lanemoje
Gümüş Üye
hehehe tamam bilgiler aldıkça paylaşırım arkadaşınız içinnnn lenomee hanımcım heheheh![]()
Hahha lenomee.. bu versiyonumu ilk kez görüyorum 🤭
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hehehe tamam bilgiler aldıkça paylaşırım arkadaşınız içinnnn lenomee hanımcım heheheh![]()
hahaha benim icadımHahha lenomee.. bu versiyonumu ilk kez görüyorum 🤭
hahaha benim icadım
Arkadaşlar kural 1) Kadın diyor kiiiii asla ve aslaaa sabah uyandığınızdaaaaaaaaaa su içmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .
e tam tersini söylüyor çoğu kişi???hahaha benim icadım
Arkadaşlar kural 1) Kadın diyor kiiiii asla ve aslaaa sabah uyandığınızdaaaaaaaaaa su içmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .
Tama kalsın gerisine gerek yok jkalkfalfşAa ilk kuraldan elendi arkadasim 😄
Az önce yanlış alıntılamışım buydu gerisine gerek yok ahahahhahaha benim icadım
Bende kadına aynı şeyi soyledim hayır diyor olmaz...e tam tersini söylüyor çoğu kişi???
Tama kalsın gerisine gerek yok jkalkfalfş
Az önce yanlış alıntılamışım buydu gerisine gerek yok ahahah
Başak burcuyum ya tam uzatacakken vazgeçmişimdir belki jklsdfYaa beni niye cagiriyosun benlik bişey yok zaten. Arkadaşıma iletirim ama .p
suya kaya tuzu atma olayını duyup denemiştim ama akşama doğru çarpıntımsı bir şeyler olunca düz suya geçmiştim.Bende kadına aynı şeyi soyledim hayır diyor olmaz...
Günde 2.5 3 litre su içiceksiniz ama içine bir limon tuzu büyüklüğünde deniz tuzu atacaksiniz diyor tadı değişmeyecek su da ki elektriği alması lazimmış...(ilk defa duydum bunu)
Su yemek öncesi yarimmm saat öncesinde veya yemekten yarim saat sonrasında tüketilecek yemek esnasında sıvı alımmayacak. (Bu bizde de var biliyoruz tamam diyemedim)
Ayrıca her saat bası 3 dk yürüyecekmişiz![]()
BIzim arkadasta istiyor'mus. Ben de takipteyim. Adsfsgdhehehe tamam bilgiler aldıkça paylaşırım arkadaşınız içinnnn lenomee hanımcım heheheh![]()
deniz tuzu ile kaya tuzu aynı değil diye biliyorummmm.suya kaya tuzu atma olayını duyup denemiştim ama akşama doğru çarpıntımsı bir şeyler olunca düz suya geçmiştim.