feminen ile maço arasında çok fark yok mu ya..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dostum adam kendini öyle tanımlıyordüşünsene ilk fotoğraftaki adamsın ve türkiye'deki x bi forum sitesinde BayKoltukcu diye biri senin fotoğraflarını kadınsı erkek diye paylaşıyor
@Canis Major da gormus gecirmis bir kardesimiz..Forumun maco erkekleri;
Aeg
Climax
ne maçosu ayol enseye şaplak totoşa parmak@Canis Major da gormus gecirmis bir kardesimiz..
O beyaz adamin,beslenme skalasinda en yüksek tepede oldugunu hic savunmadi.@Canis Major da gormus gecirmis bir kardesimiz..
Bir erkek olarak kadınlara karşı mericlik yapmadigini gordugum yegane neferlerdendir kendisi.O beyaz adamin,beslenme skalasinda en yüksek tepede oldugunu hic savunmadi.
Konuya farkli bakis acisindan bakiyoruz hocam.dBir erkek olarak kadınlara karşı mericlik yapmadigini gordugum yegane neferlerdendir kendisi.
Böyle sorularda, yalan makinasında otururken Yalçın Çakır tarafından dikkatle izlenen Melek Subaşı gerginliği yaşıyorum bende. Olur olmadık yerlerde ağzımdan "Muş" kelimesi dökülmesin diye yorum yapamıyorum......bu soruların tamamına çok ciddi olarak cevap vermek istiyorum, hep dürüst cevap vermek isterim…. kdkdjd
böyle saçma bir karşılaştırma olamaz. ikisi birbirinin alternatifi değil ki… ikisi de olmasın hem. kendi halinde normal biri olabilir. işte ne bileyim, saçı biraz seyrek, boyu memleket ortalaması, beli ince, gözü kaşı güzel, güldürebilen, güzel dert dinleyen, ne bileyim yani, kolunda dövmesi olabilir, kamp sevebilir, hayatımı kolaylaştırabilir, böyle olsun yani