A
asdfghjkl
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Allah kimseyi fenerli yapmasın şu hale bak ya..
Beşiktaşlı olmaktan daha iyi emin ol. ;)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah kimseyi fenerli yapmasın şu hale bak ya..
Galatasaray, Beşiktaş'a yatacakmış. Korkmayın la bu kadar, ağlamaya gerek yok : ) Bakarsınız takarsınız 4.yıldızınızı, umudunuzu kaybetmeyin.
Korkmak mı bu Allah aşkına ?
Umudumuzu yatmayı seven Gs'den kestik, anadolu takımlarının onurlu mücadelesine inancımız tam (:
Beşiktaşlı olmaktan daha iyi emin ol. ;)
Bu korkmak değilde nedir hocam? Tutturmuşsunuz Galatasaray Beşiktaş'a yatacak, bundan başka bi şey demiyorsunuz. Korktuğunuzun görüntüsü bu. Şampiyonluğa inancınız bu işte sizin. Siz kendi maçlarına baksanız, kendi maçlarınızı alsanız şampiyon olacaksınız ama hala gs-bjk üzerinden muhabbetinizi yapıyorsunuz.
Bu korkmak değil de nedir hocam? Tutturmuşsunuz Galatasaray Beşiktaş'a yatacak, bundan başka bi şey demiyorsunuz. Korktuğunuzun görüntüsü bu. Şampiyonluğa inancınız bu işte sizin. Siz kendi maçlarına baksanız, kendi maçlarınızı alsanız şampiyon olacaksınız ama hala gs-bjk üzerinden muhabbetinizi yapıyorsunuz.
Jose Gs-Bjk maçını kim öne sürdü orayı anlamadım? Bu konu için konuşursak Lethe başlattı bu muhabbeti. Yazdıkları da ortada bakabilirsin, adamsanız alın maçı göreyim vs. laflarla biraz korktuğunu göstermiş, benim tepkim ona. Kim kiminle oynayacak, kimin deplasman maçı fazla inan bakmadım. Ben şu an bu haberi ve Lethe'nin Gs-Bjk muhabbetini yorumluyorum.
Bizim yönden bakarsak olaya korkmakla alakalı bi durum değil, ortada Aziz'in sanki planları var gibi. Sen de başkanınız gibi düşünüyorsun derbiden sonra olsa ne olacak ki deyip basit bi şey gibi geçiyorsun kenara. Aziz'in sanki bi planı var gibi geldi bana, bakarsın maçı son haftada oynatabilir, arena'da kupa kaldırmak için : )
asdfghjkl ne zaman maç vermişiz Beşiktaş'a. Maç oynanmadan maçı vermiş gibi konuşman yok mu öldürüyor beni. Arena'da son yıllarda hiç maç vermedik ki biz bunlara, nerden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri. Taraftar olarak tabi ki öyleyiz dediğinde haklısın. Biz şampiyon olamazsak Beşiktaş olsun diyoruz, bu bilinen gerçek. Galatasaray taraftarı saklamıyor ki bunu. Biz Beşiktaş'ı rakip olarak görmüyoruz bunu bu forumdan bi arkadaşa da dedim geçen gün, bizim rakibimiz sizsiniz, tabiki şampiyon olmanızı istemeyiz bu kadar basit olay, ama sen bunla bağlantılı olarak Beşiktaş'a yatacaksınız demen komik oluyor. Kulüp yatmaz merak etme, keşke yatsa : )
Terör olayı nedeniyle maçın ertelendiği saatlerde Aziz yıldırımın gs-bjk maçını ortaya atması şüphelendirdi beni, günler bi yere kaçmıyor ya. Yarın takımca görüşülür TFF'ye istediğiniz tarihleri verirsiniz olur biter. Anında böyle bi şey yapılması şüpheli bi durum.