Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Fantastic Beasts and Where to Find Them 3’nin Çekimlerine Şubat Ayında Başlanacak

fantastic-beasts-and-where-to-find-them-3-filmloverss.jpeg

Dan Fogler, çekim tarihi daha önce iki kez ertelenen Fantastic Beasts and Where to Find Them 3’nin çekimlerine şubat ayında başlanacağını açıkladı.

Sinemaseverleri Harry Potter’ın büyülü evrenine geri götüren Fantastic Beasts serisi, üçüncü filmle beyazperdedeki yolculuğunu sürdürmeye hazırlanıyor. Şimdilik Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 adıyla anılan devam filmi hazırlık aşamasında yaşanan sorunlar nedeniyle daha önce iki kez ertelenmiş olsa da, sonunda bu sorunlar giderilmiş gibi görünüyor. Fantastic Beasts serisinde Jacob Kowalski karakterine hayat veren Dan Fogler, serinin üçüncü filminin çekimlerine önümüzdeki yılın şubat ayında başlanacağını açıkladı.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald daha vizyona girmeden hazırlıklarına başlanan üçüncü filmin çekimlerine bu yılın temmuz ayında başlanması planlanıyordu. Ancak senaryonun istenen noktada olmaması ve stüdyonun ön hazırlık süreci için daha fazla zamana ihtiyaç duyması çekim tarihinin 2019 sonbaharına ertelenmesine neden oldu. Ne var ki bu birkaç aylık erteleme de filmin ön hazırlık süreci için yeterli olmadı ve çekim tarihi bir kez daha ertelendi. Üst üste gelen bu erteleme kararları serinin geleceği ile ilgili soru işaretleri doğurmuş olsa da, Fogler’ın son açıklamaları hazırlık aşamasındaki sorunların nihayet giderildiğini düşündürüyor.

Fantastic Beasts and Where to Find Them 3, 12 Kasım 2021’de Vizyona Girecek

fantastic-beasts-2-filmloverss.jpg

Fantastic Beasts and Where to Find Them 3’yi serinin ilk iki filminin de yönetmeni olan David Yates yönetecek. Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Johnny Depp ve Ezra Miller‘ın ilk iki filmdeki rolleriyle geri döneceği üçüncü filmde Jude Law‘ın da bir kez daha Albus Dumbledore’a hayat vermesi bekleniyor. Öte yandan kısa süre önce yeni Catwoman olarak seçilen Zoë Kravitz‘in de üçüncü filmde rol alacağı söyleniyor.

https://www.filmloverss.com/fantast...hem-3nin-cekimlerine-subat-ayinda-baslanacak/

Çok geç kaldı, soğudu heyecanı.

Harry Potter Serisinin İki Karakteri Yeniden Beyaz Perdede Yer Alabilir

Yeni Fantastik Canavarlar‘da tanıdık iki Harry Potter karakterinin yer alabileceği iddiaları serinin hayranlarında heyecan yarattı. İddialara göre Rubeus Hagrid ve Lord Voldemort karakterleri Fantastik Canavarlar da olacak.

Orijinal Harry Potter hikayesinin iki karakteri, corona virüsten önce yapım aşamasında olan Fantastik Canavarlar’ın (Fantastic Beasts) bir sonraki devam filminde rol alabilir. Eddie Redmayne‘in Büyücülük Dünyası serisinden bir karakteri geri getirme çağrılarının Warner Bros tarafından değerlendirildiği ve Robbie Coltrane‘nin devam filminde Rubeus Hagrid olarak geri dönebileceği bildirildi.

hagrid-voldemort-1024x512.jpg

Bunun nasıl olabileceği henüz bilinmiyor ancak Fantastik Canavarlar serisinin Harry Potter’la aynı evrende geçtiği düşünüldüğünde Hogwarts bekçisinin filmde bir ölçüde yer aldığını görmek zorlama olmayacaktır.

Eğer bu durum gerçekleşirse, bu karakter takviyesi kuşkusuz ilk iki Fantastik Canavarlar filmine gitmek için kendini yormayan bazı Harry Potter hayranlarını bu üçüncü filme gitmek zorunda bırakacak.

Kaynak: Independent

Konu fantastik canavarlar olunca ben bi Hagrid bekliyordum zaten. Çok iyi olur

Konu fantastik canavarlar olunca ben bi Hagrid bekliyordum zaten. Çok iyi olur

Lord Voldemort zaten kesinlikle olacaktı ama 4. bölümde bekliyordum,kendisi malum Dumbldore'un öğrencisi.

Harry Potter serisini çok severim Fantastik canavarlar da ilk bölüm tanıtım gibiydi ama ikinci bölüm pek beklediğim gibi olmadı.J.K Rowling Harry Potter'dan daha çok Newt Scamander'ı aslında daha çok sevdiğini asıl karakterinin o olduğunu söylemişti ama ben pek beğenemedim bu seriyi.insallah devamı güzel olur 5 film olacak bu seri.

Johnny Depp, Fantastik Beasts Serisinden Ayrıldı​

johnny-depp-fantastic-beasts-1.jpg

Eski eşi Amber Heard‘e şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanmaya devam eden, son olarak The Sun‘a açtığı iftira davasını kaybeden Johnny Depp, Fantastik Beasts (Fantastik Canavarlar) film serisinden çıktı.

Gellert Grindelwald rolüne devam etmeyeceğini sosyal medyadan duyuran Depp, “Fantastic Beasts‘teki Grindelwald rolü için Warner Bros.‘tan istifamı istedim. İsteğim kabul edildi” ifadelerini kullandı. İstifayı doğrulayan Warner Bros., Gellert Grindelwald rolü için yeniden oyuncu arayışına başlanacağını duyurdu. Stüdyo, serinin 3. filminin gösterim tarihini Kasım 2021‘den 2022 yazına ertelediğini de açıkladı.

Serinin yazarı J.K. Rowling, şiddet davası sürerken Johnny Depp ile çalışmaya devam ettiği için eleştirilerin hedefi olmuştu. Öte yandan Depp‘in 2015 yılında evlenip, iki yıl sonra olaylı bir şekilde ayrıldığı Amber Heard‘ün açtığı şiddet davası görülmeye devam ediyor. Son dönemdeki gelişmelerle ünlü aktörün iş yaşamının derinden etkilendiği ve Hollywood’daki kariyerinin bitme noktasına geldiği belirtiliyor.

Mads Mikkelsen’in Grindelwald’ı Oynayacağı Açıklandı​

Fantastic-Beasts-Mads-Mikkelsen-Grindelwald-Johnny-Depp-SR-1024x512.jpg

Warner Bros., Johnny Depp‘in şiddet uyguladığı iddiaları nedeniyle Fantastic Beasts 3 filmindeki rolünden ayrılmasını rica etmişti kısa süre önce. Johnny Depp’in yerine de Gellert Grindelwald rolü için Mads Mikkelsen‘in ismi geçiyordu.

Pek çok haber kuruluşu, Fantastic Beasts serisinin 3. filminde Gellert Grindelwald‘ı canlandırması için stüdyonun Mads Mikkelsen ile görüşmelere başladığını duyurdu. Biz acaba Mads Mikkelsen bu role yakışır mı diye düşünürken Mikkelsen tarafından çok hızlıca bir yalanlama geldi tüm bu konuşmaların iddiadan ibaret olduğunu söyledi.

Mads Mikkelsen Rol İçin İmzayı Attı

Önce iddialar ortaya atıldı, ardından Mads Mikkelsen iddiaları yalanladı; şimdi de Mads Mikkelsen‘in Warner Bros. tarafından resmi olarak bir sonraki ana kötü karakter olarak Gellert Grindelwald rolünü aldığı duyuruldu.

Fantastic Beasts 3 filminin yönetmeni David Yates‘in Johnny Depp’in ayrılması sonrasında Gellert Grindelwald’ı canlandırabilecek isimler listesinin en tepesinde olan isim Mads Mikkelsen, rol için imzayı attı.

Fantastik Canavarlar 3’te yine Oscar ödüllü Eddie Redmayne, Newt Scamander rolünde karşımıza çıkarken Tina Goldstein rolünde Katherine Waterston; Jacob Kowalski rolünde Dan Fogler; Queenie Goldstein rolünde Alison Sudol; Credence rolünde Ezra Miller; Albus Dumbledore rolünde Jude Law ve Profesör Eulalie Hicks rolünde de Jessica Williams’ı izleyeceğiz.

Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts 3'de Johnny Depp'in Yerine Geçmesiyle İlgili Konuştu

Mads Mikkelsen, oyuncu değişikliği yapılması konusunda yorumlarını paylaştı.

Warner Bros'un geçtiğimiz aylarda verdiği bir kararla birlikte Johnny Depp ile yapılan Fantastic Beasts 3 anlaşması sonlandırılmıştı. Yerine ise yıldız oyuncu Mads Mikkelsen'ın geleceği resmi olarak açıklanmıştı. Mikkelsen, Grindelwald'u canlandıracak olmasıyla ilgili yorumda bulundu.

Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard ile boşanma davasının büyük bir gündem oluşturması, kariyerinin hızla düşmesine neden oldu. Depp, medyanın cancel kültürüne zaten konu olmuştu. Warner Bros, yeni bir karar vererek Depp ile olan Fantastic Beasts 3 anlaşmasına son vermişti. Yerine ise Hannibal, Druk gibi filmlerin yıldız oyuncusu Mads Mikkelsen yerleşti. Mikkelsen, bu konuda bir açıklama yaptı. Açıklamasında şu sözler yer aldı:

"Hiçkimse benim rolü alıp bir şeyleri kopyalamamla ilgilenmiyor. Bu yaratıcılık konusunda intihar olurdu. Özellikle de bu rol daha önce ustalıkla yapılmışsa. Yani herkes farklı bir yol çizmemizi bekliyor. Johnny Depp'in yaptıklarıyla benim yapacaklarım arasında bir köprü kurmalıyız. Bu nedenle bu köprü ister görüntü ile ilgili, ister davranışlarla ilgili, ister durumlarla ilgili olsun kendime özgü olarak yapmalıyım. Böyle yapılmayan şeyler kreatif olarak aptallık olur."

Eddie Redmayne, bir kez daha Fantastic Beasts devam filminin başrolü olarak karşımıza çıkacak. Jude Law, Katherine Waterston, Ezra Miller, Dan Foggler ve Mads Mikkelsen gibi isimler ona eşlik edecek. Film, şimdilerde İngiltere'de çekiliyor.

Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts’teki Rolü İçin Johnny Depp İle Konuşmak İstemiş

Fantastic Beasts 3 filminde Johnny Depp‘in baskılar nedeniyle bıraktığı Gellert Grindelwald rolünün yeni sahibi Mads Mikkelsen, karakteriyle ilgili olarak Depp ile görüşmeyi çok düşündüğünü söyledi.

Eski eşi Amber Heard‘e şiddet uyguladığı iddialarının ardından Fantastic Beasts 3 filmindeki Gellert Grindelwald rolünden ayrılmak zorunda bırakılan Johnny Depp‘in yerine The Hannibal dizisinin yıldızı Mads Mikkelsen getirilmişti. Film-News’e konuşan oyuncu Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts 3‘teki rolü için selefi Johnny Depp ile konuşmayı çok istediğini ifade etti.

Daha önceki açıklamasında Johnny Depp‘in Gellert Grindelwald canlandırmasını kopyalamanın yaratıcı anlamda intihar olacağını belirten Mikkelsen bu kez Depp ile görüşmek istese de tanımadığı için buna teşebbüs etmediğini belirtti. Mads Mikkelsen, “Johnny Depp’in özel hayatında ne olduğunu bilmiyorum. İşini kaybetmesinin adil olup olmadığını da bilmiyorum ama sadece gösterinin devam ettiğini biliyordum ve konuşmayı çok isterdim. Eğer şansım olsaydı ona bundan bahsederdim ama onu tanımıyorum. Rol için beni aradılar ve belli ki aceleleri vardı. Senaryoyu sevdim ve evet dedim. Birçok insan için tartışmalı olduğunu biliyorum ancak arada bir böyle şeyler olur.” dedi.

mads-mikkelsen-johnny-depp-1024x617.jpg

Fantastic Beasts Serisinin Yeni Filminin İsmi Belli Oldu: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Warner Bros. Fantastic Beasts serisinin yeni filminin ismini Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore olarak açıkladı. Johnny Depp’in rolünü Mads Mikkelsen’in devraldığı film, 15 Nisan 2022’de vizyona girecek.

Sinemaseverleri Harry Potter’ın büyülü evrenine geri götüren Fantastic Beasts serisi, üçüncü filmle beyazperdedeki yolculuğuna kaldığı yerden devam ediyor.

Özellikle Harry Potter hayranlarının merakla beklediği yeni filmin ismi belli oldu. Warner Bros., Fantastic Beasts serisinin yeni filminin ismini Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore olarak açıkladı.

Adından anlaşılacağı üzere bu film, Dumbledore’un saklı kalmış sırlarını gün yüzüne çıkartacağının sinyallerini veriyor. Bu yeni filmde Profesör Albus Dumbledore, giderek güçlenen karanlık büyücü Gellert Grindelwald’ın büyücülük dünyasının kontrolünü ele geçirmek için harekete geçtiğini bilir. Onu tek başına durduramayacağını bilen Dumbledore, Newt Scamander’ı, eski ve yeni canavarlarla karşılaşacakları ve Grindelwald’ın giderek artan takipçileriyle çatışacakları tehlikeli bir görevde insanlara liderlik etmesi görevlendirir.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, 15 Nisan 2022’de Vizyona Girecek

Serinin ana kahramanı olan Newt Scamander’ı canlandıran Eddie Redmayne ve Albus Dumbledore’un gençliğine hayat veren Jude Law ile beraber Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol ve Ezra Miller bu film için rollerine geri dönüyor.

Önceki filmde serinin kötü karakteri olan Gellert Grindelwald’u canlandıran Johnny Depp, bu filmde yer almıyor. Son dönemde oynadığı filmlerden ziyade 2017 yılında boşandığı Amber Heard‘e şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelen Depp, geçtiğimiz yıl Warner Bros.’un isteği doğrultusunda Fantastic Beasts serisinden ayrıldığını açıklamıştı. Johnn Depp’in filmden ayrılmasının ardından Gellert Grindelwald rolünü devralması için usta oyuncu Mads Mikkelsen ile anlaşmaya varıldı.

Mads Mikkelsen’in Gellert Grindelwald’a hayat verdiği bu filmin yönetmenliğini serinin ilk iki filmine imza atan David Yates üstleniyor.
Pandemiden dolayı vizyona tarihi sürekli ertelenen film, 15 Nisan 2022‘de izleyici ile buluşacak.

Fantastic Beasts’in Secrets of Dumbledore Ordusu Ortaya Çıktı!

Fantastic Beasts serisinin 3. filmi Secrets of Dumbledore‘dan karakter afişleri paylaşıldı. İşte Secrets of Dumbledore Ordusu

Fantastic Beasts: Secrets of Dumbledore filminin Twitter hesabından 14 karakterin afişleri yayınlandı.

Secrets of Dumbledore Ordusu adıyla paylaşılan afişlerde; Eddie Redmayne (Newt), Jude Law (Dumbledore), Dan Fogler (Jacob), Teddy, Picket, Jessica Williams (Lally), Callum Turner (Theseus), Victoria Yeates (Bunty), William Nadylam (Yusuf Kama), Richard Coyle (Aberforth), Aleksandr Kuznetsov (Helmut), Poppy Corby-Tuech (Vinda), Dave Wong (Liu Tao) ve Maria Fernanda Cândido (Vicência Santos) yer aldı.

Hatırlayacağınız gibi; seride Gellert Grindelwald‘ı canlandıran Johnny Depp‘in, eski eşi Amber Heard‘a şiddet uyguladığı iddialarının ardından Fantastic Beasts serisinden ayrılmak zorunda kalmasıyla, bu rol Mad Mikkelsen‘e kalmıştı. Konusu ve kadrosundan çok bu olayla gündeme gelen Secrets of Dumbledore‘un fragmanının 24 Şubat‘ta yayınlanacağı da duyuruldu.

Fantastic Beasts‘in yaratıcısı J.K. Rowling‘in Steve Kloves ile senaryosunu yazdığı, David Yates‘in bir kez daha yönetmen koltuğuna oturduğu film 15 Nisan 2022‘de gösterime girecek.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'dan yeni fragman!

Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filmi Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore)'ndan yeni bir fragman yayınlandı. Film, 15 Nisan'da izleyiciyle buluşacak.

J.K. Rowling
imzalı büyücülük evreninin bir parçası olan Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filmi Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore)'ndan fragman yayınlandı.

Büyücülük dünyasını kontrol edip Muggle'ların sonunu getirmeyi planlayan Grindelwald'a karşı mücadele eden Albus Dumbledore, Newt Scamander ve arkadaşlarının hikâyesini anlatan filmin yönetmen koltuğunda, Fantastik Canavarlar serisinin ilk iki filmi ve pek çok Harry Potter filminde olduğu gibi David Yates oturuyor. Filmin kadrosunda Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller. Mads Mikkelson, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams gibi isimler ye alıyor. Mads Mikkelsen, Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard ile davası sonrası filmden ayrılmasıyla Depp'in yerine Grindelwald rolüne hayat verecek.

15 Nisan'da salonlardaki yerini alacak olan filmin konusu ise şöyle:

Profesör Albus Dumbledore, güçlü Karanlık büyücü Gellert Grindelwald’ın, büyücülük dünyasını kontrol etmek için harekete geçtiğini bilmektedir. Tek başına onu durduramayacağından, bir Büyüzoolojist olan Newt Scamander’i, büyücüler, cadılar ve cesur bir fırıncıdan oluşan bir takımı yönetmekle görevlendirir. Bu tehlikeli görev için eski ve yeni canavarları bir araya getiren takım, Grindelwald’ın sayıları artmakta olan takipçileriyle çarpışacaklardır. Ama, riskler bu kadar yüksekken, Dumbledore daha ne kadar kenarda kalabilir ki?

Geri