Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Güzeldi ilk 1 saat dram izledik gibi ama Dumbledore ile ilgili çoğu şey açığa çıktı
Mads mikkelsen zaten kötü karakter olarak beni epey tatmin ediyor ama gözlerim Johnny depp i aramadı değil :)

Ariana Dumbledore’ un ölümünü de öğrendik Harry Potter zamanında çok muğlak bırakmışlardı

Mürver asanın akıbeti belli değil Dumbledore ‘a geçmesi gerekiyordu devamı gelir artık birkaç yıla yine :)

Güzeldi ilk 1 saat dram izledik gibi ama Dumbledore ile ilgili çoğu şey açığa çıktı
Mads mikkelsen zaten kötü karakter olarak beni epey tatmin ediyor ama gözlerim Johnny depp i aramadı değil :)

Ariana Dumbledore’ un ölümünü de öğrendik Harry Potter zamanında çok muğlak bırakmışlardı

Mürver asanın akıbeti belli değil Dumbledore ‘a geçmesi gerekiyordu devamı gelir artık birkaç yıla yine :)
film 5 filmlik bir seri olacak baştan açıklandı,o sebeble herşeyi anlatırlar yavaştan,genelde film beğenilmemiş buda beni üzmüştü çünkü fragman baya iyidi.

Evet evet yorumlar iyi değil ama ben Harry potter hayranı biri olarak bayılarak izledim ^^
buna sevindim çünkü her ne kadar ilk iki film kötü olsada bende bir harry potter hayranı olarak keyifle izliyorum bu seriyi,güzel bağlantılar oluyor potter serisiyle,buda güzeldir.

Geri