Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
en çıtır çeri yallah.beyaz saçlar bir yana bir de son zamanlarda abi lafları çoğalmıştı. yaşlandığımızı hissettiriyorlardı. iyiyiz iyi, tutunacak bir dal bulduk.
Bende özledimX’i kıymetini bilemedik.
@X özledik seni..diktatör oluşun bizi biraz boğdu ama olsun Erdoğan da diktatör……
tamam saçımız beyazlamış olabilir ama çevreye bakınca biz yine iyi durumdayız diyorum. şu an memleketteyim, uzun zamandır görmediklerimi görüyorum. daha 20'lerin yarısına gelmemiş çocukların kafasının ortasında saç kalmamış. ne yaşamış olabilirsiniz bu kadar. biri, ikisi de değil çoğu öyle. üzücü.
Bende özledim
o zamanlar daha güzelmiş yaaa ...
hahaha çabuk açıyordu banı ama:dSöz hakkı tanımadan banlardı ama olsun ben de olsam bizi konuşturmazdım çok konuşuyoruz……
hahaha çabuk açıyordu banı ama:d
Merhametliydi.. abi gibiydi..
hasretlendik.
ah ahhh...
EVETAziz yıldırım’ın “beni çok ararsınız” dediği gibi biz de onu arıyoruz….
Abiiiii, abi diyenlerin cok olsun mu? :dbeyaz saçlar bir yana bir de son zamanlarda abi lafları çoğalmıştı. yaşlandığımızı hissettiriyorlardı. iyiyiz iyi, tutunacak bir dal bulduk.
Hmmm, @RK diktator olabilemez mi ?X’i kıymetini bilemedik.
@X özledik seni..diktatör oluşun bizi biraz boğdu ama olsun Erdoğan da diktatör……