FC RFS - Galatasaray ( 2 - 2 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Avrupa fatihi Galatasaray'dan 8'de 8 bekliyorum, başka türlüsü mümkün değil.:)

Çanlar Galatasaray için çalıyor, bu maça kadar toparlanmazlarsa Avrupa maçlarında da yenilgiler gelebilir.

Galatasaray galibiyet alırsa adamın birine güzel bi doğum günü hediyesi olur....

Trendyol Süper Lig’in yedinci haftasındaki Kasımpaşa karşılaşmasında sol üst arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan kontrollerinde sol üst arka adale grubunda strain (zorlanma ve kanama) tespit edilen futbolcumuz Victor Osimhen’in tedavisine başlanmıştır.

Osimhen sanırım bu maçta olmayacak.

Viktors Morozs: "Galatasaray, Avrupa kupalarında çok ciddi bir futbol oynuyor. Çok güçlü bir takım. Osimhen gerçekten harika bir santrfor. O olmazsa bile yerini dolduracak futbolcular var. Icardi de harika bir futbolcu. İki takım arasında büyük fark var. Puan almak için oynayacağız."

Nasıl takım ismi abi o. Hangi mahalle

İlk maç Galatasaray'ın olacak ve onlar kazansın da biz de zor da olsa yeneriz. En zor maç Beşiktaş'ın olacak.

Oh oh Allah artırsın da az eğlenelim. Kuruduk… jfjjf
Zaten kronik sakat söylentisi dolanıyordu. Belki doğrudur.
O olmasa da yine de bu maçı alırlar diye tahmin ediyorum, gerçi karşı takımı hiç bilmiyorum ancak baştan puan kaybı yaşanırsa sonraki maçlar iş zorlaşıyor.

Geri