FB'li Taraftar, GS Camiasina Tesekkur Etmeli

Konu sahibi son olarak 727 gün önce görüldü
Angie yine ortalığı karıştırıp pusuya yatmış

Holigan bir insan değilim twittirda çoğunlukla maruz kalıp gülüp geçtiğim konular şöyle söyleyeyim sakat ve hazır olmayan yaz kampı geçirmemiş olan oyuncular transfer edildi haklısınız ama objektifseniz kaliteli oyuncular alındığının farkındasınızdr en fazla bir ay sonra kadro oturunca görün siz bu takımı

Galatasaray yoksa Fenerbahçe, Fenerbahçe yoksa Galatasaray olmaz… İyi ki varlar.

Fenerbahçe'yi yeni maçlarda korku / endişe içinde izlerken, başka kimleri transfer etmeliyiz diye düşünen GS yönetimi / taraftar bize teşekkür etmelidir.

Lig sonunda görüşeceğiz, lütfen acele etmeyelim.

Lig sonunda görüşeceğiz, lütfen acele etmeyelim.
acele eden her zaman fenerbahce taraftarı olmuştur. ligde 3 maç oynadıktan sonra o sene bu sene, 30 maç sonra yönetim istifa.......
söyle bir gerçek var aklınızdan çıkmasın; #mayislarbizimdir

acele eden her zaman fenerbahce taraftarı olmuştur. ligde 3 maç oynadıktan sonra o sene bu sene, 30 maç sonra yönetim istifa.......
Bumerank gibi bir yazgısı var takımın.Rakip olarak ben de üzülüyorum inanın bu duruma.sjshsjsj

Ekli dosyalar

• 14.jpg
    14.jpg
    11.9 KB · Görüntüleme: 2
Mayıs ayında göreceğiz.

Hak eden kazansın ve yeter ki adil bir lig olsun. Gerisi önemli değil.

Aynen arkadaslar sizin sayenizde nefes alıyoruz hatta skljksk

Geri