Fark Ettim de...

Konu sahibi son olarak 1022 gün önce görüldü
Hahha lenomee.. bu versiyonumu ilk kez görüyorum 🤭
hahaha benim icadım :D

Arkadaşlar kural 1) Kadın diyor kiiiii asla ve aslaaa sabah uyandığınızdaaaaaaaaaa su içmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .

e tam tersini söylüyor çoğu kişi???
Bende kadına aynı şeyi soyledim hayır diyor olmaz...
Günde 2.5 3 litre su içiceksiniz ama içine bir limon tuzu büyüklüğünde deniz tuzu atacaksiniz diyor tadı değişmeyecek su da ki elektriği alması lazimmış...(ilk defa duydum bunu)
Su yemek öncesi yarimmm saat öncesinde veya yemekten yarim saat sonrasında tüketilecek yemek esnasında sıvı alımmayacak. (Bu bizde de var biliyoruz tamam diyemedim:D)
Ayrıca her saat bası 3 dk yürüyecekmişiz:)

Bende kadına aynı şeyi soyledim hayır diyor olmaz...
Günde 2.5 3 litre su içiceksiniz ama içine bir limon tuzu büyüklüğünde deniz tuzu atacaksiniz diyor tadı değişmeyecek su da ki elektriği alması lazimmış...(ilk defa duydum bunu)
Su yemek öncesi yarimmm saat öncesinde veya yemekten yarim saat sonrasında tüketilecek yemek esnasında sıvı alımmayacak. (Bu bizde de var biliyoruz tamam diyemedim:D)
Ayrıca her saat bası 3 dk yürüyecekmişiz:)
suya kaya tuzu atma olayını duyup denemiştim ama akşama doğru çarpıntımsı bir şeyler olunca düz suya geçmiştim.

Son düzenleme:
@climax hocam Allahaşkına gel bir iki kelam et neler duyuyoruz su içmemeler, içilecekse tuz atmalar, saat başı 3 er dkika yürümeler falan...

suya kaya tuzu atma olayını duyup denemiştim ama akşama doğru çarpıntımsı bir şeyler olunca düz suya geçmiştim.
deniz tuzu ile kaya tuzu aynı değil diye biliyorummmm.

***Her ana yemek sonrası 5 dk yürüyüş nerede olursan ol 5 dk yürü:p

Yürümek evet katılabilirim ben işyerinde de yemek sonrası oraya buraya yürüyorum illa ki.

@climax hocam 3 tel beyaz saçım 5 e çıkmış
Hayat bittiii…
Yok mu gençlik aşısı bişi bişiler

Süt yerine badem sütü , peynir tamamen kaldırılıcak ( vucuda şişlik yapıyormuş buna dayanamam:D )
yoğurt yerken probiyotik olacakmışşşş.

***Kurubaklagiller 24 saat suda bekletilip sürekli suyu değiştilip , gazı çıkartılacakmışşş...

***siyah fasulye haftada 2 3 kez tüketilecekmiş en büyük lif kaynağı olduğundan :p
Sebzeli salata şeklinde yapılabilirmiş mesela şu şekilde:
1 su bardağı siyah fasulye + 3 yemek kaşığı kinoa +1 yemek kaşığı zeytinyağı

***şekersiz badem ezmesi çok önemliymiş tüketmeliymişiz...

*** dondurma yemek istersek öncesinde 5 tane çiğ badem yememiz lazımmışşş ...
ay ne çok mış dedim hahaha

Maşallah ya 70 yaşındaki kadın en ayrıntısına kadar anlatabiliyor… ben bu kadar ayrıntıyı aklımda tutamam…. Yosun sorsana b12 yükseltmek için ne öneriyor……

Ben genclik seysinden vazgectim, hic bana gore degil su yazilanlar... :d

Ben 2sekerli cay'im ve 3 top dondurmam ile +Bizim Turk mutfagi ile gayet mutluyum huzurluyum. Afsghd

Geri