Oggy
Platin Üye
ben sadece yatmadan önce iyi geceler hikayesi atan kız fotosu gördüm. :cici:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yahu aslında hiç bir şey yok ortada .. Resimde ki hanım kızın bu fotosunu gören sözde bir bakımcı " sende musallat var, bak bu resimde de kendini belli etmiş " diye kızı manipüle etmiş .. Evet saçların dağılımından ortaya bir yüz çıkmış gibi gözükse de o varlıklar öyle saçla başla kendilerini belli etmekle uğraşmazlar ..
Bu şekilde görseller internette bolca var. Şahsen cin diye bir şeyin varlığına inanmıyorum.. Her ne kadar inanç gereği böyle bir şeyden söz ediliyor olunsa da bu konuda hassas olmak gerekir. Zira milyonlarca kişi her yıl başına cinlerin musallat ettiği yanılgısına kapılıp hacıların hocaların kapısını aşındırıyor.

Forum oyunlarında yazmışlar Eksen’in paylaşımı şöyle Eksen’in paylaşımı böyle diye merak ettim geldim, korktum, gidiyorum.
Zaten başıma ne gelirse gıybetörlüğümden geliyor , bırak ne okuyorsun milletin yorumlarını :mrslkm:
Ba ba ba .. Oyunlara hiç uğramadığımdan bilmiyorum benim için ne dediklerini .. Ne diyorlar kız arkamda bi deyiver hele abine ?
Gene konuya girip kendimi korkuttum, öf![]()
eksen abinin cinli konusundan sonra paranoyak oldum.tuvalete gidemiyorum![]()
Aynen öyle aslında ama bu fotoyu paylaşan insanın düşüncelerini istila etmiş arkadaşlar ki bunu sık yaparlar ve bu durumda olan insanlar hemen her şekle ya da olguya paranoyaksal bir anlam yükleyip bu varlıklarla ilişkilendirmeyi tercih ederler. Elbette bu durum da bu varlıkların hoşlarına gider. Vakti zamanın da yaptığım bu paylaşımda bir tür testti sadece.Rastgele dağılan saçların herhangi bir yüze benzer bir şekil oluşturması gibi duruyor.