Farklı dinden birine aşık olsanız evlenir miydiniz?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Yine çok netmişim hayır demişim geçmişim ya sanki kendi dinimi gereğince yaşıyorum ama yine de hayır

Dil, din, ırk ayrımı yapmıyoruz, hayvanları daha çok seviyoruz :)

Bir tane Yunan Ortodoks arıyorum, aramızda Yunan ve ortodks olan veya tanıdığı olan var mı? Niye diye sorarsanız, fantağzik ya, bir şey deneyeceğim.

Hayır evlenmem. Ben garantici biriyim. Ben normalde benimle farklı kültürde yetişmiş biriyle bile aşk yaşamayı düşünmeyen biriyim. İşin mantık boyutuyla bakarım. Bu kişi benim kültürüme ayak uydurabilir mi? Benim ailemi yadırgar mı ya da ben ayak uydurabilir miyim ben yadırgar mıyım gibi gibi.. Her ne kadar ben aşkım için her şeyi yaparım deseniz de bir zamandan sonra kendinizden ödün verdiğiniz için çok fazla tükenmişlik yaşıyorsunuz. En basiti damak tadınızın bile aynı olmaması evde aynı yiyeceklerin tüketilmemesi bile bir zamandan sonra sorun teşkil edebiliyor. Ayrı dinden olup da daha büyük bir kültürel çatışmaya hatta bizim Türk insanının özellikle gavur etiketi ile cebelleşmeye hiç gerek yok.

Dinsiz olmasındansa farklı dinden olmasını tercih ederim ilerleyen yıllarda Müslüman ederim onu zaten

Geri