Fatma Şahin

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tabi tabi! bırakalım insanları sizlerin tezgahlarınız da özgürlüğün tadını çıkartsınlar...
Bu arada unutma ''özgürlük'' de son zamanların soros muhipleri tarafından bayağı kullanılr oldu..
Hani Libya'ya Irak'a Suriye'ye getirdiğiniz cinsinden...:cici:

Oooo. Benim görüşümü de belirlemişsin. :D
Eyvallah. Senin yapın tam da bu işte. Kendi görüşünü "DAYATMAK." :)

Devam edin bakalım nereye kadar devam edeceksiniz.

Oooo. Benim görüşümü de belirlemişsin. :D
Eyvallah. Senin yapın tam da bu işte. Kendi görüşünü "DAYATMAK." :)

Devam edin bakalım nereye kadar devam edeceksiniz.
Size en başta ne demiştim; ''Dayatma'' sözcüğünü CİA nın Soros muhipleri cemiyeti elemanları bu ifadeleri hemen hemen her makalelerinde bir kaç kere kullanırlar. Atatürk'e de ''Ütopyacı- Diktatör'' demeyi ihmal etmezler. Siz açıkça diktatör diyemiyorsunuz ama ''dayatmacı'' demekle gerçek renginizi ortaya koymuş oluyorsunuz bu sizin suçunuz değil tabi ki...Sizi yetiştiren kurum ve kuruluşların suçu..
Benim bu sözlerimi dinlerseniz sizin için daha hayırlara vesile olur sanıyorum.
Güle güle!

Size en başta ne demiştim; ''Dayatma'' sözcüğünü CİA nın Soros muhipleri cemiyeti elemanları bu ifadeleri hemen hemen her makalelerinde bir kaç kere kullanırlar. Atatürk'e de ''Ütopyacı- Diktatör'' demeyi ihmal etmezler. Siz açıkça diktatör diyemiyorsunuz ama ''dayatmacı'' demekle gerçek renginizi ortaya koymuş oluyorsunuz bu sizin suçunuz değil tabi ki...Sizi yetiştiren kurum ve kuruluşların suçu..
Benim bu sözlerimi dinlerseniz sizin için daha hayırlara vesile olur sanıyorum.
Güle güle!

Yahu bak hala aynı şeyi yapıyorsun. Ben CIA'in makalelerini okumadım. Okumadığım halde "dayatma" kelimesini kendi hür irademle kullanıyorum ve bunu bile bir şeyle örtüştürmeye çalışıyorsun. Yahu ben bir kelimeyi kendi özgür irademle kullanamaz mıyım? İlla bir yerden mi almış olmam gerekiyor?

Yoo sorsan söylerim, Mustafa Kemal Atatürk te bir diktatördür. Erdoğan'da diktatördür mesela.
Beni yetiştiren kurumlar, Hayat Bilgisi kitaplarıda baş örtüsünün bir özgürlük seçimi olduğunu öğretmediler mesela? Çarşafın ilkel olduğunu söylerken, şimdiki kıyafaetlerimize modern dedi. Bana ve sınıf arkadaşlarıma böyle öğretildi.

Ama bir Allah'ın kulu da çıkıp bunu neye göre belirlediklerini söylemedi. Kim belirlemiş bu kıyafetlerin ilkel ve çağ dışı olduğunu? Ben kendi istediğim şeyi giyemeyeceksem, nerede özgürlük?

Okula çok aldanmayın. Okulda yanlış şeyler öğretiliyor. Ben size yanlış öğrendiniz de demiyorum. Sizin fikriniz size, benimki bana, Fatma Şahin'inki de Fatma Şahin'e.

Karışmamayı, insanlara fikir dayatmamayı öğreneceksiniz.

Yahu bak hala aynı şeyi yapıyorsun. Ben CIA'in makalelerini okumadım. Okumadığım halde "dayatma" kelimesini kendi hür irademle kullanıyorum ve bunu bile bir şeyle örtüştürmeye çalışıyorsun. Yahu ben bir kelimeyi kendi özgür irademle kullanamaz mıyım? İlla bir yerden mi almış olmam gerekiyor?

Yoo sorsan söylerim, Mustafa Kemal Atatürk te bir diktatördür. Erdoğan'da diktatördür mesela.
Beni yetiştiren kurumlar, Hayat Bilgisi kitaplarıda baş örtüsünün bir özgürlük seçimi olduğunu öğretmediler mesela? Çarşafın ilkel olduğunu söylerken, şimdiki kıyafaetlerimize modern dedi. Bana ve sınıf arkadaşlarıma böyle öğretildi.

Ama bir Allah'ın kulu da çıkıp bunu neye göre belirlediklerini söylemedi. Kim belirlemiş bu kıyafetlerin ilkel ve çağ dışı olduğunu? Ben kendi istediğim şeyi giyemeyeceksem, nerede özgürlük?

Okula çok aldanmayın. Okulda yanlış şeyler öğretiliyor. Ben size yanlış öğrendiniz de demiyorum. Sizin fikriniz size, benimki bana, Fatma Şahin'inki de Fatma Şahin'e.

Karışmamayı, insanlara fikir dayatmamayı öğreneceksiniz.
Sanki Allah söyletiyor..
Beni doğrulamak zorundamısın kardeşim biraz daha sakin ve çaktırmadan vurma tekniği kullansan olmaz mıydı mesela..
Ben de bu işte daha acemi olduğunu söylüyorum..
Ama abilerin gibi ilerde ustalaşırsın merak etme sen! (ferdiden)

Sanki Allah söyletiyor..
Beni doğrulamak zorundamısın kardeşim biraz daha sakin ve çaktırmadan vurma tekniği kullansan olmaz mıydı mesela..
Ben de bu işte daha acemi olduğunu söylüyorum..
Ama abilerin gibi ilerde ustalaşırsın merak etme sen! (ferdiden)

Oldu o zaman. Ne anlatmaya çalıştığını anlayan olursa, bana özelden özet geçer herhalde.

Yahu açık ve net soruyorum, cevabınız yok mu?
Kim gaza getiriyor sizi?

Bir komutanın ismini dergi kapağına yazmamak, onu inkar etmek midir? Bana bunu söyleyin bir hele?

Nedir arkadaş bu dayatma sevdanız? Size ne? Yazar yazmaz size ne?

Dayatma deil. Fetocu agziyla konusma ziraa onlar nefret eder ataturkten.

Olay su: sen istanbulun fethini anlatırken fatihi islam dininden bahsederken hz. Muhammed ve halifelerini ikinci dunya savasini anlatirken hitleri nasil es gecemezsen canakkalede de ataturku es gecemezsin. Bu kasitlidir. 15 sene boyunca boyle kasitli davrandilar ve cezasini haril haril devlet kurumlarini temizlemeye calisarak artik dibindeki karisina kocasina bile guvenmeyip acaba bu da mi fetocu suikast yapar mi gibilerinden paranoyaklasarak hayatlarından tat alamayarak oduyorlar zaten. Umarim ders alirlar.

Dikkat ederseniz nerde ülkeyi bölmek ve peşkeş çekmek isteyen ve dini sömüren kim varsa Atatürk'e düşman.

İşte bu yüzden bile gerekli.
Kendisi ince bir çizgidir çünkü.

Türkiye Cumhuriyeti'nin anayasasında Mustafa Kemal Atatürk ibaresinin kullanılması gerekliliğiyle ilgili bir madde yok. Söylemek zorunda değilken, Kamer Genç'in bu çıkışı nedendi?

Ben söyleyeyim. Mustafa Kemal Atatürk dayatması. Hani yobazlığı tartışıyoruz ya, yobazlık bu işte. Belli bir görüşü insanlara dayatmak.

Yahu bu ülkede herkes birbirine bir şey dayatıyor. Ben dergi çıkarmışım, kapağında hangi cümleyi neden kullandığımdan kime ne?

Hayır bunu savunurken bile, farklı bir yönetim biçimine küfretmek gerekmiyor ayrıca.

Ben her zaman söylüyorum. Bizim Osmanlı'mız da bizim, Türkiye'miz de bizim. Mustafa Kemal'imiz de bizim Fatih Sultan'ımız da bizim. Tüm tarihimizi tümüyle kabullenmek, kimsenin diğer bir kimseyi zorlamaması çok mu zor?

Mesela Yabani? Neyi anlayacak o dediğin insanlar? Bu insanlar senin görüşünden olmak zorunda mı? Neden insanları serbest bırakmıyorsun?

Uzunn bır mesaj yazmıstım bununla ılgılı ama yanlsı anlayabılecegını dusundugumden sıldım
Belkı bıgun Nden Ataturk'un adını anmayıslarına bozuldugumuzu konusabılecegımız bır sohbet denk gelır
umarım ..

Hak yolunda iseniz düşmanlığını ilan edene karşı düşman olmakta beis yoktur.

İstanbul
NTV-MSNBC
26 Eylül 2000— İstanbul’da dün 3. gününe giren Said-i Nursi sempozyumuna konuk olarak katılan eski CIA istihbarat şefi Graham Fuller, Türkiye’deki İslamcı akımlar ve politik gelişmeleri yıllardır yakından izleyen bir uzman. Fuller, Said-i Nursi sempozyumunda kendisine yönelttiğimiz sorular üzerine Türk basınına bu konularda hiç bir açıklama yapmayacağını söyledi. Ancak Fuller ABD’de yayımlanan “The National Interest” adlı derginin Sonbahar 2000 tarihli son sayısına “Atatürk ve sonrası” başlıklı ilginç bir makale yazdı. Fuller bu makalede Atatürk’ün modern Türkiye’nin kuruluşundaki yeri ve önemini överken, günümüz şartlarında Türkiye’nin sorunlarını çözebilmesi için “Kemalizmin yeniden yorumlanması ve aşılması” gerektiğini öne sürüyor.

Bu islamcıların ve de Fatma Şahin gibilerin tümünün hocası bu muhteremdir. Adam kullandığı cümleleri itinayla kurmuş çaktırmadan vuruyor. İşi biliyor..
Fethullahın sempozyumunda bizlere kemalizm'i aşmamız gerektiğini yani ''kemalizm dayatmaları''nı başta anayasamızdan olmak üzere tüm kamu kurumlarından söküp atmalıyız diyor.
Fatma Şahin'de bu mesajı gayet net almış Atatürk'ü silikleştirme görevini icra ediyor, yani kemalizm'i aşmaya çalışıyor. Kamer Genç'ten ağzının payını alınca telaşa kapılıyor ve 101. yılında Mustafa Kemalin adını anmak zorunda kalıyor.

Salağız ya!

Vay be.2000 yılındaki kıçı kırık bir yazıyı okuyacağım, bu benim aklımda kalacak, bunun üzerine dayatma olduğunu söyleyeceğim. Kemalizm zaten bir dayatma. Ben bunu her zaman böyle savundum ve bir şey savunmak için beni birinin yönlendirmesi gerekmiyor.

Bunu bir dayatma olarak görmek, benim tercihimdir. Yasal olarak suç mudur? Değildir. Öyleyse bunu bu şekilde düşünüyor olmamın veya Fatma kişisinin ağzından çıkmayan cümleleri "Neden çıkmıyor." diye sorgulamak, forumdaki üyelerin tamamı dahil, ülkedeki tek bir kişinin bile haddine değil.

Herkes kendi işine, kendi düşüncesine baksın.

Kendi fikrinizi benimseyebildiniz de kaldı başkaları. Her birey, istediği şeyi düşünmekte serbesttir. Bunu anlayamayacak kadar salak olduğunuzu düşünüyorsanız, o da sizin kendi düşünce özgürlüğünüzdür. Bunu ben söylersem, hakaret olur bu sefer. O yüzden salak olduğumuzu alenen söyleyemem.

Düşünce ağızdan çıktıktan sonra eyleme dönşmüş demektir.
CİA üst düzey yetkilisi Graham Fuller'in Fethullahın sempozyumunda, ''kemalizm aşılmalı'' sözleri 15 temmuz darbesinin püskürtülmesiyle en büyük darbeyi almıştır. birde Alman gizli servisi BND... BND nin istasyon şefi Udo Steinbach tıpkı bizim islamcılarımız gibi bakınız neler yumurtluyor:
“Sorun, Atatürk’ün bir paşa fermanıyla yarattığı yapay ürün Türk devleti ve Türk ulusudur... Böyle bir ulus yoktur... Olmadığını Türkiye’de yaşanan Kürt-Türk, Müslüman-Laik, Alevi-Devlet çatışmalarında görmekteyiz. Bu uyduruk ulusu Atatürk nasıl kurdu? Önce Ermenileri yok ettiler. Sonra da Rumları… Kürtleri şu güne kadar neden yok etmediler bilinmez...”
Şimdi anladınız mı Fatma Şahin'in bir yıl önceki çanakkale şehitlerini anan konulmasında Atatürk'den tek kelime dahi etmemesini, Bir yıl sonra papuç pahalı deyip Atatürk'ü hatırlamasını!

Diyeceksiniz ki bir Alman ve bir ABD nin istihbarat şeflerinin bu ifadeleri ile bizim islamcılarımızın ne alakası var? Parayı takip edersek buluruz...

Türkiye Cumhuriyeti'nin devlet ideolojisi üzerine yazılmış onlarca makaleden habersiz olup kendi hayal dünyasıyla insanları etiketlemeye çalışanlar daha çok üzülecekler.

Sen ideolojiye yönelik tenkitleri 1990'lar ve 2000'lerde başladı zannetmeye devam et :)

Biz bilmiyoruz siz anlatın!
Nede olsa arşiviniz bizden daha zengin..

Senin fikirlerin hür şekilde meydana geliyor fakat karşı tarafın fikirleri mutlaka beyin yıkamasından sonra ortaya çıkıyor değil mi ? :)

Kâzım Karabekir'i oku istersen biraz. Hani ülkenin kurucularından. O neden cephe almış öğren biraz. Daha istersen anlatırız merak etme.

Neden cephe aldığını bizler bilmiyoruz sizler anlatırsanız ufkumuz açılır..

Geri