Farkettiysen Yalnızlığı Severim

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2131 gün önce görüldü
esneme.jpg

Bir uykunun daha sonuna geIdik. Yayında ve yapımda emeği geçen yatak, yorgan, yastık üçIüsüne teşekkür ederiz.

Sana her zaman ne olduğunu ve ne olman gerektiğini söylecekler. Seni tanımlamaya çalışacaklar. Kim ve ne olduğunu gerçekten sadece sen biliyorsun. Peşinden git. Seni gerçekten sevenler de etiketlerin için değil, sen olduğun için sevenlerin olacak. Her şeyden önce insanız. Kadın ve erkek olmaktan önce insan... Din, dil, ırk, statü, zengin, fakir, uzun, kısa hepsinden, tüm etiketlerden önce insanız. Hiçbirimizin başarı tanımı ya da hayalleri küçük, büyük, daha önemli ya da önemsiz değil. İnandığın ne ise, sen ne isen ve neyi yaşatman gerekiyorsa önce o. Ne yersin, ne içersin, ne yaparsın değil, benim için ne olduğun, yüreğinde taşıdıkların önemli. Ben sadece yüreğine bakıyorum..​

1459886_498682220244330_1563787455_n.jpg

Boş ver çaya kaç şeker atsam, yemeğe ne kadar tuz katsam diye düşünmeyi dostum,Masum çocuklar öldüğünden beri tadım tuzum yok benim...​

''Çay kan dolaşımını bozuyor, fazlası zararlı'' dedi...

- Fazlasıyla bir işimiz yok, günde ''5 demlik''ten fazla içmiyoruz zaten...

Kendi seçtiklerimde hep yanıldım. .
Rabbim iyi ki sen seçmişsin
Dinimi Peygamgerimi annemi milliyetimi kardeşlerimi Memleketimi.
Hamdolsun. .

Yalnızca "Çaya kaç şeker ?" diye soran biri değil,
hapşurunca, "Yerhamükellah " diyecek biri ..
"Ihlamuruna limon atayım mı ?" diyecek biri olmalı ..

Birinin eline sağlık olmalı,
Birinin yüreğine sağlık ..

Günün insanı
Tırnağı pençe, dili ok, ağzı kan çukuru
Yasak dedin mi, çözük kör nefsinin uçkuru

Yüzde ısrar etme , "Doksan da olur."
İnsan dediğinde , "Noksan da olur."
Sakın büyüklenme, "Elde neler var."
Bir ben varım deme, "Yoksan da olur."
Hatasız dost arayan, ""Dosttan da olur.
Mevlana

Keşke aklıma ''bazı insanlar...'' diye başlayıp sana laf sokabileceğim bi şeyler gelse.Gelmiyor ki.Deli miyim neyim

[YOUTUBE]Gz0_fWB02JY[/YOUTUBE]​
Bazen her gün yanında duran insanlara güvenmezsinde, gider sana 899 km uzaklıktaki birine güvenirsin. Güvenmenin mesafesi yoktur çünkü. Güvenmenin meselesi vardır. Herkese güvenilmez. Herkese güvenilmeyeceğini, yediğin darbelerden sonra anlamanın kattığı acı insanları büyütüyormuş. Biz de böyle büyüdük işte. Herkese güvenilmeyeceğini, herkesin sevilmeyeceğini ve herkesin herkez diye yazılsada artık farketmeyeceğini zaman gösterdi bize. Sevmekte böyle bir şey işte, her gün elini tutabileceğin, dokunabileceğin insanları sevemezsin de, belkide hiç görmediğin, belkide hiç göremeyeceğin birisini seversin. Bu kalp organı çok farklı çalışıyor çünkü. Bazen sadece bir fotoğrafa bakarak aşık olabiliyor insan. Bazen de sadece ses tonuna. İşte o andan sonra, karşına kim çıkarsa çıksın herkesi farklı sınıflandırmaya koyuyorsun. Aklın daima onda oluyor.

Bazen farklı şehirde oturan birisini seversin, otobüs biletleri, hava yolları, hızlı tren, ve metrobüs. Bazen o şehirin hava durumunu incelersin. Yarın hava soğuk, kalın giyinse bari. Bazen, o şehirin takımını desteklersin, haksız penaltı ile 3 puan gitti. Bazen de o şehirde adı geçen bir haberi okurken,

bazen, bütün bazenler çoğalır. Siz hiç uzakta oturan birini sevdiniz mi? Hergün yanında olamadığınız, her gün elini tutamadığınız. Çok kötüyüm dediğinde ise, hiç bir şey yapamadığınız?

Mesafe, telefonla konuşurken ses tonundaki değişimin sebebidir.
Alo,
çok özledim.
kendine dikkat et..[/CENTER][/SIZE][/FONT]

[YOUTUBE]WQ4VBHgJFng[/YOUTUBE]
Ne işin var olum senin aşkla sevgiyle?
Demle çayını yakala o en sevdiğin şarkının nakaratını yak sigaranı bak işine..​

Başkaları mutlu olsun diye saklama hüznünü koy ortaya mutsuzluluğu kalanlar dostun olsun

10408105_361539027337716_7827683800616305721_n.jpg

Dert dediğinde misafirdir azizim!
onu da iyi ağırlamak gerekir..:icon_wink:​

Çünkü; hepimiz birbirimizin hayatına uyuşturucu etkisi yaratmaya geldik. Tanışmanın amacı budur. Tanışmak ağrı kesici gibidir. Geçici bir uyuşukluk hissidir sadece. Tesadüf eseri tanıdığımız insanlar hayatımızın büyük bir bölümünü işgal eder. Hepimizin başına gelmiştir ya da birilerinin hayatına tesadüf eseri dahil olmuşuzdur.

Fark ettiniz mi?​

Geri