Fenerbahçe - Alanyaspor ( 2 - 2 )

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Buna anti-tez olarak okan buruk’un geçmişte yönettiği takım, kırdığı rekorlarla birlikte aldığı kupa ve avrupadaki iyi futbolunu gösterebilirim. Bireysel hatalar ve eksiklikler yüzünden devam edemiyoruz yolumuza şl’de. İsmail’in, doğal olarak, henüz bir başarısı yok.
Sezon başında dedik zaten, Galatasaray ve Fenerbahçe çok çok güçlü. Ben çok iyi teknik direktör hamleleri görmüyorum, bana göre kadro kalitesi diğer takımlardan çok farklı.
Diğer tüm takımlardan tek bir oyuncu alıp Galatasaray ve Fenerbahçe'de oynatır mısın? Bence hayır, ikisinden birisi şampiyon olacak ve bence bu başarı değil şu kadrolar ile.
Teknik direktör dokunuşu derken, uçuk bir örnek ama Leverkusen takımı diyebilirim. Bir yerden alıp bir yere getirme anlamında. Galatasaray ve Fenerbahçe de kim teknik direktör olsa bence zaten bu puanları alırdı.
Hakemlerin takdir haklarını bu takımlardan yana kullandığı bir gerçek. Şu maçta verilen penaltı ve verilmeyen kırmızı kart komik.

Lfty konuyu kitlesene canım forum oyunlarında takılsınlar

yalnıx güzel şampiyon oluyoruz güzel güzel vuruyoruz : P

çok büyük takımız gerçekten 9 sayfa zıplamadığınız kalmış, zenne gösterisi gibi izledim.
takipte kalın.

La oğlum kırmızı kartlarını görmezden gelmişler. Dünyanın en saçma penaltısını vermişler. Sen hala kendi sahanda, küme takımlarına puan kaybediyorsun. Nesini savunuyonuz ki bunun.
Not: kanarya fc

galatasaray olarak bugün şampiyonluğu ilan ettiğimiz gündür her zamanki gibi hezimet 11.seneye kaldı hadi canım başka kapıya kehkehekhek

Sezon başında dedik zaten, Galatasaray ve Fenerbahçe çok çok güçlü. Ben çok iyi teknik direktör hamleleri görmüyorum, bana göre kadro kalitesi diğer takımlardan çok farklı.
Diğer tüm takımlardan tek bir oyuncu alıp Galatasaray ve Fenerbahçe'de oynatır mısın? Bence hayır, ikisinden birisi şampiyon olacak ve bence bu başarı değil şu kadrolar ile.
Teknik direktör dokunuşu derken, uçuk bir örnek ama Leverkusen takımı diyebilirim. Bir yerden alıp bir yere getirme anlamında. Galatasaray ve Fenerbahçe de kim teknik direktör olsa bence zaten bu puanları alırdı.
Hakemlerin takdir haklarını bu takımlardan yana kullandığı bir gerçek. Şu maçta verilen penaltı ve verilmeyen kırmızı kart komik.
Adam Başakşehir ile şampiyon oldu. Akhisar ile Türkiye kupasını aldı. Galatasaray ile de şampiyon oldu. Bu senede en güçlü aday. Daha ne tür bir başarı bekliyorsun anlamadım. Şampiyonlar liginde oynattığı futbol ortada.

“ Galatasaray ve Fenerbahçe de kim teknik direktör olsa bence zaten bu puanları alırdı. “

bu cümlen ile futbola yüzeysel baktığının kanıtıdır.

o kadar buyuksunuz ki
hakemlerin ittire kaktira yukarilarda tutmasina ragmen
Galatasarayin dogranmasina ragmen
2 puan geridesiniz
efsane buyuksunuz
harika buyuksunuz

Adam Başakşehir ile şampiyon oldu. Akhisar ile Türkiye kupasını aldı. Galatasaray ile de şampiyon oldu. Bu senede en güçlü aday. Daha ne tür bir başarı bekliyorsun anlamadım.

“ Galatasaray ve Fenerbahçe de kim teknik direktör olsa bence zaten bu puanları alırdı. “

Evet kardeşim, ben yüzeysel bakıyorum. Bu kendi yorumum, benim düşüncem. Sen farklı düşünüyor olabilirsin. Çok önemli değil ama okulunu da okudum ben, antrenör belgem de var. Sen farklı yorumlarsın ben farklı.
Sen fanatik bakarsın, ben profesyonel. Benim iki takımda umurumda değil. Türkiye'de alınan hiçbir başarı beni tatmin etmez, sen gönül verdiğin takımın başarısı için mutlu olabilirsin.
Türkiye il sınırı dışında hangi takımda teknik direktör olur bu adamlar, olunca alkışlar mutlu oluruz gelişim nedeniyle.

Kankim yazacak yorum bulamadım gerçekten :d okan burukla ismail kartalın aynı kefede olması başka bir boyutta tartışılabilirdi.

akhisarla kupa aliyosun
basaksehiri sampiyon yapiyosun
galatasarayi sampiyon yapip
sampiyonlar liginde ortaligin icinden geciyosun
rize kume duserken alip yukari cikariyosun
(ustunkoru bu kadar, detaylara girmedim)

sonra da biri gelip seni ismail kartalla kiyasliyo
bu onceki sayfada kaybolmasin :d

Adam Başakşehir ile şampiyon oldu. Akhisar ile Türkiye kupasını aldı. Galatasaray ile de şampiyon oldu. Bu senede en güçlü aday. Daha ne tür bir başarı bekliyorsun anlamadım. Şampiyonlar liginde oynattığı futbol ortada.

ilk 11'e oyuncu koyamıyoruz. tete'si, zaha'sı, formsuz icardi'si ortada. defans hattı, kenan ve kerem ile bir şeyler yapmaya çalışıyor. torreira'yı yedekleyebilecek bir adam yok. barış kale pozisyonu hariç her maç farklı pozisyonda, oradan oraya sürükleniyor. yedeklerimiz günay, eyüp, zaha, tete, baran, ali yeşilyurt, ali turap bülbül, efe, ndombele'den oluşuyor. kaliteli yedekleri geçtim şu takıma monte edilecek en az üç oyuncu lazımken okan buruk harikalar yaratıyor.

• Beğen
Tepkiler: Kim
ilk 11'e oyuncu koyamıyoruz. tete'si, zaha'sı, formsuz icardi'si ortada. defans hattı, kenan ve kerem ile bir şeyler yapmaya çalışıyor. torreira'yı yedekleyebilecek bir adam yok. barış kale pozisyonu hariç her maç farklı pozisyonda, oradan oraya sürükleniyor. yedeklerimiz günay, eyüp, zaha, tete, baran, ali yeşilyurt, ali turap bülbül, efe, ndombele'den oluşuyor. kaliteli yedekleri geçtim şu takıma monte edilecek en az üç oyuncu lazımken okan buruk harikalar yaratıyor.
Run beğenmiyor baksana ;d

Kankim yazacak yorum bulamadım gerçekten :d okan burukla ismail kartalın aynı kefede olması başka bir boyutta tartışılabilirdi.
Tamam canım, şampiyon Ligi'nde yapmadığı değişiklikler yüzünden gruptan çıkmadı takım.
Sen olmasan başkasına cevap da yazmam, cansın.
Dünyanın en iyi teknik direktörü Okan Buruk kardeşim :)

Aege acıma hatrım varsa…
Forumda haset, kıskanç, nankör olmayan nadir erkeklerden.. üstelik hemşehrim.. nasıl edeyim enci, senin de hatırın çok, Fenerbahçe olsun şampiyon hepsini kızdır sen de :)
Fenerbahçe şampiyon olsun sana kitap hediye edeceğim.. futbol barbar oyunu, futbol ile ilgilenen erkekle manito da olunmaz..
Yok mu kitap okuyan bir yakışıklı, şöyle sana sesli kitap okuyacak, arada küçük kaçamak öpücükler falan fıstık.. bırak futbolu ya ahah.

Geri