ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayır bunları pamuğa ekiyorlar.Peki bunların babaları falan yokmu :d
Yoksa sen beni mi okuyorsun özel üyeler kapatılsın Sjssjsjsbaşlığın ilk hali “forum kadınlarının” şeklindeydi lütfen ilk haline dönsün… çünkü biz başka bir şeyiz…
Peki hocam doğuştan mı yoksa sonradan mı böyle oluyorlar.? Sjsjssjhayır bunları pamuğa ekiyorlar.
forum üyelerinin özel üyelerle ve multilerle derdinin çözülmesi için sunulan önerge akp ve mhp oylarıyla reddedildi…Yoksa sen beni mi okuyorsun özel üyeler kapatılsın Sjssjsjs
Ben wifiyi kapatıp konu başlığını açıp içeriği atıp sonra açayım yoksa önizleme canımı sıkıyor : Dforum üyelerinin özel üyelerle ve multilerle derdinin çözülmesi için sunulan önerge akp ve mhp oylarıyla reddedildi…
(senin açtığın her konuyu takip ediyom mrt beyle karıştırma beni sjsj)
Peki hocam doğuştan mı yoksa sonradan mı böyle oluyorlar.? Sjsjssj
Örnek verecek olursak Bahar candan geçerlimi Hocam.? :dpamukta fazla kaldıklarından, proteini emiyor pamuk o yüzden geriye sadece pelte kaliyor.
zamanla proteinsiz büyüyen nesil yetişiyor tabi tutunabilirse.
Örnek verecek olursak Bahar candan geçerlimi Hocam.? :d
Kız geçen adamın arka profilini inceliyorduk analiz ediyorduk forumca bırak şu feministliği mürvetini görelim : Dbenden bahsedilmiş. bilirsiniz erkeklere giydirmek hobim..
Gerçek kişiliği fazla zeki geldi bana izledin mi bi programda söyleşisini ?yaptığı rol mu yoksa gerçek kişiliğini mi baz alıyoruz peki?