Fatma Şahin

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
gorus yok ama bazilari ilham alir umarim..

Türkiye'deki aile yapısını hukuki olarak bozan kişi. Her hakkını helal etmeyen erkek yada bayanın Ahi üzerinde olacaktır.

Fatma Şahinden Çanakkale deniz savaşının 101. yıl mesajından:
'' Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferimizin 101’inci yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; tarih boyunca vatanı, devleti, bayrağı için canını feda etmiş tüm aziz şehitlerimizi, bugünleri bize armağan eden kahramanlarımızı ve teröre kurban verdiğimiz vatandaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, barış ve kardeşliğin daim olduğu günler diliyorum”

Kamer Genç sayesinde nihayet hatırlamış!

:cat:

Türkiye Cumhuriyeti'nin anayasasında Mustafa Kemal Atatürk ibaresinin kullanılması gerekliliğiyle ilgili bir madde yok. Söylemek zorunda değilken, Kamer Genç'in bu çıkışı nedendi?

Ben söyleyeyim. Mustafa Kemal Atatürk dayatması. Hani yobazlığı tartışıyoruz ya, yobazlık bu işte. Belli bir görüşü insanlara dayatmak.

Yahu bu ülkede herkes birbirine bir şey dayatıyor. Ben dergi çıkarmışım, kapağında hangi cümleyi neden kullandığımdan kime ne?

Hayır bunu savunurken bile, farklı bir yönetim biçimine küfretmek gerekmiyor ayrıca.

Ben her zaman söylüyorum. Bizim Osmanlı'mız da bizim, Türkiye'miz de bizim. Mustafa Kemal'imiz de bizim Fatih Sultan'ımız da bizim. Tüm tarihimizi tümüyle kabullenmek, kimsenin diğer bir kimseyi zorlamaması çok mu zor?

Mesela Yabani? Neyi anlayacak o dediğin insanlar? Bu insanlar senin görüşünden olmak zorunda mı? Neden insanları serbest bırakmıyorsun?

Konu tartışmak için açıldı benle alakası yok benim görüşüm ne Atatürk nede dini sömürüsü yapanlardır saygı içinde tartışınız

Çanakkale zaferi demek Atatürk demektir. Fatma Şahine bunu hatırlatmış Tunceli'nin yiğit evladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin anayasasında Mustafa Kemal Atatürk ibaresinin kullanılması gerekliliğiyle ilgili bir madde yok. Söylemek zorunda değilken, Kamer Genç'in bu çıkışı nedendi?

Ben söyleyeyim. Mustafa Kemal Atatürk dayatması. Hani yobazlığı tartışıyoruz ya, yobazlık bu işte. Belli bir görüşü insanlara dayatmak.

Yahu bu ülkede herkes birbirine bir şey dayatıyor. Ben dergi çıkarmışım, kapağında hangi cümleyi neden kullandığımdan kime ne?

Hayır bunu savunurken bile, farklı bir yönetim biçimine küfretmek gerekmiyor ayrıca.

Ben her zaman söylüyorum. Bizim Osmanlı'mız da bizim, Türkiye'miz de bizim. Mustafa Kemal'imiz de bizim Fatih Sultan'ımız da bizim. Tüm tarihimizi tümüyle kabullenmek, kimsenin diğer bir kimseyi zorlamaması çok mu zor?

Mesela Yabani? Neyi anlayacak o dediğin insanlar? Bu insanlar senin görüşünden olmak zorunda mı? Neden insanları serbest bırakmıyorsun?
Mustasfa Kemal Atatürk bu ülkenin kurucusudur. CİA kalemşörleri ağzıyla konuşmayın lütfen!

Konu tartışmak için açıldı benle alakası yok benim görüşüm ne Atatürk nede dini sömürüsü yapanlardır saygı içinde tartışınız

Nasıl seninle alakası yok?
Açtığın konular neden hep tek taraflı öyleyse?
Ben aşırı dincilerle ilgili konularını hep görüyorum ama aşırı Atatürkçü konularını hiç göremiyorum nedense?

Ağzınızdan çıkanı kulaklarınız duymuyor galiba.

Yahu açık ve net soruyorum, cevabınız yok mu?
Kim gaza getiriyor sizi?

Bir komutanın ismini dergi kapağına yazmamak, onu inkar etmek midir? Bana bunu söyleyin bir hele?

Nedir arkadaş bu dayatma sevdanız? Size ne? Yazar yazmaz size ne?

ben tuhaf konulari acarim ozelikle dini ve tek gorusten olanlar icin degil eski videolarimda gorursun suan din tuccarlari yogunlukta oldugu icin olur olmaz konuya aliniyor

Yahu açık ve net soruyorum, cevabınız yok mu?
Kim gaza getiriyor sizi?

Bir komutanın ismini dergi kapağına yazmamak, onu inkar etmek midir? Bana bunu söyleyin bir hele?

Nedir arkadaş bu dayatma sevdanız? Size ne? Yazar yazmaz size ne?
Ben de diyorum ki; bu ''dayatma'' sözcüğünü CİA elemanları kullanır. sözlerinizi birazcık özenle seçinki sizi farkedemesinler en azından....

"Slogan, ilkelin ideolojisi"

Hüseyin Cemil Meriç, Bu Ülke.

Ben de diyorum ki; bu ''dayatma'' sözcüğünü CİA elemanları kullanır. sözlerinizi birazcık özenle seçinki sizi farkedemesinler en azından....

Kusura bakmayın ama Osmanlı rejimi veya muhafazakarlık sempatizanlarıyla, Cumhuriyet rejimi ve laiklik sempatizanlarının birbirlerine karşı yaptığı şeydir dayatma. Sizin yorumlarınızdaki gibi.

Bırakın insanlar özgür yaşasın.

Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi:
"Her birey istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine göre siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin gereklerini yerine getirmek veya getirmemek hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine, vicdanına egemen olunamaz."

"Bireyler düşünür olmadıkça, şunun bunun aklına göre istenilen yönlere sürüklenmeleri kolay olur."

Bırakın da insanların kendi fikri olsun.

Kusura bakmayın ama Osmanlı rejimi veya muhafazakarlık sempatizanlarıyla, Cumhuriyet rejimi ve laiklik sempatizanlarının birbirlerine karşı yaptığı şeydir dayatma. Sizin yorumlarınızdaki gibi.

Bırakın insanlar özgür yaşasın.

Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi:
"Her birey istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine göre siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin gereklerini yerine getirmek veya getirmemek hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine, vicdanına egemen olunamaz."

"Bireyler düşünür olmadıkça, şunun bunun aklına göre istenilen yönlere sürüklenmeleri kolay olur."

Bırakın da insanların kendi fikri olsun.

Tabi tabi! bırakalım insanları sizlerin ''dayatmacı olmayan'' tezgahlarınız da özgürlüğün tadını çıkartsınlar...
Bu arada unutma ''özgürlük'' sözcüğü de son zamanların soros muhipleri tarafından bayağı kullanılr oldu..
Hani Libya'ya Irak'a Suriye'ye getirdikleri cinsinden...:cici:

Geri