#FbTvŞikecileriYakaladı - Beşiktaş-Galatasaray Maçından Sonra Oynatın

• Kullanıcı Plesk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Aziz Yıldırım'ın ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından FB TV'deki canlı yayın esnasında "Galatasaray-Beşiktaş derbisinden sonra oynanacak" sözleri sosyal medyada olay oldu.

GÖREVLİNİN HAREKETİ DİKKAT ÇEKTİ

Aziz Yıldırım, derbinin ertelenmesinin arifesinde maçın oynanacağı tarihi söylerken FB TV kameraları olaylara anbean tanıklık etti. Bu sırada Fenerbahçeli bir görevlinin kameramana eliyle gitmesini işaret etmesi dikkatlerden kaçmadı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Bu görüntülerin sosyal medyaya sızmasının ardından rakip takım taraftarları adeta çılgına döndü. Tepkilerini ağır sözlerle dile getiren taraftarlar konuyla ilgili açıklama bekliyor.

[YOUTUBE]DL8v4e-0__o&feature=youtu.be[/YOUTUBE]​

Buna da bulun hadi bir kulp :) bu olayın içerisinde pis hesaplar dönmiyor deyin.Kanı bozuklar.

ey şikeyi ülkede serbest kılan ülkenin adaleti,
ey sahaya bir şey yansımadı diyen tüpçü federasyonu sizin ne mal olduğunuzu biliyoruz biz.
+ek olarak seneler önce
ahmet çakar'ın cezaevinde şike sebebiyle yatan şekip mosturoğluna gününü göstermesini izleyin

ulan şekip !

[YOUTUBE]_IhQjqnZJfU[/YOUTUBE]

Iki büyük klubü satın alabilen tek kocaman klubüz.
Vizyonsuzlar yeaa.

pazardan şike elması satın alırsın anca sen.

Demin koyu fenerli abi izletiyordu, dedim bizim başkan olsa demediğinizi bırakmazdınız dedim doğru diyor :D böyle delikanlı olsunlar ciğerini yesinler

Tarih farketmez gömecez gömecez sahayaa harika paslarla.
Asksa

Jose iki kulübü satın alırız diyorsun, gömeriz diyorsun. Bunları geç yapabiliyorsanız yapın. Şu olaya ne diyorsun, yorumunu göremedik.

Jose iki kulübü satın alırız diyorsun, gömeriz diyorsun. Bunları geç yapabiliyorsanız yapın. Şu olaya ne diyorsun, yorumunu göremedik.

Maçın ertelenmesi karşılıklı konuşulmuşsa, oynanacağı tarihin konuşulmasıda baya normal.
Bu kadar vizyonsuz olup ahaaa şike demeye hiç gerek yok

7gyr0L.jpg

Şu iki fotoğrafta ki saatlerin aynı olması benim aklıma kuşku düşürdü hani. 18:08'de haber geliyor ve ne hikmetse yine saat 18:08 de aciz yıldıvım açıklama yapıyor

YkO7Xk.jpg

ljb6ng.jpg

Çok şükür gs futbol konuşmaya başladı la, derbi olmasa gündeminizde ne vardı ?
Sahaya sırt dönmek, toplu bileklik alımlarını eleştirmek vs.
Önemli rakipleeriniz Konya, Ibb falan ona enerji harcayın

Maçın ertelenmesi karşılıklı konuşulmuşsa, oynanacağı tarihin konuşulmasıda baya normal.
Bu kadar vizyonsuz olup ahaaa şike demeye hiç gerek yok

Maçın oynanacağı tarih hakkında konuşmaları normal fakat bunu Galatasaray-Beşiktaş derbisinden sonraya getirmeye çalışmaları, bunun muhabbetini yapmaları anormal. Masum bi durum değil. Zaten aziz'in el kol hareketleri belli ediyor bi şeyleri. Bakalım neler olacak, dedikleri gibi gs-bjk maçından sonra mı oynanacak göreceğiz.

Maçın oynanacağı tarih hakkında konuşmaları normal fakat bunu Galatasaray-Beşiktaş derbisinden sonraya getirmeye çalışmaları, bunun muhabbetini yapmaları anormal. Masum bi durum değil. Zaten aziz'in el kol hareketleri belli ediyor bi şeyleri. Bakalım neler olacak, dedikleri gibi gs-bjk maçından sonra mı oynanacak göreceğiz.

Hayır ne olacak mesela o maçtan sonra olmasının önemini anlayamadım ben.
Üç deplesman üst üste oynatılabilme riskide var uygun fikstür öyle vs. söylentileri var.
Asıl şike o olur mesela bana göre.

Hayır ne olacak mesela o maçtan sonra olmasının önemini anlayamadım ben.
Üç deplesman üst üste oynatılabilme riskide var uygun fikstür öyle vs. söylentileri var.
Asıl şike o olur mesela bana göre.

--Galatasarayın o maçta yatacağını sağır sultan biliyor fenerlilerin o maçtan beklentisi yok.

Ne var ki bunda. Alemsiniz ya.

Galatasaray, Beşiktaş'a yatacakmış. Korkmayın la bu kadar, ağlamaya gerek yok : ) Bakarsınız takarsınız 4.yıldızınızı, umudunuzu kaybetmeyin.

Sizin kadar dert etmiyoruz. Emin ol buna. Bu sene olmasa diğer seneler muhakkak olacak. İnşallah sezon sonu görüşeceğiz. ;)
Sırf Fenere inat yatacaksınız ve o tarih gelince de görücez. Korkmakla alakası yok. Saçma sapan demagojilere girmeyin.

Allah kimseyi fenerli yapmasın şu hale bak ya..

Geri