#FbTvŞikecileriYakaladı - Beşiktaş-Galatasaray Maçından Sonra Oynatın

• Kullanıcı Plesk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yahu çok koyu Fenerbahçeliyimdir ama bu yüzden de kimsenin kalbini kırmak istemem,herkes düşüncesinde özgürdür rica ediyorum hakaret boyutuna varmadan konuşmalarımızı yapalım,centilmenlik kazansın:tatlı:

Galatasaray, Beşiktaş'a yatacakmış. Korkmayın la bu kadar, ağlamaya gerek yok : ) Bakarsınız takarsınız 4.yıldızınızı, umudunuzu kaybetmeyin.

Korkmak mı bu Allah aşkına ?
Umudumuzu yatmayı seven Gs'den kestik, anadolu takımlarının onurlu mücadelesine inancımız tam (:

Korkmak mı bu Allah aşkına ?
Umudumuzu yatmayı seven Gs'den kestik, anadolu takımlarının onurlu mücadelesine inancımız tam (:

Bu korkmak değil de nedir hocam? Tutturmuşsunuz Galatasaray Beşiktaş'a yatacak, bundan başka bi şey demiyorsunuz. Korktuğunuzun görüntüsü bu. Şampiyonluğa inancınız bu işte sizin. Siz kendi maçlarına baksanız, kendi maçlarınızı alsanız şampiyon olacaksınız ama hala gs-bjk üzerinden muhabbetinizi yapıyorsunuz.

Beşiktaşlı olmaktan daha iyi emin ol. ;)

Evet içinde bulunduğumuz konu örneğini ele alacak olursak eminim haklısınızdır ve haklılığınızı belirtecek ifadeleriniz vardır ..
Yoksa durduk yere böyle bir laf edeceğinizi sanmam, fenerli olsanız bile ..

Bu korkmak değilde nedir hocam? Tutturmuşsunuz Galatasaray Beşiktaş'a yatacak, bundan başka bi şey demiyorsunuz. Korktuğunuzun görüntüsü bu. Şampiyonluğa inancınız bu işte sizin. Siz kendi maçlarına baksanız, kendi maçlarınızı alsanız şampiyon olacaksınız ama hala gs-bjk üzerinden muhabbetinizi yapıyorsunuz.

Bizim için şampiyonluk Gs-Bjk maçından geçmiyor ki.
Gs-bjk derbisini öne süren sizlersiniz ve söylüyorum ki hiç bir önemi olmayan sonucu simdiden belli olan bir maç bu.
Korku bunun neresinde hala bulamadım. KORMUYORSANIZ bu maçın derbiden sonraya veya önceye alınmasının ne önemi var.
Konya Trabzon maçlarıdan sonraya alınmasınımı istiyorsunuz ?
8 günde 3 deplesmanmı oynasn şikesiz lig mi olacak o zaman ?
veya siz galatasarayın beşiktaştan maç almasınımı istiyorsunuz ?
Bencee yooo, ee biz derken niye kasılıyorsunuz ?

Bu korkmak değil de nedir hocam? Tutturmuşsunuz Galatasaray Beşiktaş'a yatacak, bundan başka bi şey demiyorsunuz. Korktuğunuzun görüntüsü bu. Şampiyonluğa inancınız bu işte sizin. Siz kendi maçlarına baksanız, kendi maçlarınızı alsanız şampiyon olacaksınız ama hala gs-bjk üzerinden muhabbetinizi yapıyorsunuz.

Siz bjkye maç verince şike olmuyor mu bu? Siz yapınca olağan, Fener yapınca aoğğğ şike var yea diye sızlanmak ne oluyor?

%90ınınız biz olamıyorsak Fener de olmasın bjk olsun mantığında. Sakın vermeyeceğiz falan demeyin Allah aşkına beşikteki bebek bile güler buna.

Bizim maçları boşver gs bjk maçından sonra yapılsın maç demekle ne şikesi oluyor? Allahın izniyle biz sizi her halükarda inşallah yeneceğiz. Zamanı sebebiyle ne şikesi oluyor açıkla da aydınlanalım kardeşim?

gs bjk'yi yener yenmez orası bilinmez de, bjk yenerse gs yattı diyecek herkes ona yanıyorum

Jose Gs-Bjk maçını kim öne sürdü orayı anlamadım? Bu konu için konuşursak Lethe başlattı bu muhabbeti. Yazdıkları da ortada bakabilirsin, adamsanız alın maçı göreyim vs. laflarla biraz korktuğunu göstermiş, benim tepkim ona. Kim kiminle oynayacak, kimin deplasman maçı fazla inan bakmadım. Ben şu an bu haberi ve Lethe'nin Gs-Bjk muhabbetini yorumluyorum.

Bizim yönden bakarsak olaya korkmakla alakalı bi durum değil, ortada Aziz'in sanki planları var gibi. Sen de başkanınız gibi düşünüyorsun derbiden sonra olsa ne olacak ki deyip basit bi şey gibi geçiyorsun kenara. Aziz'in sanki bi planı var gibi geldi bana, bakarsın maçı son haftada oynatabilir, arena'da kupa kaldırmak için : )

asdfghjkl ne zaman maç vermişiz Beşiktaş'a. Maç oynanmadan maçı vermiş gibi konuşman yok mu öldürüyor beni. Arena'da son yıllarda hiç maç vermedik ki biz bunlara, nerden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri. Taraftar olarak tabi ki öyleyiz dediğinde haklısın. Biz şampiyon olamazsak Beşiktaş olsun diyoruz, bu bilinen gerçek. Galatasaray taraftarı saklamıyor ki bunu. Biz Beşiktaş'ı rakip olarak görmüyoruz bunu bu forumdan bi arkadaşa da dedim geçen gün, bizim rakibimiz sizsiniz, tabiki şampiyon olmanızı istemeyiz bu kadar basit olay, ama sen bunla bağlantılı olarak Beşiktaş'a yatacaksınız demen komik oluyor. Kulüp yatmaz merak etme, keşke yatsa : )

Terör olayı nedeniyle maçın ertelendiği saatlerde Aziz yıldırımın gs-bjk maçını ortaya atması şüphelendirdi beni, günler bi yere kaçmıyor ya. Yarın takımca görüşülür TFF'ye istediğiniz tarihleri verirsiniz olur biter. Anında böyle bi şey yapılması şüpheli bi durum.

kameraman fena ya götüm götüm ilerliyo ordan :D ulan bu kadar düştünüz mü :d
ölü halimizden bile it gibi tırsıyolar ya.

Plesk hayır yahu fenerbahçe'ye kin tutuyor epey takım, aziz yıldırımın hakem vs ayarlamasıda kanımca ütopyadan öte değildir.
Dediğim gibi o derbinin kazananı bence belli olduğu için pek önemide yok.

Ayrıca beşikraşlı arkadaşların şikeden bahsetmesi heleki bizim tavırlarımızı yadırgaması beni gülümsetti.
2010-2011 Lig kupası müze de duruyor.
Pardon 2010-2011 Türkiye Kupanız'ı müzenizden çıkarmayı onur, ha(l)siyet meselesine mi getiriyorsunuz ?
O süper kupayı hala oynamadık gidip kupanızı alın müzenize koyun sonra gelip burda şikeyi vs konuşun.
Ulan aynı davada yargılandınız ajajjsd.

Jose Gs-Bjk maçını kim öne sürdü orayı anlamadım? Bu konu için konuşursak Lethe başlattı bu muhabbeti. Yazdıkları da ortada bakabilirsin, adamsanız alın maçı göreyim vs. laflarla biraz korktuğunu göstermiş, benim tepkim ona. Kim kiminle oynayacak, kimin deplasman maçı fazla inan bakmadım. Ben şu an bu haberi ve Lethe'nin Gs-Bjk muhabbetini yorumluyorum.

Bizim yönden bakarsak olaya korkmakla alakalı bi durum değil, ortada Aziz'in sanki planları var gibi. Sen de başkanınız gibi düşünüyorsun derbiden sonra olsa ne olacak ki deyip basit bi şey gibi geçiyorsun kenara. Aziz'in sanki bi planı var gibi geldi bana, bakarsın maçı son haftada oynatabilir, arena'da kupa kaldırmak için : )

asdfghjkl ne zaman maç vermişiz Beşiktaş'a. Maç oynanmadan maçı vermiş gibi konuşman yok mu öldürüyor beni. Arena'da son yıllarda hiç maç vermedik ki biz bunlara, nerden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri. Taraftar olarak tabi ki öyleyiz dediğinde haklısın. Biz şampiyon olamazsak Beşiktaş olsun diyoruz, bu bilinen gerçek. Galatasaray taraftarı saklamıyor ki bunu. Biz Beşiktaş'ı rakip olarak görmüyoruz bunu bu forumdan bi arkadaşa da dedim geçen gün, bizim rakibimiz sizsiniz, tabiki şampiyon olmanızı istemeyiz bu kadar basit olay, ama sen bunla bağlantılı olarak Beşiktaş'a yatacaksınız demen komik oluyor. Kulüp yatmaz merak etme, keşke yatsa : )

Terör olayı nedeniyle maçın ertelendiği saatlerde Aziz yıldırımın gs-bjk maçını ortaya atması şüphelendirdi beni, günler bi yere kaçmıyor ya. Yarın takımca görüşülür TFF'ye istediğiniz tarihleri verirsiniz olur biter. Anında böyle bi şey yapılması şüpheli bi durum.

Ya maç zamanının önemi yok biz kazanmak için çıkacağız. Keşke şu lanet giresi terör olmasaydı da oynansa şu an o maçın kritiğini yapıyor olsa idik. TFF gereksizine kalsaydınız seyircisiz oynayacaktınız. Burası da ayrı bi rezillikti.

Şunlardan dolayı böyle düşünüyorum. Aziz Yıldırım o maçtan sonra psikolojik olarak yenmemiz daha kolay olabilir diye düşünebilir. Uygun olan zaman ne zamansa yapılır. Maç zamanıyla şike diye yaygara koparmak gereksiz.

galatasara bok atarlar ama türkiyenin en kirli takımı fenerbahçedir bunu kimse inkar etmesin lütfen :)

Şu fener düşmanları güldürüyor beni ya :D

Başkalarının başarılarına medet uman acizlere döndü yine gs taraftarı hadi hayırlısı :)

Geri