Fark Ettim de...

Konu sahibi son olarak 1018 gün önce görüldü
Sut yanigi kokusu ne kadar kotudur bilirsiniz ama o da olmasa, sutu ocaga koydugumu ve tasmis oldugunu kim bilir ne zaman animsiyacaktim...adsfs 5lt sutten geriye 3lt de kalabilirdi ama sadece ceyrek cay bardagi kadar dokulmus... o da beni uyandirmak icin... adsfs

Sut yanigi kokusu ne kadar kotudur bilirsiniz ama o da olmasa, sutu ocaga koydugumu ve tasmis oldugunu kim bilir ne zaman animsiyacaktim...adsfs 5lt sutten geriye 3lt de kalabilirdi ama sadece ceyrek cay bardagi kadar dokulmus... o da beni uyandirmak icin... adsfs

Merhaba pollyannaa 🤭
Süt taşmasına böyle bi güzelleme hic görmemiştim .p

Taksiciye 3 bin lira çiçek borcum varmış. Atayım bâri. İnsanın taksiciye taksi borcu olur. Benim genelde pasta, peluş, çiçek borçlarım da olabiliyor. Elim ağzım hiç durmadığı için, herkese taksiyle bir şeyler yolluyorum.

Allah böyle yaratmıç.
Onun dışında Allah'a can borcum var, gün gelince güzel bir kalp kriziyle ödeşeceğiz inşallah. O gün şimdi veya yarın da olabilir. Savunmam hazır. Mastor'un savunması.

ikidir bir kuaföre gidiyorum sahibi kadın ve ikinci gidişimde de aynı şeyi hissettirdi bir hikayesi var ve dinlemek istiyorum öyle mağrur öyle güçlü bir profil çiziyor ki.. ama boşvermişlikleri gölgelemiş Vazgeçmişlikleri var.

Şimdi bir yazar olup hikayesini ele alıp yazmak isterdim çünkü hala etkisinden çıkamadım..

Geri