Falan Filan İnter Milan

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Bu hayatta rast gele çevirdiği telefon numaralarında karşısına çıkan seslerden kimsesi kalmamış biriyim. Belki de ben senin şuur altınım.
Beni boşver konu ben değilim ki. Hiç bir zamanda olmadım.
Asıl sen kimsin ?
Senin heyecanların neler, tutkuların neler, hayal kırıklıkların neler? Şu dünya da başın sıkıştığında ilk kimi ararsın? Seni karşılıksız seven insan kimdir, ne bok yersen ye seni bağrına basacak insan kimdir? Eğer böyle biri varsa bu akşam onu ara, halini hatırını sor bu vesileyle. Yoksa bir gün sende benim gibi yapayalnız kaldığında, ufacık bir şeyi danışmak için bile arayacak kimseyi bulamazsın. Bu sözlerimi harcanmış yıllarımın manifestosu olarak kabul edebilirsin. Çünkü büyük bir tecrübeyle konuşuyorum, tecrübe ıstıraptır güzelim ve zannettiğinden daha çok ıstırap çektim inan.
İstersen bir ara araşalım yine konuşuruz belki istersen. Daha 64 dakika bedava konuşma hakkım var çünkü.​

[YOUTUBE]EsZTne6WEQE[/YOUTUBE]​

Tırnağına zarar gelse canınızın yanacağı sevdiklerinizin sizi unutması gerçekten kötü bi durum. Bir süre bütün Herşeyden uzaklaşıp net TV filan işime vereyim kendimi. Bakalım ne olacak. Bu ilk olmadı eminim sonda olmayacak

Dostum dostum güzel dostum
Bu ne beter çizgidir bu
Bu ne çıldırtan denge
Yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe.

Dostum gelene kadar burası benim...​

[YOUTUBE]tUFszgKV7R8[/YOUTUBE]​

Korkuyorum gerçekten korkuyorum.
Ya kötü bişeyse yada kötü çıkarsa ne yapacağımı nasıl bir tepki vereceğimi bilmiyorum
Nasıl böyle oldum birden bire anlamıyorum ki. Nereden çıktı başıma bu bela. Şunların hepsinden kurtulayım deve keseceğim lan. Lütfen bişey çıkmasın oğlum harbiden bak zaten yeterince üzgün ve mutsuzum birde bununla uğraşamam lütfen

Pazartesi bende ordayım sana söz gözünü açıp insan gördüğün yerde ben de olucam

Günaydın
Bir haftadan beri ilk defa yeni günü evimde karşıladım. Küçük sarı kırmızı odamı özlemişim. İnsan bu gibi durumlarda düşünme fırsatı oluyor. Yaptıklarını ve ilerleyen günlerde yapacaklarını. Kişi başına gelmediği zaman bilmezmişya bazı şeyleri. İşte bende bu süreçte bazı şeyleri daha iyi anladım ve sindirdim.
Bugüne kadar bu hayatta hiç bir şeye veya kişiye eyvallahım olmadı ve geriye dönüp bakmadım. Benim olmayan hiç bir şeyi istemedim kazandıklarımla mutlu olmayı beceren bir insanım. Yeri geldi doğru yeri geldi yanlış anlaşıldığım günler oldu her insan gibi. ama hiç bir zaman ne kin tuttum ne de kişi ya da olaylar için kötü düşünmedim. 29 yılda tek bir kız sevdim. Ondan sonra hayatıma girenler sanki boşluk doldurur gibi oldu ve hiç kimse onun yerini almadı alamadı. Belki hoşlandığım kişi ya da kişiler olmuştur ama hoşlantıdan da öteye gitmedi hiç.
Artık eski güzel güneşli hayatıma geri dönüyorum. Hiç bir şeyi dert etmeden her şeyin bir çaresi vardır diyerek yaşıyorum. Olaylarla dalga geçen yüzünde ki tebessüm eksik olmayan ibo o hastane odasında eski kimliğine kavuştu.
anladım ki beni çok seven bir ailem varmış. Arkamda dim dik duran dağ gibi bir babam, hala saçlarımı okşayarak seven ilk göz ağrım diyen bir annem. Ve işini kaybetme pahasına uzaklardan çıkıp yanıma gelip göz yaşı döken benim herşeyim olan kız kardeşim. Biz çok güzel bir aileyiz bunu bir kere daha anladım .
25 yıllık arkadaşım Çağrı. Ne olursa olsun yanımda olan gece gündüz benim için koşturan adam kardeşim dostum. Tribünde tanıdığım abi ve kardeşim dediğim insanlar, daha gideceğimiz çok deplasman var diyerek istanbuldan ziyarete gelen saygı değer tribün grubu başkanımız Veysel Abim. Herşeyi geç İtalyadan çıkıp gelen dostum. Hayatın sevdiklerinle güzel olduğunu ailen arkadaşların dostların kardeşlerinle yaşanbilir olduğunu hissettirdiler bana. Gördüm ki çok geniş bir çevrem ve seven onlarca insan var.
Bu insanları üzmenin bir anlamı olmadığını anladım. Bundan sonra çok dikkatli ve kararlı adımlad atacağım. İlk işim güzel bir tatil yapmak olacak. Sonra o sınavı geçmek için çalışıcam. Babama söz verdim o sınavı geçicem geçemezsem çok şey kaybetmeyeceğim çünkü çok varlıklı bir insan olduğumu gördüm. Hayatı önce kendim ailem ve dostlarım sevdiklerim için yaşayacağım. Onları mutlu etmek için yine ne gerekiyorsa yapacağım. Geriye dönüp baktığımda pişman olduğum hiç bişeyim yok. Yine olsa aynı şeyleri yine yaparım. Değer verdiğim insanlar ve inandığım şeyler hala önemini koruyor benim için. Bu yaştan sonra değişecek değilim. Böyle geldim böyle de gideceğim.

Hayat sevdiklerinizden ve ne kadar sevildiğinizden ibarettir.
Ben şimdi annemle kahvaltı yapıp sonrasında türk kahvesi içicem. Ve bir çok şeyi sıfırdan yaşamaya başlicam.

Bir sonraki deplasmanda görüşmek üzere hoşçakalın​

Geri