Hayır bu sefer kandırmayacaksınız beni Lefty Hanım. Skor tahmini yapınca ben kaybediyoruz…@HosgeldinHarunAbi maç sonucu tahminin var mı?![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır bu sefer kandırmayacaksınız beni Lefty Hanım. Skor tahmini yapınca ben kaybediyoruz…@HosgeldinHarunAbi maç sonucu tahminin var mı?![]()
Bu maçı kazanmanızı isterim, Avrupa maçlarında rekabet yok, söz veriyorum.Hayır bu sefer kandırmayacaksınız beni Lefty Hanım. Skor tahmini yapınca ben kaybediyoruz…
FC Nordsjaelland ilçesine bağlı bir mahalleymiş ;dNasıl takım ismi abi o. Hangi mahalle
git konumuzu hortlat ne işin var gese konusundaRafa silva. Rafa silva. Ablacım rafa silva diyorum neyini anlamıyorsun
Rfs yazınca orda aklıma geldi :dgit konumuzu hortlat ne işin var gese konusunda![]()
Bugün küfür serbest mi ;dInanmıyorummmmmmmmmm...
MAALESEF HİSLİYİM...belki de 3-1 yeniliriz. ne bileyim, forum kadar bile nüfusu yok adamların, böylelerinden korkacaksın...
Hahahahahah rezillik köy takımına karşı 2.köy takımı gibiydinizBugün küfür serbest mi ;d
Neydi ooooo hha diyordu His takimidir geseMAALESEF HİSLİYİM...