Fark edebildiniz mi ? ( +99 ) Korku İçerir

Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
ben sadece yatmadan önce iyi geceler hikayesi atan kız fotosu gördüm. :cici:

Hişş hacılar o değil de size şeytanla yaptığım görüşmemden bahset mişmiydim :)
Anlatayım mı :))))))))

Oggy o nasıl profil fotosu aşkım ..
Gel beni al .. Beni all .. Gel beni all ..

acik-oylama-yapan-yazarin-amaci_1026153.jpg

Bu şekilde görseller internette bolca var. Şahsen cin diye bir şeyin varlığına inanmıyorum.. Her ne kadar inanç gereği böyle bir şeyden söz ediliyor olunsa da bu konuda hassas olmak gerekir. Zira milyonlarca kişi her yıl başına cinlerin musallat ettiği yanılgısına kapılıp hacıların hocaların kapısını aşındırıyor. Onlarla irtibata geçtiğini iddia eden tacirlere paralarını kaptırıyor.

Yahu aslında hiç bir şey yok ortada .. Resimde ki hanım kızın bu fotosunu gören sözde bir bakımcı " sende musallat var, bak bu resimde de kendini belli etmiş " diye kızı manipüle etmiş .. Evet saçların dağılımından ortaya bir yüz çıkmış gibi gözükse de o varlıklar öyle saçla başla kendilerini belli etmekle uğraşmazlar ..

Zaten ondan seçemedim ya, hani saç mı, yüz mü, suret mi, kafa mı, çok karmaşık geldi ve çok fazla göz yoruyor. Bazı insanlarda bunu görsel hafızalarında suret haline getiriyorlar. Yani görsel algılaması sonucu bir çıkarıma varıyorlar.

Bu şekilde görseller internette bolca var. Şahsen cin diye bir şeyin varlığına inanmıyorum.. Her ne kadar inanç gereği böyle bir şeyden söz ediliyor olunsa da bu konuda hassas olmak gerekir. Zira milyonlarca kişi her yıl başına cinlerin musallat ettiği yanılgısına kapılıp hacıların hocaların kapısını aşındırıyor.

Saygı duyarım sevgili No Pasaran ama sen araştırmayı seven birisin .. İnternette KGB servisinin cinlerle ilgili yaptığı deney ve araştırmalarla ilgili görsel ve videolarını içeren bir belgeseli olacaktı onu bulup izle bir ara ..
Bu konu üzerinden insanları sömüren çok şerefsiz var ve onlara ayrıca gıcığım ama inan bana cinler varlar ..
Selametle ..

Forum oyunlarında yazmışlar Eksen’in paylaşımı şöyle Eksen’in paylaşımı böyle diye merak ettim geldim, korktum, gidiyorum. :liv:
Zaten başıma ne gelirse gıybetörlüğümden geliyor , bırak ne okuyorsun milletin yorumlarını :mrslkm:

Forum oyunlarında yazmışlar Eksen’in paylaşımı şöyle Eksen’in paylaşımı böyle diye merak ettim geldim, korktum, gidiyorum. :liv:
Zaten başıma ne gelirse gıybetörlüğümden geliyor , bırak ne okuyorsun milletin yorumlarını :mrslkm:

Ba ba ba .. Oyunlara hiç uğramadığımdan bilmiyorum benim için ne dediklerini .. Ne diyorlar kız arkamda bi deyiver hele abine ?

var veya yok tartışmasına girmeyeceğim fakat karaladığımız şekillerden, kahve telvelerinden hatta bulutlardan bile şekiller çıkartabilen ve onlara anlam yükleyebilen varlıklarız. olayı, haberi bilmiyorum ama bu tip şeylere kolayca inanan insanların çok kolay kandırılabildiğini ve yönlendirilebildiğini iyi biliyorum.

saygılar.

Komedi.
cinlere musallat olma olayina cin çağırma olayina büyü yaptirma olayina cidden inanan varsa nediyim jsdhabsn

Rastgele dağılan saçların herhangi bir yüze benzer bir şekil oluşturması gibi duruyor.

Rastgele dağılan saçların herhangi bir yüze benzer bir şekil oluşturması gibi duruyor.
Aynen öyle aslında ama bu fotoyu paylaşan insanın düşüncelerini istila etmiş arkadaşlar ki bunu sık yaparlar ve bu durumda olan insanlar hemen her şekle ya da olguya paranoyaksal bir anlam yükleyip bu varlıklarla ilişkilendirmeyi tercih ederler. Elbette bu durum da bu varlıkların hoşlarına gider. Vakti zamanın da yaptığım bu paylaşımda bir tür testti sadece.

• Beğen
Tepkiler: 0
Anime karakteri gibi bir silüet belirmiş, pekala gereksiz anlam yüklenmiş.

Oha harbiden yüz şekli var işaret dışında geniş açıyla bakıldığında

Bu ara eksen bu işlere fena girmişti. Sonra tedavi oldu kurtuldu.

Geri