-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaşadığımız olumuz süreci fırsata çevirmeye çalışacaklar, bu maça dikkat etmeliyiz.
Geçen maç oyuncularımıza saldıran oyuncuları olmuştu ancak neyse ki Belhanda gitti yoksa bu maç da gerginlik çıkabilirdi.Su an magdur pozisyondasiniz.Bu sene sizi sampiyon dahi yapabilirler.Bu yuzden dikkat etmenize gerek yok.
Geçen maç oyuncularımıza saldıran oyuncuları olmuştu ancak neyse ki Belhanda gitti yoksa bu maç da gerginlik çıkabilirdi.
Hayır... Şampiyon olup ondan sonrasına bakacağız!!!Noldu çekilmiyorlarmı yoksa ligten?
Öyle bir açıklama okumadım da. Hadi hayırlısı, İspanya ligine davet etmiṣier doğrumu?Hayır... Şampiyon olup ondan sonrasına bakacağız!!!
Yere düşmesini bekleyen elti gibisin sjsjssjNoldu çekilmiyorlarmı yoksa ligten?
Dünya genelinde en iyi liglerden teklif var, duruma göre değerlendireceğiz.Öyle bir açıklama okumadım da. Hadi hayırlısı, Ïspanya ligine davet etmiṣier doğrumu?
Karar çoktan belli, pıtış pıtış süper lig diyeceksikiz. Gerisi tefarruat, sadece ortamı germek ve yetkili merciceri etkileme çabası. Çekilecek takım bu kadar yaygara yapmaz çekildik ve artık şu ligte oynuyoruz der, artık hangi ligse. Hadi buyurun.Dünya genelinde en iyi liglerden teklif var, duruma göre değerlendireceğiz.Türkiye'nin Real Madrid ayarındaki takımına elbette tüm dünya talip çıkacaktır ancak henüz karar vermedik.
![]()
Süper Lig tamamlandıktan sonra belki bazı yeni kararlar çıkabilir. Kurul toplantısını bir görmek gerekiyor. Süper Kupa maçına da çıkmayabilirler ancak kendi adıma bu kararı doğru bulmuyorum.Karar çoktan belli, pıtış pıtış süper lig diyeceksikiz. Gerisi tefarruat, sadece ortamı germek ve yetkili merciceri etkileme çabası. Çekilecek takım bu kadar yaygara yapmaz çekildik ve artık şu ligte oynuyoruz der, artık hangi ligse. Hadi buyurun.
Ben blöf yaptıkları kanısındayım. Temiz futbol rakiplere sataşmakla olmaz. Ülke siyasetine benziyor, gerçek sorunları masaya yatırmak yerine sen şusun ben buyum, hep ben haklıyım,....... misali. Türkiye'de işler ne yazıkkı böyle gidiyor, amaç sorunları çözmek değil kaos üretip daha da pekiştirmek. Böylece koltuk sağlamlaşıyor.Süper Lig tamamlandıktan sonra belki bazı yeni kararlar çıkabilir. Kurul toplantısını bir görmek gerekiyor. Süper Kupa maçına da çıkmayabilirler ancak kendi adıma bu kararı doğru bulmuyorum.
Maçta gerginlik çıkartan taraf Fenerbahçe değil ve maçın iptal edilmemiş olması ayrı bir fiyasko, maçtan saatler önce başlayan gerginliğe rağmen o taraftarın maça girebilmesi başka bir fiyasko...Ben blöf yaptıkları kanısındayım. Temiz futbol rakiplere sataşmakla olmaz. Ülke siyasetine benziyor, gerçek sorunları masaya yatırmak yerine sen şusun ben buyum, hep ben haklıyım,....... misali. Türkiye'de işler ne yazıkkı böyle gidiyor, amaç sorunları çözmek değil kaos üretip daha da pekiştirmek. Böylece koltuk sağlamlaşıyor.