Sözlük Feminist kadınların sürekli erkeklere giydirmesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Feminizm direkt erkek düşmanlığı eşit olmak ile bir dertleri Olduğunu sanmıyorum :d

hem yerip hem onlarsız yapamayanlar sizlere de selam olsun

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Feminizm, Türkiye'de uygulandığı şekliyle bir kuruntu. Herkes kendi kuruntusunun kurbanı olur. Bizimkiler her konuda kendini Avrupalı sana birer Oryantal. Böyle olunca da gülünç oluyorlar ama farkında değiller.

Asıl siz kadınlarsız yapamazsınız bence. Bu konuda yansıtma yaptın @wiltord bence sklksk

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Feminizm temelinde kadın erkek eşitliğinden yola cikmis ancak zamanla ataerkil düzene katkısı olabilecek her türlü şeyin karşısında bir pozisyon almış. Bu doğrultuda lezbiyenligi dahi savunmus. Ne diyim ki kadın erkek eşitliğinden yola çıkıp nasıl erkeksiz toplumu amaçlar hale geldiklerini bilmiyorum, araştırmadım.
Yalnız kadın haklarını savunacağız derken ataerkil düzenin kadını belli kalıba sokmaya çalışması gibi karşıt şekilde de olsa yine kadını belli bir kalıba sokmaya çalıştığını düşündüğüm için aptalca buluyorum.

Feminizm öncelikle erkeklere "giydirmez".
Şöyle ki feminizmin altında toplumsal cinsiyet rollerinden yola çıkarak cinsiyet eşitsizliğin giderilmesine yönelik düşüncelerin ve eylemlerin iyileştirilmesi diyebiliriz. Nitekim yaşadığımız değil toplum, topyekun coğrafyada yıllarca kadınlar ikinci sınıf muamelesi görmüş, ezilmiş ve erkek egemenliğinde yaşadığı için aslında bahsedilen söylemler kendilerini savunmak maksadı taşır. Yani daha çok cinsiyet ayrımcılığına karşı oluşturulan bir zihinsel olarak örgütlenme biçimi de diyebiliriz.
Zaman içerisinde belirli dalgalanmalar gösteren feminist hareketin tarihi çok da eski sayılmaz. Bu sebeple de farklı yaklaşımlar da karşımıza çıkabiliyor. Resimde belirtilen zulme karşı bir direniş olabilir ancak feminizmi bu kadar dar açıdan bakamazsınız.

Aa daha benimle tanışmamışlar mı?

Bu forumda niye tüm İstanbul Sözleşmesi konuları kilitli? Söveyim mi şimdi yine agresif Mastor u istiyorsunuz sanırım?

Kız bu femoları ben çok seviyorum çünkü birlikte erko kuşkolara giydirmek çok zevkli oluyor da, bazan, çok çirkinsiniz diye bu kadar da erko kuşkoları çok gömmelerine izin vermiyorum.

Yaz kış böyle gezdik, destek verdik, bunun bordosu da var bende, İstanbul Sözleşmesi Yaşatır tabii ki,
Ulaaa femolar, güzel erkolardan ne istediniz?

qqu8sv4.jpg

Kendi hemcinslerine mobbing uygulayarak,zıt cinsleri ötekileştirmeye çalışanlara bak hele.
Ya bunların aslında genel özellikleri var da,rencide edesim yok.Neyse,dernekleşmeye devam.

Erkolar kapatılsın diyen ekipler (:

Herkesin bu kadar sindiği bir dönemde gerek 8 mart, gerek Onur Yürüyüşü gibi günlerde, örgütlü bir şekilde sokağa çıkıp iktidarın tasmalı itleriyle göğüs göğüse çarpışan sadece feministler var. Sırf bu yüzden bile saygı duyulmalı.

Geri