Feminen erkek mi maço erkek mi?

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Feminen adam nedir ya ?
Ben feminenim yeterince kafidir ,o

bu soruların tamamına çok ciddi olarak cevap vermek istiyorum, hep dürüst cevap vermek isterim…. kdkdjd
böyle saçma bir karşılaştırma olamaz. ikisi birbirinin alternatifi değil ki… ikisi de olmasın hem. kendi halinde normal biri olabilir. işte ne bileyim, saçı biraz seyrek, boyu memleket ortalaması, beli ince, gözü kaşı güzel, güldürebilen, güzel dert dinleyen, ne bileyim yani, kolunda dövmesi olabilir, kamp sevebilir, hayatımı kolaylaştırabilir, böyle olsun yani

Erkeksi bir erkeğim. Seven böyle sevsin.

şaka bi yana kadınlar bizden oldukça olgun varlıklar. hiç bizim gibi mantıksız deli deli iş yapan kadın görmedim. hayattaki en sevdiğim canlı bir kadın (canım anam). o yüzden maço vs yanımda bulundurmam hatta selam bile vermem.

bu soruların tamamına çok ciddi olarak cevap vermek istiyorum, hep dürüst cevap vermek isterim…. kdkdjd
böyle saçma bir karşılaştırma olamaz. ikisi birbirinin alternatifi değil ki… ikisi de olmasın hem. kendi halinde normal biri olabilir. işte ne bileyim, saçı biraz seyrek, boyu memleket ortalaması, beli ince, gözü kaşı güzel, güldürebilen, güzel dert dinleyen, ne bileyim yani, kolunda dövmesi olabilir, kamp sevebilir, hayatımı kolaylaştırabilir, böyle olsun yani
Böyle sorularda, yalan makinasında otururken Yalçın Çakır tarafından dikkatle izlenen Melek Subaşı gerginliği yaşıyorum bende. Olur olmadık yerlerde ağzımdan "Muş" kelimesi dökülmesin diye yorum yapamıyorum......

Taş yerinde ağırdır misali, ortama göre adapte olabilen erkek diyelim. Yani belirli bir tanımlamaya sığmayan - kalıplandırılamayan sadece kendisi isteyince bulunduğu kabın şeklini alabilen mükemmel burç balık erkeğinde mutabık olmalıyız. Aksini bırakın iddia etmeyi aklınızdan bile geçirmeyin.

Geri