Fenerbahçe - Aston Villa (0-1)

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
1*1 olursa para gelir 0-1 biterse Angie üzülür harika akşam. Gamer Allah belanı vermesin.

tam skor değiştiriyodum VAR müdahale etti

İkinci devrelerin kurduyum. Fenerbahçe yüzyılı şöyle bir Şubat sonuna kadar devam eder, bahar gelince bir vajina belirir uzaktan her sene... Bu, kimindir acep?

Bu maç FB kaybetmez. Aston ilk 8'de zaten.

Yürrüüü, FB yüzyılı Sitivın şov devam.

giphy.gif

İsmail Talisca'dan daha iyi şut atıyor. Gel de delirme

Kerem niye forma bulabiliyor şu takımda. Pas ver veremez. Asist yap yapamaz. Defansa yardım et desen etmez. Tek bir çalım atamaz. Şut çekemez. Kale önünde ayağına top gelir dokunamaz. Ya bu adamı Aston villa faulle durdurup sarı kart gördü kahkaha attım. Lan bırak gitsin ne yapabilir ki.

Nene de bunun kopyası.

Kerem niye forma bulabiliyor şu takımda. Pas ver veremez. Asist yap yapamaz. Defansa yardım et desen etmez. Tek bir çalım atamaz. Şut çekemez. Kale önünde ayağına top gelir dokunamaz. Ya bu adamı Aston villa faulle durdurup sarı kart gördü kahkaha attım. Lan bırak gitsin ne yapabilir ki.

Nene de bunun kopyası.
Valla ya ikisine o kadar para verdiler yazık günah

Ne domuz mu? Ondan böyle domuz gibi sinir ediyor beni jfjfn

Gayet de güzel oynadık. Nazar boncuğu olsun…
Geseliler de her maçta uçana kaçana 3-5 gol sallıyor gibi konusuyor her maç fjjfjfj
İyi falan oynamadılar. Sadece istekli oynadılar. Lise takımları istekli oynar. Aston villa koşmadı bile. Şikrinyar olmasa beş sıfır biterdi. Avel talişka olmasa şut çekemezdik.

Türk takımlarının her zamanki hali. Büyük konuşurlar ama günün sonunda genelde kaybeden olurlar.
Kaliteyi yükseltmek için gereken çaba yeteri kadar gösterilmiyor.

Geri