fazla antidepresan içmek öldürür mü?

Konu sahibi son olarak 3694 gün önce görüldü

biz herşeye arıyoduk ya, öyle yapıyolardı diğer arkadaşlar da
dahiliyecimiz de saolsun hiç yardımcı olmazdı
senin içinde çilek, muz kivi 3lüsü var bi de beyaz çikolata
sabahın köründe acıkıyorum gün bitmiyor sonra :icon_wink:

Nazlııı içine beyaz çikolata da koyduran bi benim sanıyordum, her gün biraz daha şaşırtıyosun beni .p
Bizim dahiliyecimiz mükemmel biri, suratını yerim onun ya :D
Sayende şu an tatlı krizindeyim güzellik .p

Yanlış bir genelleme bence.
Çok ciddi psikofarmakolojik ilaçlar var burada bahsedilen şeyleri normal dozlarda bile yaşatan.

Dozuna göre öldürme ihtimali var tabii.
Ben şu kadar ilaç içtim diyen insana inanmıyom la. Boşuna yoğun bakımda yer kaplıyolar, ajite etmek için çok söylüyolar. İnanmıyorum ama onun söylediği adet üzerinden değerlendiriyorum tabii.
Ölmek isteyen ölür, ilaçla tehdit etmez ayrıca. Bi sürü anında öldürecek yöntem var sonuçta.

Dozuna göre öldürme ihtimali var tabii.
Ben şu kadar ilaç içtim diyen insana inanmıyom la. Boşuna yoğun bakımda yer kaplıyolar, ajite etmek için çok söylüyolar. İnanmıyorum ama onun söylediği adet üzerinden değerlendiriyorum tabii.
Ölmek isteyen ölür, ilaçla tehdit etmez ayrıca. Bi sürü anında öldürecek yöntem var sonuçta.

Bir akşam acile gittik yiğenim düşmüştü. Kızın biri intihar etmiş (benim anladığım kadarıyla az bi ilaç içmiş) İğne atsan yere düşmeyecek şekilde tıklım tıklım acil. Suriyeliler bi yanda motor kazası olmuş. Bir amca felç geçirmiş biri kalp kriziyle geldi. Biri balkondan düşmüş (kıyamam pek yakışıklıydı) Neyse doktor kıza bişiler sordu kız nazlana nazlana konuşamıyormuş gibi cevap veriyor. (yan sedyede yatıyo yiğenim) Adam çileden çıktı sonunda çıkarttı eldivenlerini attı sedyeye kalktı ayağa şu zıkkımı yapacaksanız doğru düzgün yapın uğraştırmayın bizi dedi gitti. :D

Gunde 8 veya 8'den fazla agri kesici hapi icsen bile zehirlenme ihtimali asiri yuksek. Antidepresani fazla hafife almamak gerekir, cunku bunun etkisi direk olmuyor, yavas yavas oluyor. Hatta ilk kez Antidepresan hapi kullananlar, 4-6 hafta icinde ilacin etkisini gormeye basliyor.

Anlayacagin, direk oldurmez, fakat cok cok zararli.

Öldürmez, süründürür.

kafası güzel olduğu kesin de öldürmez :)

Bugun bir sey okudum bununla ilgili, bunuda ekleyim:

Antidepresan haplari icip, intihar etmeye kalkisanlar derin uykuya girer, ölmezler (cogu zaman). Doktorlar da kalp ritmini duymadiklari icin (derin uyku dan kaynaklaniyor), öldu zannediyor. Eskilerden bircok kisi yasadigi halde, mezara girmis olabilir. Korkunc bir duygu.

antideprasan ne için kullanılır hangi tanı koyulupta antideprasan verilir antideprasan neyi tedavi eder bildiğin resmi uyuşturucudan başka bi volümü yok kullanmayın

Öldürmese de ölü gibi dolaşırsınız ortalıkta.

2001'den beri Rexapin 5 mg içiyorum, ilaca başlamadan önce uyku sorunum yoktu. Kullanmaya başladıktan sonra antidepresan kullanmasam uykum gelmiyor. Doktorum ilk başlarda depresyon tanısı koydu, daha sonra şizofreniye çevirdiğini anlattı fakat çok ağır bir durumum yok. Benim hastalık sürecim biraz hızlı oluyor genellikle yazları, o zaman 10 mg kullanırsın dedi, bakalım şimdilik durum bu.

Öldürmek amacıyla kullanıldığında fazla yada bir amaca hizmet için kullanılan her ilaç öldürücü bir silahtır...

Bilgi - İnanç - Eylem

Uzun süren bir depresyonun şizofreniye dönme ihtimali oldukça düşüktür aslında Şizofreni psikotik belirtilerin özellikle halüsinasyon, hezeyan ve diğe durumların yaşandığı bir süreçtir ve süreklidir.
Günlük doz alımının çok üzerine çıkan her ilaç öldürücü olabilir.

Geri