sizce?
aston villa bu sene sanırım yakın tarihinin en iyi dönemini geçiriyor ama çıkıp kafa kafaya oynayamıyorsan bunca emeğin ve yatırımın karşılığını alamıyorsun demektir. takımın seviyesini görmek için de iyi bir test maçı olacağını düşünüyorum ama her ihtimale açık bir maç.

Aston villa son üç maçtır kötü oynuyor yani eğer fenerbahçe tarihinde avyi yenecekse tam zamanı. Süper maç olacak.

fener için kolay bir maç olacak, rahat bir galibiyet bekliyorum.

Şaka bir yana tabi.. Anamızın liginde birbirimizi yeriz ama mevzu ülkeyi temsil eden takım olunca farklı.

Aston Villa son zamanlarda form tutmuş bir takım son hafta Everton'a yenildi bana göre sürpriz olmadı. Everton form tutmuş takımlara hezimet yaşatmayı sever bilen bilir.:)

Aramız bozuk kanımız değil.:D Ben bi Galatasaray'lı olarak zor da olsa üç puanı Fenerbahçe'nin alacağını düşünüyorum. Başarılar dilerim, vurduğun gol yediğin ofsayt olsun!

Domenico Tedesco, Aston Villa maçı öncesinde konuştu.

"Şu anda iyi bir formdayız. Özgüvenimiz iyi. Yarın kendi stilimizi sahaya yansıtmayı denememiz gerekiyor. Aston Villa iyi bir takım ama böyle maçları oynamak bizim her sabah uyanma sebebimiz. Bizler, bu maç için sabırsızlanıyoruz. Elimizden gelen en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Kaçmak için hiçbir gerekçe yok."

@Gamer yarınki galibiyetimiz sana moral olacak. Üzülme. Kdjfj

1/2 biter... 2/1 de olabilir... her şey olabilir bilmiyorum...

Sürpriz yaparsak harika olur ancak yapabilir miyiz, o kısmı ben de bilemiyorum.

Tamam hakemlik konular her maçta oluyor nerdeyse ama bu adamın eli değmiş bu takıma. Hakkını teslim etmek gerek iyi bir teknik adam.

Geri