Farkettiysen Yalnızlığı Severim

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2131 gün önce görüldü
Evet sen tomruklukta ve uyuzlukta yalnizsin, yeganesin ZiFiR. karacombasi :p

26%20YIGIT%20COLAKGIL%20-%20BERKAN%20DOGANAY%20ESKI%20USUL%20BANYO.JPG

Banyo taburesine oturmadan önce su döken nesiliz biz.
Annemizin sinirlenince kafamıza 'dannk' diye ses çıkartan taslarla yıkandık banyodan sonra havluya sarılıp sobanın yanına geçtik.. Saçlarımızdan düşen suları sobaya düşürür cısss sesini dinledik. En güzel mahalle maçlarını annemizin zamansız banyo yaptırmaları yüzünden kaçırdık .Cumadan verilen ödevi pazar akşamı yapan nesiliz . Biz aynı simidi 5 kişi yiyip aynı şişeden gazoz içen nesiliz biz arkadaşı cipsinden alınca içi yanan değil mutlu olan nesildik biz..!

|Bizim küçüklüğümüz güzeldi be​

Farkettim
Yalnizlik ta seni seviyor...
Gelip sende duruyor yalnızlık...

Madem hepimiz yalniziz o halde yalnızlıkta beraberiz...

1464707_567401543314813_1772639557_n.jpg

Rastgele bir numara çevirdim, genç bir kız açtı.
“Pardon devlet memuru musunuz?”

“Sapık mısın?”

“Hayır. Memur musunuz?”

“Değilim.”

“Güzel. Ben sapık değilim siz de memur değilsiniz. Peki o zaman bu şehrin en işlek caddesi neresi acaba? Herkesin bir gün mutlaka geçeceği cadde.”

“Ne bileyim, İstiklal Caddesi herhalde. Sen kimsin?”

“Bu hayatta rastgele çevirdiği telefon numaralarında karşısına çıkan seslerden başka kimsesi kalmamış biriyim. Belki de ben senin şuuraltınım.”

“Kaç yaşındasın sen?”

“Beni boş ver. Konu ben değilim ki. Hiçbir zaman da olmadım. Asıl sen kimsin? Senin heyecanların neler, tutkuların neler, hayal kırıklıkların neler? Şu hayatta başın sıkıştığında ilk kimi ararsın? Seni karşılıksız seven insan kimdir, ne halt yersen ye seni bağrına basacak insan kimdir? Eğer böyle biri varsa bu akşam onu ara, halini hatrını sor bu vesileyle. Yoksa sen de bir gün benim gibi yapayalnız kaldığında, ufacık bir şeyi danışmak için bile arayacak kimseyi bulamazsın. Bu sözlerimi harcanmış yıllarımın manifestosu olarak kabul edebilirsin. Çünkü büyük bir tecrübeyle konuşuyorum, tecrübe ıstıraptır güzelim ve zannettiğinden çok daha fazla ıstırap çektim. İstersen sonra yine araşalım, daha 64 dakika bedava konuşma hakkım var çünkü…”

-Emrah Serbes

1476343_478776888901530_478451859_n.jpg

Ben bir çay bardağına sığınıyorum şimdilerde...

Kahvede oturan yaşlı adamın filtresiz sigarasından yükselen dumana sığınıyorum...

Caddenin kenarında bekleşen amelelerin, dirsekleri aşınmış berbat renkli ceketlerine mesela...

Böylesi küçük, böylesi gözden uzak şeylere sığınıyorum anlayacağın...

Savrulan hayatların, kimselerin görmediği küçük ayrıntılarına...​

- ve bir bardak demli çayın,
insanın yüreğini ısıtan şefkatine sığınıp,
susalım . . .

Tarık Tufan

Nedenini bilmiyorum, herşey kötü gidiyor.
Soğuk hayat şartları yüreğimde bir yerleri kazıyor sanki yırtıyor.
İyi bir insanmıyım inanın bunuda bilmiyorum.. Kendimle ilgili şüphelerim var.
Basit birşey söyleceğim kelime oyunu yapmadan, sade ve sıradan,
''Bu hayat beni yoruyor.''

"Farkındamısınız bu hayat bizi ...."

Sessiz olun lütfen, yalanlarınız kulağımı sağır edecek seviyede. Bilmiyorsunuz küsüm hepinize, kırgınım.
Aklımda bir kelime unutulmayan.

"Yalnızlık..."

Huzursuzluk...

Bitmedikmi..?

Geçmeyecek..​

Geri