Fırsatçı oldukları doğru ancak biz de yaş tahtaya basacak takım değiliz!!!adana bu kaosu iyi değerlendirir puanlarla evine döner
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fırsatçı oldukları doğru ancak biz de yaş tahtaya basacak takım değiliz!!!adana bu kaosu iyi değerlendirir puanlarla evine döner
Hayal kırıklığı yaşamaktan bıkmadın mı?sezonun bomba maçı adana galip gelir
Adanalı mısın?En kötü ihtimal bereberlik bekliyor tüm Adanalalılar.
2. ci olmanız garanti o kadar strese girmeyin. Yani hedefiniz garanti.Kurul sonrası ilk maçımız olacak ve güzel bir sonuç bekliyorum. Hedefe az kaldı!!!
Şampiyon olacağız!!!2. ci olmanız garanti o kadar strese girmeyin. Yani hedefiniz garanti.
Bugün için evetAdanalı mısın?![]()
Ve sonrasında ligten çekilip İngiltere'ye gideceksiniz. Hayalsiz de yaşanmıyor demi.Şampiyon olacağız!!!
Hedeflerimiz yüksek!!! Sizin gibi az olana kanaat edemiyoruz çünkü potansiyelimiz de çok yüksek.Bugün için evet
Ve sonrasında ligten çekilip İngiltere'ye gideceksiniz. Hayalsiz de yaşanmıyor demi.
bende öyle hissediyorum : Pkötü şeyler olacak gibi![]()
Hissettiğin hiçbir şey çıkmadığına göre güvendeyiz demektir.bende öyle hissediyorum : P
arada çıkanları yoksayıyorsun : DHissettiğin hiçbir şey çıkmadığına göre güvendeyiz demektir.![]()
Yükselmiyorsun , yerin sabit. 2. Lik ;dKötü her şey geride kaldı ve artık yükselişimizi sürdüreceğiz!!!![]()