fakülte civarlarında

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2127 gün önce görüldü
çok güzel yapmışsın :) bi keresinde yaz günüydü havada ne sıcak kavruluyor Ankarada kurak bilirsin acayip bi hava var neyse küçüktük daha bi abi (sokaklarda gezip birşeyler satan abilerdendi) kardeşimden su istemişti kardeşim vermemişti pislik !!! bende camdan duyup suyu kapıp koşmuştum fakat ben gittigimde abi yoktu hala aklımda o kimbilir nasıl susadı ki su istemişti abi :( vicdan azabı çekiyorum kardeşim adına :( aklıma o geldi bu konuyu yazınca velhasıl içinden gelip yaptıgın için tebrik ederim seni :) gerçekten güzel birşey yapmışsın :)

cok iyi yapmissin ya
gerci simdi isanlar cok kotu dusunur oldu, iyi ilac falan koydugunu dusunmemisler
sen yine de iyiligini yapmissin
[DarkSlateGray]

İcine bisey kattiklarim genelde yalniz kizlari tercih ediyorum :D

Bir kontrol kalemi olarak olayları kontrol etmen gerekir...:)

Sen direk olayın içine dalmışsın. O kekler yüzünden gençlerin başına neler gelebilir. Tahmin bile edemezsin. Kek çok tehlikeli çoook.

Abi bence birbirlerine daha cok baglandilar yarin birgun arkamdan dua ederler

çok güzel yapmışsın :) bi keresinde yaz günüydü havada ne sıcak kavruluyor Ankarada kurak bilirsin acayip bi hava var neyse küçüktük daha bi abi (sokaklarda gezip birşeyler satan abilerdendi) kardeşimden su istemişti kardeşim vermemişti pislik !!! bende camdan duyup suyu kapıp koşmuştum fakat ben gittigimde abi yoktu hala aklımda o kimbilir nasıl susadı ki su istemişti abi :( vicdan azabı çekiyorum kardeşim adına :( aklıma o geldi bu konuyu yazınca velhasıl içinden gelip yaptıgın için tebrik ederim seni :) gerçekten güzel birşey yapmışsın :)

Tsklr (; yalniz o vijdan azabiyla yasiyamassin sen o adami bulup suyunu ver

hangi ülkedesin ki? topkek international mı?

Turkiyedeyim (: bildigin oriji al topkek

İcine bisey kattiklarim genelde yalniz kizlari tercih ediyorum :D

Abi bence birbirlerine daha cok baglandilar yarin birgun arkamdan dua ederler

Tsklr (; yalniz o vijdan azabiyla yasiyamassin sen o adami bulup suyunu ver

Turkiyedeyim (: bildigin oriji al topkek

:haha:
ay guldum sinav sonrasi stresimi aldin seni ne etmesin :haha::hi:

Geri