Farklı dinden birine aşık olsanız evlenir miydiniz?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Yoksa, dininizin koymuş olduğu kurallara uyup evlenmez misiniz?(kural olduğunu varsayın)...

Not: "aşık olduğum kişiyi kendi dinime çekerim" gibi şeyler söylemeyin,

Ve ateist, dinsiz arkadaşlar...
Herhangi bir dine mensup olduklarını varsayıp soruyu öyle cevaplasınlar.

Evlenmem.
Gönlümü eglendiririm.Yapmisligim vardir.

Din yasaklıyor ise evlenmem.

Evlenilmez...Pastafariyan dininin Fettuccine mezhebinin erişte tarikatından olmasına da dikkat edilmeli.. Aksi caiz değildir...

dinini inandığı tanrıya kanıtlasın bana insanlığı lazım

msn iletisi gibi oldu 2022 e girmek üzereyken konuştuğumuz konulara bak.

ben bı aleviye aşık olmustum, vermediler.
demekki evlenemezmisim

ben bı aleviye aşık olmustum, vermediler.
demekki evlenemezmisim
Dikkatimi cekti birkac ornek vereyim dedim.

Sakarya ve Kayseri taraflarina kiz verdik ama kurtulamadik. Herifler burada ev alip yasiyorlar. Tam gittiler diyecekken esleri geldi ya la.

burç tamamsa
sıra dine geldi diyor
kızlara diyor

Satc `de charlotte musevi olduğunda şaşırmıştım
:/ Ama İslamda mürtedin cezası ölümmüş

Satc `de charlotte musevi olduğunda şaşırmıştım
:/ Ama İslamda mürtedin cezası ölümmüş
Tevrat

Öz kardeşin, oğlun, kızın, sevdiğin karın ya da en yakın dostun seni gizlice ayartmaya çalışır, senin ve atalarının önceden bilmediğiniz, dünyanın bir ucundan öbür ucuna dek uzakta, yakında, çevrenizde yaşayan halkların ilahları için, 'Haydi gidelim, bu ilahlara tapalım' derse, ona uymayacak, onu dinlemeyeceksin. Ona acımayacak, sevecenlik göstermeyecek, onu korumayacaksın. Onu kesinlikle öldüreceksin. Onu önce sen, sonra bütün halk taşa tutsun. Taşlayarak öldürün onu. Çünkü Mısır'dan, köle olduğunuz ülkeden sizi çıkaran Tanrınız RAB'den sizi saptırmaya çalıştı.Tesniye 13:6–10

Evlenmem ileride ne bok yicegi belli olmaz :)
Çok anlayisli olmasi lazim o da imkansiz gibi bir şey.
Ben otobusle memlekete gittigimde otobustekilere bile molanin namaza gelmesi konusunda ikna edemedim.

Hristiyan yada musevi bir hanımla evlenmek bu zamanda çok tehlike niye hoşuna gitmeyecek bir şey olunca bavulunu toplayıp çocukların kaçırıyor .sonra kendi dinine geçiriyor .bi bakmışsınız karşınıza papaz haham rahibe olarak çıkmış vur sonra başını dağlara taşlara .mahkemelerle uğraş . Sevebilirsiniz ama evlilik asla

Evlilik şu zamanda başlı başına delilik.
Kaldı ki farklı dinden biriyle

Nevvet.

De sıkıntı asık olmakta (:

Geri