Fenerbahçe - Adana Demirspor ( 4 - 2 )

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
000150_120x120.png
000161_120x120.png

Genel Kurul sonrası ilk maç olacak ve bakalım kuruldan nasıl bir karar çıkacak?
Oyuncuların performansını etkileyecek bir durum yaşanmamasını diliyorum.

Şampiyon olmamıza çok az kaldı!!!

Yaşadığımız olumuz süreci fırsata çevirmeye çalışacaklar, bu maça dikkat etmeliyiz.

Su an magdur pozisyondasiniz.Bu sene sizi sampiyon dahi yapabilirler.Bu yuzden dikkat etmenize gerek yok.
Geçen maç oyuncularımıza saldıran oyuncuları olmuştu ancak neyse ki Belhanda gitti yoksa bu maç da gerginlik çıkabilirdi.

Geçen maç oyuncularımıza saldıran oyuncuları olmuştu ancak neyse ki Belhanda gitti yoksa bu maç da gerginlik çıkabilirdi.

Cok oyunculari gitti.Fener'i cok zorlayacaklarini dusunmuyorum ben.Ligde de bir hedefi yok.Malum olur/olmaz her seye yorum yapan,mahalle agziyla demec veren baskanlarini da kovdular.Su an icin her sey sizden yana Lefty hanim. : )

Noldu çekilmiyorlarmı yoksa ligten?

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
Öyle bir açıklama okumadım da. Hadi hayırlısı, Ïspanya ligine davet etmiṣier doğrumu?
Dünya genelinde en iyi liglerden teklif var, duruma göre değerlendireceğiz.:) Türkiye'nin Real Madrid ayarındaki takımına elbette tüm dünya talip çıkacaktır ancak henüz karar vermedik.:)

Dünya genelinde en iyi liglerden teklif var, duruma göre değerlendireceğiz.:) Türkiye'nin Real Madrid ayarındaki takımına elbette tüm dünya talip çıkacaktır ancak henüz karar vermedik.:)
Karar çoktan belli, pıtış pıtış süper lig diyeceksikiz. Gerisi tefarruat, sadece ortamı germek ve yetkili merciceri etkileme çabası. Çekilecek takım bu kadar yaygara yapmaz çekildik ve artık şu ligte oynuyoruz der, artık hangi ligse. Hadi buyurun.

Karar çoktan belli, pıtış pıtış süper lig diyeceksikiz. Gerisi tefarruat, sadece ortamı germek ve yetkili merciceri etkileme çabası. Çekilecek takım bu kadar yaygara yapmaz çekildik ve artık şu ligte oynuyoruz der, artık hangi ligse. Hadi buyurun.
Süper Lig tamamlandıktan sonra belki bazı yeni kararlar çıkabilir. Kurul toplantısını bir görmek gerekiyor. Süper Kupa maçına da çıkmayabilirler ancak kendi adıma bu kararı doğru bulmuyorum.

Süper Lig tamamlandıktan sonra belki bazı yeni kararlar çıkabilir. Kurul toplantısını bir görmek gerekiyor. Süper Kupa maçına da çıkmayabilirler ancak kendi adıma bu kararı doğru bulmuyorum.
Ben blöf yaptıkları kanısındayım. Temiz futbol rakiplere sataşmakla olmaz. Ülke siyasetine benziyor, gerçek sorunları masaya yatırmak yerine sen şusun ben buyum, hep ben haklıyım,....... misali. Türkiye'de işler ne yazıkkı böyle gidiyor, amaç sorunları çözmek değil kaos üretip daha da pekiştirmek. Böylece koltuk sağlamlaşıyor.

Ben blöf yaptıkları kanısındayım. Temiz futbol rakiplere sataşmakla olmaz. Ülke siyasetine benziyor, gerçek sorunları masaya yatırmak yerine sen şusun ben buyum, hep ben haklıyım,....... misali. Türkiye'de işler ne yazıkkı böyle gidiyor, amaç sorunları çözmek değil kaos üretip daha da pekiştirmek. Böylece koltuk sağlamlaşıyor.
Maçta gerginlik çıkartan taraf Fenerbahçe değil ve maçın iptal edilmemiş olması ayrı bir fiyasko, maçtan saatler önce başlayan gerginliğe rağmen o taraftarın maça girebilmesi başka bir fiyasko...

Her maç bir olay yaşıyoruz ve Trabzonspor maçı da bardağı taşıran son damla oldu.

Ali Koç bırakacak ancak onun gitmesi bir şeyi değiştirmez çünkü sorun başkanda değil ve ligin genelinde problem var.

Bir süredir dinlendiriliyordu: Adana Demirspor maçı öncesi Fred gelişmesi!

Fenerbahçe'de ağrıları nedeniyle bir süredir dinlendirilen ve tedavi olan Fred, bireysel koşu çalışmalarına başladı.

Kaynak

adana bu kaosu iyi değerlendirir puanlarla evine döner

Geri